nafciarz86
Użytkownik
ale
Nie zgodze sie. Tutaj najwiecej jest osob grajacych za kilkadziesiat/kilkaset zl kupon. Ktos kto gra za kilkanascie/kilkadziesiat tysiecy na takie fora nawet nie zaglada bo mu szkoda czasu. Na np. forum prawnym udzielaja sie glownie studenci czy osoby zaczynajace kariere, ktos kto jest dobrym adwokatem i zarabia 50 tys miesiecznie nie zawraca sobie glowy jakims forum.prawdopodobnie skupiające najbardziej czynne bukmachersko osoby w Polsce.
Po pierwsze, terminy "czynne bukmachersko", "aktywne", nie są determinowane przez wysokość środków pieniężnych ale przez podjętą nomen omen aktywność (energiczność, ruchliwość) osób, w ich działaniu.[...] Ktos kto gra za kilkanascie/kilkadziesiat tysiecy na takie fora nawet nie zaglada bo mu szkoda czasu. [...]
Z jakiej to niby okazji bank się interesuje taką małą kwotą ? Czy to jakaś prowokacja...Witam
Wypłaciłem pieniądze (2900zł) z Mayplay na moja karta płatniczą w Alior Bank po czym bank zablokował środki i domaga sie wyjaśnień co to za przelew i proszą o dowód wpłaty od Mayplay na moj rachunek.
Co robić w takim przypadku ?
Jak dla mnie wygląda to tak. Zleciłeś wypłatę nie doszła w czasie który jest opisany na stronie więc spytałeś banku dlaczego nie otrzymałeś przelewu a bank poprostu zapytał co to za przelew(kwota) i poprosił żebyś wysłał potwierdzenie od nadawcy że wysłał przelew(zupełnie normalne pytanie i prośba). Proponuje pytać u nadawcy przelewu Mayplay.To żadna prowokacja, sam się zdziwiłem tym faktem...
Koniec paniki. Pan Kapica w wywiadzie dla radia TOK FM jasno i klarownie powiedział, że ta cała "nagonka na graczy" była najzwyklejszą pokazówką i "pokazem siły" organów państwa. Miało to uświadomić ludzi że nie są bezkarni jeśli łamią prawo, i że warto grać legalnie i mieć spokój. Ot, zwykła akcja żeby postraszyć graczy zrobiona jeszcze przy udziale polskich bukmacherów by jak najwięcej osób uświadomić i by jak najwięcej osób zaczęło grać u nas. I tyle Panowie i Panie, koniec tematu, wnioski pozostawiam Wam samym do wyciągnięcia.
Pluszowymiś - czemu komentujesz jak nie masz pojęcia o czym mówił Pan Kapica? Ludzie Twojego pokroju nakręcają panikę i dezinformacje, a tak się składa że Pan Minister mówił bardzo inteligentnie, i powiedział to o czym napisałem wyżej, czyli powiedział "dobrze dla nas". I skończony na pewno nie jest.