No to już na 100%Ekstraklasa jest za blokowaniem ponieważ Lotto ma być ich sponsorem tytularnym (na 80%)
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ekstraklasa/831451-nowy-sponsor-ekstraklasy.html
No to już na 100%Ekstraklasa jest za blokowaniem ponieważ Lotto ma być ich sponsorem tytularnym (na 80%)
nie łam za słówka, wiadomo, że chodziło mi o rządy a nie krajPaństwo w obecnej formie, co najwyżej posrane. Kraj , to Polska. Odniosłeś się do Niej w awatarze.
@Perek99
a to nie zauwazylem tego tweetatweet z uberem nadal jest, trzeba chyba jakąś zmasowaną akcję przeprowadzić na kontach twittera Pani Premier i jej rządu bo Gowin słabo działa a raczej jak pisałem wcześniej on już wie, że poniósł klęskę, na portalach pokerowych niby tam jest wrzawa, że oni się nie organizują i wiedzą dokładnie co dla nich oznacza Lotto Poker zamiast starsów a środowisko bukmacherki? naziemiaki zostaną... i podatek
To netowych buków wg. Ciebie nie będzie wcale?? A STS itp?naziemiaki zostaną... i podatek
JKMFartneło się im w STS.
Coz 5.5 miesiaca gry zostalo a dalej sie zobaczy do konca lipca będzie wszystko wiadome trzeba brac bonusy gdzie zostaly i KONIEC
A co to za różnica, czy wyrobią się na 1 stycznia, czy na 7 lutego? Tu chodzi o to, żeby w takim kształcie, taki bubel w ogóle nie został przegłosowany.Dobrze dobrze niech się burdel z tego zrobi i nie wyrobia się na 1 stycznia.
Chyba niedokładnie przeczytałeś ten artykuł:czy ja wiem czy wiecej - glosy krytyki pojawiaja sie raptem na kilku stronach branzowych, w tym samym czasie najwieksze portale lansuja ustawe mf ; kto ma wieksze przebicie?
http://e-play.eu/projekt-ustawy-hazardowej-ogniu-krytyki/
[...]
Debatę zorganizowała redakcja „Pulsu Biznesu”.
[...]
Organizacje i inne osoby krytykujące projekt MF:
Centrum im. Adama Smitha;
Janusz Cichoń z PO (to, że pi***oli, że lepszy jest projekt PO, argumentując to "Pecunia non olet (łac. pieniądze nie śmierdzą – PAP)” to inna sprawa;
Adwokat Krzysztof Budnik;
Adwokat Marcin Górski;
Izba Gospodarcza Producentów i Operatorów Urządzeń Rozrywkowych.