>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Państwo w obecnej formie, co najwyżej posrane. Kraj , to Polska. Odniosłeś się do Niej w awatarze.
nie łam za słówka, wiadomo, że chodziło mi o rządy a nie kraj
a tak na marginesie: 10 mln zł za sponsora ligi to śmiech na sali, 2,5 mln euro a potem dziw, że nasza liga jest dziadowska
poprzedni t mobil dawał 20 mln, czyli ładnie zjechali z wymaganiami

C 58

czymoch106

Użytkownik

cweoszek musi czytac to forum bo ten komentarz z uberem zostal szybko usuniety takze domysla sie o co chodzi bo tutaj bylo to naglosnione jak to prezes &quot;walczy&quot; z szara strefa w przypadku gdy nie dotyczy to jego wlasnej kieszeni ???? ???? ???? ????

C 445

cristovao

Użytkownik
tweet z uberem nadal jest, trzeba chyba jakąś zmasowaną akcję przeprowadzić na kontach twittera Pani Premier i jej rządu bo Gowin słabo działa a raczej jak pisałem wcześniej on już wie, że poniósł klęskę, na portalach pokerowych niby tam jest wrzawa, że oni się nie organizują i wiedzą dokładnie co dla nich oznacza Lotto Poker zamiast starsów a środowisko bukmacherki? naziemiaki zostaną... i podatek

C 58

czymoch106

Użytkownik
tweet z uberem nadal jest, trzeba chyba jakąś zmasowaną akcję przeprowadzić na kontach twittera Pani Premier i jej rządu bo Gowin słabo działa a raczej jak pisałem wcześniej on już wie, że poniósł klęskę, na portalach pokerowych niby tam jest wrzawa, że oni się nie organizują i wiedzą dokładnie co dla nich oznacza Lotto Poker zamiast starsów a środowisko bukmacherki? naziemiaki zostaną... i podatek
a to nie zauwazylem tego tweeta
gowin ma gowno do gadania skoro 150 cm wodz ma odmienne zdanie na temat hazardu,ale sam z siebie tego nie przyzna i dalej zaciekle walczy mimo ze juz wie ze nic z tego nie bedzie (w trakcie wywiadu ze stanowskim mowil ze za kilka dni ma spotkanie z prezesem na ten temat) i teraz juz wiadomo ze prezes nie wyrazil zgody na zadne liberalizacje hazardu

w pisie nawet prezydent i premier sa pacholkami na kazde zawolanie swojego wodza mimo ze udaja ze jest inaczej

najwieksza beka jak andrzejek biega za panem prezesem aby uscisnac mu dlon a ten udaje ze go nie widzi :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

M 444

metallica

Użytkownik
Dobrze dobrze niech się burdel z tego zrobi i nie wyrobia się na 1 stycznia.
A co to za różnica, czy wyrobią się na 1 stycznia, czy na 7 lutego? Tu chodzi o to, żeby w takim kształcie, taki bubel w ogóle nie został przegłosowany.

M 39

mezo171

Użytkownik
im wiecej szumu wokół tej ustawy tym lepiej, MF chciało po cichutku tą ustawe przepchnąć ale jest coraz wiecej sprzeciwów z tego co widać może chociaż to się przedłuży....

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
czy ja wiem czy wiecej - glosy krytyki pojawiaja sie raptem na kilku stronach branzowych, w tym samym czasie najwieksze portale lansuja ustawe mf ; kto ma wieksze przebicie? ;)

Otrzymane punkty reputacji: +39
L 124

lemko

Użytkownik
czy ja wiem czy wiecej - glosy krytyki pojawiaja sie raptem na kilku stronach branzowych, w tym samym czasie najwieksze portale lansuja ustawe mf ; kto ma wieksze przebicie? ;)
Chyba niedokładnie przeczytałeś ten artykuł:
http://e-play.eu/projekt-ustawy-hazardowej-ogniu-krytyki/
[...]
Debatę zorganizowała redakcja „Pulsu Biznesu”.
[...]
Organizacje i inne osoby krytykujące projekt MF:
Centrum im. Adama Smitha;
Janusz Cichoń z PO (to, że pi***oli, że lepszy jest projekt PO, argumentując to &quot;Pecunia non olet (łac. pieniądze nie śmierdzą – PAP)” to inna sprawa;
Adwokat Krzysztof Budnik;
Adwokat Marcin Górski;
Izba Gospodarcza Producentów i Operatorów Urządzeń Rozrywkowych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom