edi8
Forum VIP
Dzieciaku, jasnym jest dla mnie że spadając z tego krzesła zdrowo się walnąłeś w ten swój czerep wielce rubaszny, skoro zamieszczasz tak idiotyczny wpis, usiłując komentować coś czego nie rozumiesz.Spadłem z krzesła. Hahahhahaha.
Czekaj za chwilę zweryfikujemy twoją wiedzę z zakresu prawa konstytucyjnego i prawa ue i jestem przekonany, że nie wykracza ona poza poziom prezentowany przez zwykłego Kowalskiego. Wręcz, z zażenowaniem przeczytałem twój kolejny post.
Mój wpis do @doradcypr ma ten przekaz, że to on tu na forum jako absolwent prawa oferował swoje płatne usługi dla userów mających znane problemy z UC, wynikające z realizacji zapisów Ustawy a od kogoś będącego profesjonalistą można chyba wymagać tego, żeby znał zasady dotyczące procesu notyfikacji i nie mylił notyfikacji jako zgłoszenia KE projektu Ustawy - z zatwierdzeniem jej kształtu ostatecznego, wypracowanego w procesie legislacyjnym i podpisanego przez Prezydenta.
Kończąc:
raczyłeś napisać w liczbie mnogiej zweryfikujemy - a wy towarzyszu to kto? czerezwyczajka czy NKWD :grin:
Zatem zalecam ci, abyś po wyleczeniu tej ewidentnej kontuzji mózgu powodującej pisanie bzdur, gołym palcem raczej sam sobie zweryfikował liczebność owsików w anusie, czyli tam gdzie mam takich jak ty netowych kozaczków spod trzepaka.