michalchojnice
Użytkownik
Najbezpieczniej to chyba jedynie tasiemce w toto mixie po 2 zł ????
Napiszesz priv, ponieważ nie mogę wysłać do Cb wiadomości ???? ?Ja od wczoraj gram na kupionym i wszystko na razie elegancko.
zgłoś się na priv to ci opisze wiecej o vpn, bo tego tez dlugo szukalem az zaczelo dzialac.
Gratuluję ! Ale najpierw należałoby w tej sytuacji zadać pytanie : czy w ogóle Ci wypłacą ? Ja czekam już 9 dzień na wypłatę,po 5 napisałem do supportu i łaskawie odpisali , że potrzebują stos skanów do weryfikacji konta. A jak je już wysłałem to zaczęli kłamać,że nie dostali wszystkiego( konkretnie reversu karty ),oczywiście natychmiast dosłałem i od 2 dni cisza...
A mi się marzy, że całe forum idzie do sts-a postawić ten sam typ vabank, który oczywiście siada. Ciekawe jak by się to skończyło ????A tak swoją drogą, może to by było dobra metoda protestu.
Chyba trzeba mieć 10 postówJak napiszę do moderatora i odpowie mi dlaczego nie mogę również odpowiadać na prywatne wiadomości i rozwiąże problem, odpowiem
oczywiście, a może pójść od razu do US/UC?W Unibecie możecie grać normalnie przecież
o czym ty gadasz ? normalnie gram i dzisiaj zleciłem 2 wypłaty na Skrill i doszło w 2 godzinyoczywiście, a może pójść od razu do US/UC?
dziwię się że ktoś daje takie porady. ja osobiście radzę poczekać jak rozwinie się sytuacja. niedługo powinna sie wyjaśnić.