"nie ma graczy wiecznie wygrywających"Nom przyznaje się,tylko większość z was nie jest w stanie się przyznać że z was tacy gracze że podliczając całe wasze kariery w bukmacherce jest wielki minus, i tak jak napisał ktoś wyżej,każdy podbija sobie ego,ile on tam nie wygrywa i jak dobry nie jest a ustawa mu zrobi wielką krzywdę.Z terminów mindsetowych to jest po prostu wypaczenie rzeczywistości
Wygrywam jednego miesiąca,drugiego,piątek później zaliczam gorszy okres i znów wygrywam.Tylko jak wygląda wasz bilans po tym gorszym okresie ? w 90% jak nie więcej jest to minus,minusa bo dorzucacie kasę do puli.Wiem zaraz znów będzie,że mierzę wszystkich swoją miarą czy coś w tym stylu,ale nie ma graczy wiecznie wygrywających bo o typerach którzy podają suche typy to możemy pisać książkę.Niech jeden z drugim to dokumentuje dzień w dzień to wtedy się przekonamy jak to jest.Zresztą mi się nawet nie chce dyskutować bo wiem z czym to się je,sam wywodzę się z bukmacherki i postawiłem,obróciłem w swoim życiu sporo kasy,a napewno więcej niż 50-60% ludzi na tym forum z różnym efektem więc te pierdoły że nie każdy przegrywa itd to sobie włóżcie między bajki
Takie typowanie jak widzi się je na forum to jest po prostu hazard w jednej z gorszych postaci więc ja się nie dziwie że rząd wyciąga łapy po podatek bo wie jak potężny jest to rynek i każda pula z tego rynku wydatnie wesprze projekty w stylu 500+ lub mieszkanie plus
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ale ty ograniczony jesteś. Każdy kto analizuje typy, patrzy na statystyki, mądrze gra single ma regularne zyski. Wygrywanie jest bardzo łatwe ale Ludzi głupich jest więcej niż mądrych (jak to Korwin powiedział) dlatego tak mało ludzi wygrywa regularnie (tak samoz giełdą papierów). Ja gram od grudnia tylko na legalnych bukmacherach i mam każdego miesiąca zyski grając single po min 1.7 kursie a mniejsze kursy albo olewam albo gram w dublach. O wieeeele mniejsze zyski mam na legalnych bukmacherach (u jednego już nie mogę grać ze względu na limity) i nie można grać mniejszych kursów bo podatek zżera większość zysku. Podatak ten jest zabójczy.