zksstal
Użytkownik
1. Gdzie masz dane że 15tysięcy ludzi zapłaciło po 3kafle? Gdzie? Nie chce mi się wierzyć że Kapica znalazł aż tylu jeleni.Oczywiście to chciałem cytować.
I jeszcze jedno... Jeżeli dla Ciebie 15tys ludzi na których nałożono kary to mało w ciągu jednego miesiąca to sory ale nie mamy o czym gadać. Tym bardziej nie ma o czym gadać jeżeli tlumaczysz się tym że nie mogą Ci udowonić że nie grałeś....
Jeszcze z taką osobą nie miałem przyjemności rozmawiać która z przesłuchania wyszłaby bez kary albo w sądzie wszystko byłoby na jej korzyść.
tyle
2. Jak ci mogą udowodnić że grałeś? Jak? Przecież jak masz dobrą linię obrony to uniewinnienie jest niemal pewne, co potwierdzają tylko ostatnie wyroki sądów, gdzie ludzie którzy się postawili osiągali uniewinnienie.
Jesteś marnym prowokatorem i ignorantem, któremu nie chciało się czytać tego tematu, wbija tu i udaje mądrego.
A jak ktoś wierzy, że CBŚ pisze do kogoś na fejsie o tym żeby się przyznał do nielegalnego grania u buków to nawet nie wiem co mu poradzić... Chyba tylko dużo zdrowia.