Przeczytałem, zobaczymy jak to będzie A co do VPN-ów na chromebooka to takie coś znalazłem:Przeczytałeś to co wklejałem? Może wystarczyć zmiana DNS-ów n.p. na Google DNS.
EDIT: Co do ustawy hazardowej brak informacji na chwilę obecną. (15:09)
chyba ty ????No to od nowego roku kolejki do STS :grin::grin::grin:
:grin::grin::grin: Ja to może z Juroszkiem w pokerka pogram :grin::grin::grin:chyba ty ????
No skąd masz neta, to mało ważne, a właściwie wcale.i z netem z Plusa się to obejdzie?
mysle jak ta ustawa wejdzie , to istnienie tego forum tez stanie pod znakiem zapytaniaCzy Adminowie założą cz. 3 tematu? Mamy zmianę prawa która stanie się niedługo faktem, temat obecny się wyczerpał...
Właśnie na starsach na androidzie i z netem z Plusa się to obejdzie?
ma wejść od stycznia jak jużWejść to z tego co czytałem to praktycznie już weszła tylko teraz pytanie czy będą jakieś luki czy nie , czy to będzie koniec...
Jak widać myślenie nie jest Twoją mocną stroną. To jest tematmysle jak ta ustawa wejdzie , to istnienie tego forum tez stanie pod znakiem zapytania
To trochę tak, jak z obecną z 2009 r.. Niby nie notyfikowana, a jest. Taki dziwaczny twór, z którym nawet Sąd Najwyższy i Trybunał Konstytucyjny nie umieli ( nie chcieli ) tego uporządkować i tylko odbijali piłeczkę.rozumiem, że jak KE nie da notyfikacji to ustawa nie istnieje?