Uprzejme donosze, ze PIS bedzie probowal dobrac sie grajacym do tylkow.
Do odsluchania.
http://www.polskieradio.pl/130/2791/Artykul/1682782/
Do odsluchania.
http://www.polskieradio.pl/130/2791/Artykul/1682782/
Taka zagrywka będzie to tylko kwestia czasu.Znam osoby z UK i z Italii które według ustaw grają u nielegalnych bukmacherów w swoich krajach od dłuższego czasu i mają się dobrze , więc u nas będzie tak samo.A gdzieś już może straszą? Gdzie np.? Chodzi mi o aktualne doniesienia. No jak im z ustawą nie wychodzi to będą pewnie straszyć. Będzie jeszcze kupa śmiechu.
No możliwy i chyba najpiękniejszy scenariusz napisałeśczyli co możliwy scenariusz to że nie dostają notyfikacji a blokada stron i płatności wchodzi mimo to od nowego roku a nie oszukujmy się wtedy zostanie tylko garstka graczy która będzie szukać obejść, mimo ze nawet bukmacherzy się nie wycofają z naszego rynku
Po ostatniej komisji bardziej prawdopodobne jest co innego. Janczyk stwierdził przecież, że w razie uwag będą się nawet procesować.PiS będzie dążył do notyfikacji - na chwilę obecną nie wiemy, jakie konkretnie opinie/uwagi przesłała KE.
Albo użył znaczenia potocznego, czyli że oczekują akceptacji, albo ścisłego znaczenia - "powiadomienia", niezależnie od treści ( też nieprecyzyjne w całym kontekście , bo powiadamia ( notyfikuje) raz - Polska, a potem są już tylko odpowiedz KE ( komentarz/uwaga szczegółowa) i odpowiedz państwa na odpowiedz KE.)Czyli Jarosław Gowin się nie zna?
Nie widziałem tego druku w innych przypadkach, ale to mi wygląda na druk właśnie, czyli jest tam miejsce do wypełnienia. A wypełnione, póki co, nie jest.W tym linku co podałeś jest napisane "Uwagi przedstawione
przez: Komisja". To nic nie znaczy?
Jaka pewność!??????!!na weekendzie były targi bukmacherskie w berlinie i mam klika wiadomość od osoby która tam była a wieć :
Betclik,Bah i Expekt po wejściu nowej ustawy wchodzą na polski rynek na 100 %
Bukmacherzy azjatyccy tacy jak Sbobet,Pinnacle a także Betfair nie mają zamiaru zamykać kont polskim graczom po wejściu ustawy a dodatkowo nie bedą blokować kont grających przez vpn ???? pozdro