Dla mnie to ty jesteś chory, ale nie jestem lekarzem i diagnozy nie będę stawiał. Nie potrafisz przyjąć, że może nie masz racji? W jednym wpisie potrafisz sam sobie zaprzeczać. Pomyśl troszeczkę - TO NIE BOLI - zanim zaczniesz klepać w klawiaturę.Nie słuchajcie trola od kapicy znikąd. Taki koleś, który poucza innych, jak mają żyć albo służy takim co to robią, nie kimś tylko czymś. A z czymś można zrobić co się chce. Od razu odpowiedział, tylko czeka żeby siać zamęt.
Jako osoba z środowiska stwierdzam tylko tyle, że Ci których znam i którzy tak odpowiedzieli nie mieli sprawy i kwestia zakończyła się na pierwszym posiedzeniu. Nie jestem żadnym omnibusem, a nie jestem też przemądrzały, co można wywnioskować ze słów "pewnie tak będzie" nie napisałem, że na 100%. Dałem Wam klarowny wywód, jak to wygląda, ale w poszczególnych sprawach osób może dojść więcej zmiennych (zaważyć mogą np. odpowiedzi na poszczególne pytania).
//edit nie podniecajcie się też wklejkami, co to za problem żeby kapicotrol zrobił sobie taką wklejkę?
A już chwalenie się, co i kogo ty na karku miałeś to dziecinada. Ja tam na karku mam głowę i w przeciwieństwie do ciebie, używam jej.