levy42
Użytkownik
http://audycje.tokfm.pl/widget-player/20707
Myślę,że tym wywiadem możemy zakończyć wszelka dyskusję.
Myślę,że tym wywiadem możemy zakończyć wszelka dyskusję.
Jeżeli chodzi o te automaty to jak ktoś nie wierzy wystarczy przejsc sie po osiedlu w każdym mniejszym czy większym mieście, własnie przez tą ustawę i ten wyrok naroiło się tych punktów jak kiosków ruchu. Kto mądrzejszy pomyślał i zrobił niezły binznes. Przypomnijcie sobie jak nakazali wycofać automaty z barów co się dzialo. A teraz ? na 200 metrach stoi po kilka takich punktów, wszystkie czynne 24hPrzesłuchałem i jest to zwyczajna ustawka, tylko idiota może brać słowa takiego człowieka na poważnie, rok temu minister finansów ścigał jednorękich bandytów, wg niego byli oni nielegalni, napisali nawet ustawę żeby mieć papierek, robili szum w tv i gdzie się tylko da, następnie trybunał europejski wydal wyrok że na terenie UE granie na jednorękich JEST LEGALNE, Polska jest w UE i obowiązuje ją w pierwszej kolejności to prawo! skończyło się odszkodowaniem które państwo polskie wypłaciło operatorom tych automatów (12 mld zł).
http://polska.newsweek.pl/panstwo-oddaje-jednorekich-bandytow-wlascicielom,56106,1,1.html
Teraz napisali ustawę która jest niezgodna z prawem UE, powiem to jeszcze raz granie na terenie UE W BET365 WILLIAM HILL ITD JEST LEGALNE i nieważne czy to się podoba państwu polskiemu czy nie. Zrozumcie KAPICA był jest i będzie przeciwko nam. Jako wolny człowiek mam prawo robić swoimi pieniędzmi co chcę mogę kupić pralkę w angielskiej firmie wysyłkowej która rozlicza się w UK, to jest moja kasa i wara od tego każdemu. Pan minister może sobie napisać prawo że kupowanie w firmach które nie rozliczają się w Polsce jest nielegalne ale nie będzie miało ono żadnej mocy prawnej.
Przesluchalem ten wywiad i z niego nic niewynika żeby to byl koniec paniki.Wrecz odwrotnie scigają i maja dalej scigac nieświadomuch obywateli którzy grali u bukow.A rekinom czytaj tym co prowadza reklame tych stron i buchmacherom nic nierobia.Koniec paniki. Pan Kapica w wywiadzie dla radia TOK FM jasno i klarownie powiedział, że ta cała "nagonka na graczy" była najzwyklejszą pokazówką i "pokazem siły" organów państwa. Miało to uświadomić ludzi że nie są bezkarni jeśli łamią prawo, i że warto grać legalnie i mieć spokój. Ot, zwykła akcja żeby postraszyć graczy zrobiona jeszcze przy udziale polskich bukmacherów by jak najwięcej osób uświadomić i by jak najwięcej osób zaczęło grać u nas. I tyle Panowie i Panie, koniec tematu, wnioski pozostawiam Wam samym do wyciągnięcia.
Pluszowymiś - czemu komentujesz jak nie masz pojęcia o czym mówił Pan Kapica? Ludzie Twojego pokroju nakręcają panikę i dezinformacje, a tak się składa że Pan Minister mówił bardzo inteligentnie, i powiedział to o czym napisałem wyżej, czyli powiedział "dobrze dla nas". I skończony na pewno nie jest.
Nie wątpię. Chociaż jeśli ma jakiekolwiek dane, mniejsza o ilość jak mówi to dla mnie jasne skąd.odpowiedź na pismo posła Górczyńskiego ma pan Kapica .......4 tyg plus jeszcze 2 wiec pod koniec grudnia sie wypowie ale nie zdziwie sie jak poinformuje iż dla dobra sledztwa nic nie moze wiecej powiedziec
hehe, nigdy o takim czymś nie słyszałem ale swoją drogą to debile jacyś musieli wymyśleć, jeszcze powiedz że oni pierwsi kasę wysyłają ? ????Ja Wam powiem o co chodzi. Chodzi o taki rodzaj ostatnio popularnego przestępstwa, które polega na tym, że piszą do Was zza granicy z propozycją współpracy. Współpraca ta polega na tym, że przysyłają Wam na konto niewielkie pieniądze, natomiast Ty musisz przesłać dalej na podane konto w Skrillu. Za fatygę możesz wziąć określony w umowie procent danej sumy.
ię