M
0
zgadza sie. biora podatki od razu, wiec podatek trafia do skarbu Francji, ciekawe czy tez dane gracza sa wysylane wraz z podatkiem... ciekawe czy wtedy Francja ingeruje co do konta bankowego gracza.Ale Francja podobno na powrót zalegalizowała ehazard (także pokera), tylko go opodatkowała.
Tutaj nie chodzi o polskie IP a dane osoby rejestrującej się. Jeśli chcesz wpisać kraj zamieszkania Polska to jesteś wykluczony.Czy ktos moze wie ktore buki oprocz ( Ladbrokes , Betway ) nie przyjmuja graczy z Polskiego IP , z wyniku ustawy hazardowej?
Bylbym wdzieczny
Ok to powiedzmy ze powod byl ten ze Polacy z nimi maja za duzo problemow, a z drugiej strony spora czesc Polakow nie miala kont w tych firmach, to w koncu nie mieli z nimi az tak duzo problemowPoza moim zdaniem, niektóre firmy co zrezygnowały z Polaków podając powód ustawę hazardową - zrobiły to jako dobry powód żeby wyjść z Polski z "twarzą" - a taki powód zawsze jest lepszy niż powiedzenie, że nie lubimy Polaków bo z nimi jest za dużo problemów.
Zapewne większość przeciętnych graczy zakładów bukmacherskich on line w ogóle nie przejęła się tym. Spora część Polaków w ogóle nie miała pewnie kont w tych firmach a nawet jeśli ktoś miał to pewnie rzadko grał...
"Przeciętny" gracz z Polski ma konta w bwin, bet365, expekt, bah itp.Ok to powiedzmy ze powod byl ten ze Polacy z nimi maja za duzo problemow, a z drugiej strony spora czesc Polakow nie miala kont w tych firmach, to w koncu nie mieli z nim az tak duzo problemow![]()
Zapewne bukmacherzy nie mają większych problemów/zajęć tylko śledzenie z jakiego kraju Ty obstawiasz zakłady i każdego tak sprawdzają... ????o tak ale beda widziec Twoje IP z polski. Wiem ze jak zmienilem miejsce zamieszkania do Polski, to wtedy Bet365 od razu zareagowal i musialem sie tlumaczyc dlaczego nagle moje IP bylo w innym kraju. Jestem pewien ze ogolnie bukmacherzy sledza z ktorego kraju pochodzi Twoj adres IP.
Mimo, że w tym przypadku znam sporo szczegółów to skomentować tego nie mogę i nie chcę (z kilku powodów).Ale czy to ("wyjście z twarzą"dotyczy też Betwaya? Nie wydawał się on niszowo-elitarnym bukiem, chyba trochę Zenków tam grało...
No po to jesli bukmacher ma dobrego informatyka i rozum w glowie, to wtedy maja systemy informatyczne ktore wykrywaja niezgodnosc kraj z IPZapewne bukmacherzy nie mają większych problemów/zajęć tylko śledzenie z jakiego kraju Ty obstawiasz zakłady i każdego tak sprawdzają... ????
Jak wypłacisz przez MB (jeszcze do tego kartą), w częściach mniejszych niż 10 tys. E, to nie masz się czego obawiać.(...) Czy szkoda zachodu i wystarczy nie wpłacać pieniędzy a wszystko będzie w porządku?
Czyli mam rozumieć,że jak bawię się po 100-200 zł to nie mam powodów do obaw?Jak wypłacisz przez MB (jeszcze do tego kartą), w częściach mniejszych niż 10 tys. E, to nie masz się czego obawiać.