No skrilla na pewno będziesz mógł używać, nie wiadomo tylko co z wpłatami do buków.To już wiadomo, mi chodzi cały czas o płatności, proszę kogoś zorientowanego w temacie jak będzie można bezpiecznie wykonywać transakcje ?
Z tymi agentami to słyszałem że różnie bywa i ich wiarygodność też jest wątpliwa...Azja i pinnek nigdy nie będą problemem dzięki pośrednikom, więc ten temat nie musi być poruszany.
Bo to mafia.Z tymi agentami to słyszałem że różnie bywa i ich wiarygodność też jest wątpliwa...
???? to co opisałeś jak najbardziej ma sens i nie wiem po co odrazu zakładasz że ktoś będzie podawał jakieś fałszywe dane ? Wystarczy trochę pomyśleć, co to mało jest Polaków mieszkających np w UK ? Co oni nie mogą grać ?Po co Wam programy do zmiany IP skoro buki będą blokować graczy z Polski? Czy będziecie podawać fałszywe dane i inny kraj (z tego zmiennego IP) a później mieć problemy z wypłatami (potwierdzenie danych, weryfikacje)?
Co do rejestracji potwierdzam w Uk jest to mozliwe ale skad weźmiesz potwierdzenie adresu ode mnie np bet365 wolal!!!???? to co opisałeś jak najbardziej ma sens i nie wiem po co odrazu zakładasz że ktoś będzie podawał jakieś fałszywe dane ? Wystarczy trochę pomyśleć, co to mało jest Polaków mieszkających np w UK ? Co oni nie mogą grać ?
Zmieniasz ip na UK podajesz swoje dane imię i nazwisko, data urodzenia adres z UK (możesz sobie wymyśleć) i normalnie grasz wpłacasz wypłacasz na Polskie konto. Skrilla też możesz mieć jedyny myk polega na tym że będąc w ciechocinku bukmacher czy skrill myśli że jesteś w londynie. I tyle te całe blokowanie bukmacherów to zwykły bubel ktoś zgarnie niezłą kasę a Ci co grali i tak będą grać. Bez namysłu przychodzi mi co najmniej kilka sposobów jak ominąć jakieś takie blokady, ????
Lotto zostało sponsorem tylko na rok, gdzieś to czytałem, więc za rok sponsorem tytularnym może być każdy. Sponsorów może być kilku. Nawet tytularnych. I wtedy pierwszy będzie ten, kto więcej zapłaci. Np. Forum bukmacherskie bukowina Ekstraklasa lub bukowina Forum bukmacherskie EkstraklasaAlbo ustawa wymyka się spod kontroli i mogło by się okazac że zaraz byśmy mieli sponsora Tytularnego zagranicznego. Albo jeszcze bardziej uwierzyć w naszą firmę mi to Lotto
Sylwek2012 Ci pomoże.Co do rejestracji potwierdzam w Uk jest to mozliwe ale skad weźmiesz potwierdzenie adresu ode mnie np bet365 wolal!!!
tak nie przyczepia sie ja tak robie na skrillu, wiem ze na netellerze są z tym problemy ale skrill okSylwek2012 wszystko fajnie sie pisze szkoda tylko że nie jest takie proste . Myślisz ze buk ani skrill nie zauważy że masz adres z pl a walisz przelewy , wpłaty/wypłaty np z UK? będziesz musiał potwierdzic swój adres w UK i co wtedy? można wyczytać historie w necie jak ziomki wypłacałi z np netellera hajs z zagranicznego IP i dostawali bloka i musieli potwierdzic adres zamieszkania z zagranicy.... myślisz że będziesz mógł mieć IP z UK a na skrillu adres zamieszkania z PL i oni się nie przyczepią? czy może walić przelewy bezpośrednio na konto żeby celny przysłał liścik tak jak z betathome?