Wszystko gra dopóki nie robi zbyt popularne. Kiedyś nawet Tiger dawał radę to statystyk, choć czasami nawet teraz raz na jakiś czas wejdzie.Dla tych co się tak męczą z otwarciem strony bet365. Wystarczy ściągnąć ze sklepu chrome (nie wiem czy jest na firefoxa) dodatek Touch VPN (choć to w prawdzie żaden VPN) i powinno działać. Sprawdziłem na lokalizacji szwedzkiej i gra.
Paszoł won z tymi złodziejami z PO! Jedni drugich są warci. Jeśli pojawi się partia z szansą na >5%, która mocno postawi sprawę zmiany głupiej ustawy hazardowej, to taką należy poprzeć, bo wszystko na to wskazuje, że za 2 lata parę % może być decydujące dla sformowania rządu. Gowin stracił szansę na zbudowanie trwałej grupy, która by go popierała. Tak się wydaje, że jego też podeszli lobbyści ziemniaków, bo się dziwnie zachowuje.buhahabuhaha :grin::grin::grin::grin: Przy okazji wyborów pisałem, że zatęsknicie za PO, a PiS pogoni buki. Sprawdziła się ta część. Pisałem też, że będą ścigać graczy którzy grali u nielegalnych. Na szczęście to się (jeszcze) nie sprawdziło. Macie to co chcieliście ! Większość osób - praktycznie wszyscy mnie wyzywali w dziale politycznym w czasie wyborów tak prezydenckich jak i parlamentarnych. Głosowaliście na PiS, a w rezultacie macie teraz pozamykane buki. I to jest wspaniałe jak dzieci 18-29 lat mogą się przekonać na własnej skórze jak można być ofiarą manipulacji. Zresztą przypominam, że i PO zaostrzyło ustawę hazardową w wyniku nagonki PiS - tzw ustawy hazardowej !
A co do skrillów, VPNów itd to wystarczy jakakolwiek kontrola rachunków bankowych, a nawet majątku co obecne przepisy (zresztą pewno niekonstytucyjne jak wiele innych ustaw pisowskich) umożliwiają UKS nawet bez zgody sądu aby was przetrzepali. Więc jak chcecie spać spokojnie proponuję jednak przekonać się do polskich buków lub wyemigrować i możecie wtedy grać śmiało w Bet365, Unibet i gdzie tam chcecie. Ale mam bekę z takich co byli przeciw PO na tym forum, a teraz nie maja gdzie grać ???? ????
Wczoraj był w TVPiS wywiad z kimś z PiSu o tej ustawie i mówił, że ponieważ to hazard musi być kontrola społeczna i że zawsze hazard to monopol państwa. Szkoda jakoś, że nie spojrzał na resztę Europy gdzie w większości nie ma takich restrykcji, no, ale przecież oni nie lubią UE więc nie ma co się dziwić.
Ja tam głosowałem na Korwina ????Głosowaliście na PiS, a w rezultacie macie teraz pozamykane buki. I to jest wspaniałe jak dzieci 18-29 lat mogą się przekonać na własnej skórze jak można być ofiarą manipulacji.
Edi8 juz dostal kiedys bana, a jego teksty tylko swiadczą o nim jak mu brakuje do dorosłości, wkleja jakies regulki z regulaminow i uwaza sie z a wielkiego pana, edi8 chlopie nie jestes pępkiem swiata na tym forum, zacznij sie wypowiadac w dzialach bukmacherskich w sposob merytorycznych, i bierz leki moze lekarz pomoze edi jestesmy z tobąTak tylko rzuciłem okiem i wkleję urywki postów ediego:
"Mądry inaczej użytkowniku @Madman01"
"tak więc jako przedszkolak z grupy starszaków z muchomorkiem naszytym na worku od kapci"
"miles87>> z tego jakie bzdury tu wypisujesz w wątku o tematyce Ustawy hazardowej,
jednoznacznie dla mnie wynika, że w dooopie byłeś (i stąd quano wiesz) gdy ludziom rozum rozdawano"
"Dlatego rób dzieciaku wypad stąd ze swoimi obsesjami politycznymi do HYDE PARKU,
a jak się nie dostosujesz to wystąpię do Admina o zbanowanie takiego ewidentnego zadymiarza jakim jesteś"
"Lukasz dyn>> w sposób oczywisty odnosisz się do moich wpisów,
więc i Tobie jako ciemnemu jak przysłowiowa "tabaka w rogu" wyjaśnię"
"A nazwisko Jacek Kapica coś Ci dzieciaku mówi?"
"Wytęż te resztki mózgu i odpowiedz sobie* forumowy matołku na 2 proste pytania"
"Gdyby nie te idiotyzmy przez Ciebie firmowane"
"bowiem jak i inni idioci Ty także nie zdajesz sobie sprawy"
"normalni mają rozum a Ty wyciek głownego oleju...
Bowiem gimbaza i na jej poziomie rozwoju stojący nieco starsi, np. kilku z rocznika 1987"
"Prosty to jedynie jest tu @miles87 - żeby nie powiedzieć że prostak..."
"legionista880>> piszesz totalne głupoty, gdyż jak idiotycznym jest ten Twój argument o tym"
Prowokacja ludzi nie jest dobrym sposobem porozumienia , szczególnie stawianie siebie jako wyrocznia wiedzy i mieszanie ludzi z błotem.
Adamo80>> z przykrością stwierdzam że jesteś bezczelnym, pozbawionym honoru pospolitym gnojkiem, manipulującym faktami.buhahabuhaha :grin::grin::grin::grin: Przy okazji wyborów pisałem, że zatęsknicie za PO, a PiS pogoni buki. Sprawdziła się ta część. Pisałem też, że będą ścigać graczy którzy grali u nielegalnych. Na szczęście to się (jeszcze) nie sprawdziło. Macie to co chcieliście ! Większość osób - praktycznie wszyscy mnie wyzywali w dziale politycznym w czasie wyborów tak prezydenckich jak i parlamentarnych. Głosowaliście na PiS, a w rezultacie macie teraz pozamykane buki. I to jest wspaniałe jak dzieci 18-29 lat mogą się przekonać na własnej skórze jak można być ofiarą manipulacji. Zresztą przypominam, że i PO zaostrzyło ustawę hazardową w wyniku nagonki PiS - tzw ustawy hazardowej !
Ale mam bekę z takich co byli przeciw PO na tym forum, a teraz nie maja gdzie grać ???? ????
Że niby będą czerpać zyski z ustawy hazardowej?po prostu skads trzeba czerpac hajs na socjal
I to jest najlepszy komentarz!Ogromne zyski mogliby mieć gdyby zmienili podatek na GGR na poziomie 15-20 % , gdyby zrobili z pokerem tak jak jest w każdym normalnym kraju . Wtedy mieli by gigantyczne wpływy . Teraz za same automaty trzeba wydać tak ogromne pieniądze ze ten wydatek zacznie się spłacać za X lat.
Fakty są takie że ta ustawa jest jedną z najgorszych w cywilizowanej europie . To nawet śmieszne nie jest że można spłodzić takiego paszkwila jak PO do spółki z PiS.