:-|Czy tak ciężko odpalić google i wyszukać?
W mojej ocenie (przynajmniej pośrednio), powyższa dyskusja ma związek z ustawą hazardową. A dokładniej z jej techniczną częścią związaną z blokowaniem stron, która ma zacząć obowiązywać 1 lipca.O czym wy tutaj piszecie?
Temat o ustawie hazardowym, prawie hazardowym a Wy o DNSach piszecie co nie ma kompletnie w tym momencie żadnego znaczenia z ustawą.
Proszę trzymać się tematu!
A punkt 3 to co?W mojej ocenie (przynajmniej pośrednio), powyższa dyskusja ma związek z ustawą hazardową. A dokładniej z jej techniczną częścią związaną z blokowaniem stron, która ma zacząć obowiązywać 1 lipca.
Natomiast nigdzie nie ma informacji, że nie można w tym temacie dyskutować o technicznych aspektach związanych z przeciwdziałaniem przepisom zawartym w ustawie hazardowej.
Hipokryzja w czystej postaci. A czy korzystanie z oferty zagranicznych bukmacherów jest legalne?A punkt 3 to co?
"Z tematu będą usuwane posty:
1- powielające te same pytania/informacje,
2- dotyczące wyłącznie treści politycznej bez merytorycznej zawartości,
3- udzielające porad/podżegające do łamania prawa."
Chciałbym zaznaczyć panie admin iż nie zostały usunięte posty mówiące wręcz w jaki sposób podrabiać dokumenty by oszukać bukmachera .
A pkt 1 to jest na każdej prawie stronie łamany.
mam takie pytanie bo mam konto tylko u kilku bukow i tu pewnie bardziej doswiadczeni w tych sprawach. co do tego co pogrubilem. waszym zdaniem zostawic tam konto jak jest czy moze lepiej zamknac? skoro i tak nie bedzie dostepu? z kasyna nie korzystam i nie bede korzystal, a nie wiem czy przy nie-zamknietym (ale zablokowanym dostepem) nie beda mi przysylac mailow, trzymac danych i innych tego typu rzeczy. a doczytalem ze po zamknieciu przechowuja tylko przez kilka lat dane, a zazwyczaj sam zwracam uwage jakie dane i gdzie ladujaMimo naszych najszczerszych chęci i wszelkich starań czasem przychodzi taki moment, że ludzie muszą się rozstać. Gdyby to był nasz wybór, zostalibyśmy z Tobą na zawsze, ale są pewne moce które postanowiły nas rozdzielić. W związku z zaistniałą sytuacja prawną musimy zamknąć działalność EnergyBet w Polsce i pragniemy Cię poinformować, że z końcem marca (31.03.2017) dostęp do naszej strony dla wszystkich logujących się z terenu Polski zostanie zablokowany. Do tego czasu nasz serwis będzie działał bez utrudnień, a jakiekolwiek zakłady postawione wcześniej będą ważne i zostaną rozliczone po tej dacie. Równocześnie doradzamy by wypłacić pozostałe środki z konta
Jesteś śmieszny. Po pierwsze nikt tu nikogo na forum nie namawia do łamania prawa. Po drugie gdzie masz napisane, że to jest forum dla Polaków stawiających zakłady z terytorium Polski?Hipokryzja w czystej postaci. A czy korzystanie z oferty zagranicznych bukmacherów jest legalne?
Bez urazy, ale właśnie taka próba manipulacji z Twojej strony jest wręcz żenująca.Jesteś śmieszny. Po pierwsze nikt tu nikogo na forum nie namawia do łamania prawa. Po drugie gdzie masz napisane, że to jest forum dla Polaków stawiających zakłady z terytorium Polski?
Masz na myśli, ze 3 punkt jest hipokryzją i możesz go łamać tak?Hipokryzja w czystej postaci. A czy korzystanie z oferty zagranicznych bukmacherów jest legalne?
Czyli obchodzenie ustawy jest nielegalne. A samo w sobie nie stosowanie się do niej, już jest legalne.
Sorry, ale to już wyższa szkoła jazdy...
...Z przykrością informujemy, że William Hill postanowił wycofać się z oferowania swoich wszystkich usług hazardowych dla rezydentów Polski. Od dnia 1. kwietnia 2017 roku dostęp do naszych produktów hazardowych zostanie zablokowany. To oznacza, że od 1. kwietnia 2017 żaden z produktów William Hill nie będzie dostępny i wszystkie konta graczy zarejestrowane przez osoby zameldowane w Polsce zostaną zawieszone. W związku z tym do końca marca 2017 wszyscy gracze powinni zalogować się na konto gracza i wypłacić środki. Po tej dacie wypłata środków będzie możliwa po kontakcie z działem Obsługi Klienta.