Gdybyś miał choć trochę oleju w głowie?:grin: to byś bzdur nie wypisywał, ale jak się jest FRAJEREM, to się głupoty pisze i jeszcze innych obraża. Tak, że wyluzuj zwieracze, OGARNIJ SIĘ, I WYPAD Z FORUM. ????No januszu to ty malo ogarniety jestes? A skad maja info? Bank dal caly cynk o przelewach czy tam banki! A co bah mogl nie dac calego info? 27tys kont maja z banku? Z pekao? Dlatego pytam frajerze skad maja az tyle danych bo pisal ktos wczesniej ze tylko przelewy z pekao maja, a jest mi to bardzo dziwne, ze 27 tys odob mialo konta w pekao, chyba ze to z konta baha bo on z niego wysylal kase do graczy.no Fresz januszku.
Maja info o graczach czyli ktos dal, "SPRZEDAL" jezeli rozumiesz co oznacza cudzyslow âş
Właśnie o twoje zrozumienie chodzi. Na debilne pytanie dostałeś KONKRETNĄ odpowiedź.Jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem to po cholere sie wypowiada
Ale ty i tak tego nie rozumiesz? Nie? :grin::grin::grin:Nikt nikogo nie sprzedał. Nikt nikomu nie dał "cynku". A przelewy mają do i z wszystkich banków.
A rozprawa w sądzie kiedy? Masz już termin?Na razie izba celna zawnioskowała do sądu o sprawdzenie, kiedy byłem w delegacji w pracy.
Dlatego pytam.Witam, ja mam za 3 tygodnie główną rozprawę.
Właśnie. Nie wyklucza.No ale co daje ta informacja? polaków nie wyklucza.
W tym, w Polsce. To może, choć nie musi oznaczać, przygotowanie do wejścia oficjalnego."[...] skoncentrować swoje działania na kluczowych rynkach."
Przeogromne kłopoty.Oleksandr Usyk może mieć poważne problemy z polskim prawem
Znów dochodzi do absurdów jak podczas Piłki Ręcznej czy kiedyś Skoków Narciarskich.....Oleksandr Usyk może mieć poważne problemy z polskim prawem
Niezwykle pracowity niedzielny poranek mają polscy donosiciele i stróże polskiego prawa. Otóż okazało się, że jeden z bohaterów walki wieczoru na gali Polsat Boxing Night występował w ringu w spodenkach z reklamą niezarejestrowanego w Polsce bukmachera.
???????????? a pisanie co i jak zrobić, to czysty idiotyzm.Przestańcie wreszcie komentować i radzić na otwartym forum.
Ciszej jedziesz dalej zajedziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli ustawa jest twoim wrogiem, to tego wroga nie ucz. On to czyta!
W tworze zwanym UE, gdzie istnieje rzekomo swoboda świadczenia usług :]Przeogromne kłopoty.
Wysoki Sąd będzie ustalał, czy Ursyk miał "nielegalnego bukmachera" na czy w d.pie.
W kraju, gdzie wolność słowa jest gwarantowana konstytucją podobno.
I jeszcze kilka zapisanych i rzekomo funkcjonujących wartości.W tworze zwanym UE, gdzie istnieje rzekomo swoboda świadczenia usług