Dzięki za informacje tylko komu to potrzebne ? Tylko idiota może używać konta bankowego bądź kart płatniczych do transakcji z bukami ????PKO BP blokuje wypłaty na kartę z wypłat od buków.
Jeśli ktoś wypłaca śmieszne kwoty raz na jakiś czas to nie stanowi to zagrożenia. A dwa, nie każdy ma możliwość używania skrilla, nie każdy buk ma taką formę płatności, etc. Nie wnikam w powody, informuję.Dzięki za informacje tylko komu to potrzebne ? Tylko idiota może używać konta bankowego bądź kart płatniczych do transakcji z bukami ????
A czy wiesz kto zgłosił tę w/w poprawkę?Poprawka aby wprowadzić 20 % GGR była głosowana i wynik głosowania to 2 za 2 przeciw i 1 sie wsztrzymał . Tym którym się wstrzymał był przedstawiciel gowinowców pan Murdzek. Co to za kabaret? gdyby zaglosowal za ta poprawka by przeszła.....
Poprawkę zgłosił pan Wojciechowski z PO.A czy wiesz kto zgłosił tę w/w poprawkę?
..............
EDIT:
Jak się obrobię na innych poletkach to sam obejrzę:
http://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/transmisje.xsp?unid=0918FBC181D650CBC1258080004B0EBF#
Jesteś pewien, że pan Wojciechowski, i że z PO?[...] pan Wojciechowski z PO.
Mój błąd , oczywiście masz racje nie PO a PiS i nie Wojciechowski tylko Wójcikowski od Kukiza . .Dziwna sprawa bo gowinowcy na TT dalej sie odgrażają że ich poprawki mają duże szanse i będą je zgłaszać na komisji finansów. Coś musi być na rzeczy bo ten Wójcikowski był ewidentnie przygotowany i chyba jako jedyny na sali wiedział o czym mówi.Jesteś pewien, że Wojciechowski, i że z PO?
http://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/poslowie.xsp?type=A#W
powiedz to BAH-owi i PeKao S.A.Powiedz to tym co za 100 czy 200 zł użerali/użerają się z UC
Mógłbyś napisać coś więcej? Co konkretnie mówiono? Bo w artykule PB podają, że wejście w życie jednak 1. stycznia, a okres dostosowawczy do 1. kwietnia:częśc od kwietnia , część od lipca
To że nie Wojciechowski, a Wójcikowski poprawiłeś, ale przynależność polityczna? Nie PO a PIS od KUKIZA to już zwykły chaos. Następnym razem podaj tylko nazwisko, bez przynależności politycznej, a jak ktoś będzie chciał to sobie sprawdzi.Mój błąd , oczywiście masz racje nie PO a PiS i nie Wojciechowski tylko Wójcikowski od Kukiza
To że nie Wojciechowski, a Wójcikowski poprawiłeś, ale przynależność polityczna? Nie PO a PIS od KUKIZA to już zwykły chaos. Następnym razem podaj tylko nazwisko, bez przynależności politycznej, a jak ktoś będzie chciał to sobie to sprawdzi.Mój błąd , oczywiście masz racje nie PO a PiS i nie Wojciechowski tylko Wójcikowski od Kukiza
To zależy, których bukmacherów masz na myśli.Zrobiłem małe śledztwo i agent rozliczeniowy banku PKO BP czyli eservice blokuje wypłaty na kartę z buków do banku. Bank nie jest tu nawet winny, tylko sam agent. ???? Ładne cyrki. Co im do tego? Czy sama wypłata środków z bukmachera jest nielegalna? Ktoś wie?
Zapewne bank obowiązują odpowiednie przepisy i paragrafy by nie przyjmować wpłat od bukmacherów czy. Cocaina Columbia sp. z o.o. albo innych dark site / deep web / onion / tor itd.Zrobiłem małe śledztwo i agent rozliczeniowy banku PKO BP czyli eservice blokuje wypłaty na kartę z buków do banku. Bank nie jest tu nawet winny, tylko sam agent. ???? Ładne cyrki. Co im do tego? Czy sama wypłata środków z bukmachera jest nielegalna? Ktoś wie?
W świetle polskiej ustawy hazardowej, to nielegalny bukmacher, niestety.Mowa o Marathonie....Poza tym nadal nie mam pewności czy wypłaty z brytyjskich legalnych bukmacherów podchodzą pod blokowanie płatności.
Bukmacher zlecił wypłatę bankowi, gdzie ma konto, bank zrobił przelew na numer karty w banku w którym posiadasz konto i jeżeli transakcja nie doszła do skutku kasa powinna/musi wrócić na konto banku bukmachera. Co do zaksięgowania jej z powrotem na Twoim koncie gracza, to w tym wypadku może być potrzebna Twoja interwencja/reklamacja u bukmachera. Na twoim miejscu (jeżeli wiesz już jaka jest przyczyna) zrobiłbym to od razu....środki powinny wrócić na konta graczy, a nie wracają...bank ich nie ma, buk też.