A gdzie to cię te słuchy doszły ? W warzywniaku czy jarek k ci coś wspominał?Doszły mnie słuchy, że blokowanie stron to już kwestia miesięcy. Ktoś coś wie? Może być priv.
Nie bedzie sie szczypac jak KapicaMnie co oni odjebia te barany z PiS-u nic nie zdziwi ze za rok zostanie nam sts,fortuna itd....Jest to realne i bedziemy sie modlic i wielbic grubasa z Torunia ????
Na koniec dodam jeszcze jedna rzecz...Która zacytuje dana osoba z PiS podczas posiedzenia komisji hazardowej powiedziala wyraznie ze pokaze nam graczom jak sie blokuje strony...Nie bedzie sie szczypac jak Kapica w kotka i myszke.....
Jakbym mógł napisać to bym to zrobił.A gdzie to cię te słuchy doszły ? W warzywniaku czy jarek k ci coś wspominał?
Czy ja mowie ze kogos popieram...Zebym tylko sie mylił ze zatesknimi jeszcze za Kapicą prawda jest jedna ze był to nieudacznik...A jesli rzeczywiście będzie inwigilacja...To o graniu u bukow internetowych mozna zapomniec...Bedzie telewizja narodowa na czele z Ojcem Tadeuszem z Torunia na Wieki Wieków AMEN ????Nie bedzie sie szczypac jak Kapica
Chyba galopująca skleroza pozwala na pisanie takich myśli
Kapica to największy mieszacz, bez skrupułów i POwski piewca
Czy ja mowie ze kogos popieram...Zebym tylko sie mylił ze zatesknimi jeszcze za Kapicą prawda jest jedna ze był to nieudacznik...A jesli rzeczywiście będzie inwigilacja...To o graniu u bukow internetowych mozna zapomniec...Bedzie telewizja narodowa na czele z Ojcem Tadeuszem z Torunia na Wieki Wieków AMEN ????
Jak to co zablokuja wszystko aby patrzeć...Glosowaliscie na Pis to niech was dyma ile wejdzie...Ja osobiście nie głosowałem na nich ani na PO...Najwyzej wyjade do Uk i bede tam gral i tyle w temacie..Dziś rano jadąc samochodem słuchałem radia i mówili że PIS ma zwiększyć możliwości służb specjalnych do inwigilacji społeczeństwa,sprawa głównie ma dotyczyć internetu,będa wiedzieć kto co robi w sieci,mają mieć możliwość dostępu nawet do poczty elektronicznej.Ciekawe jaki to będzie miało wpływ na grę w sieci?
Jak to co zablokuja wszystko aby patrzeć...Glosowaliscie na Pis to niech was dyma ile wejdzie...Ja osobiście nie głosowałem na nich ani na PO...Najwyzej wyjade do Uk i bede tam gral i tyle w temacie..Aha i jeszcze jedno takie same uprawnienia tez dostanie Urzad Celny...Dziś rano jadąc samochodem słuchałem radia i mówili że PIS ma zwiększyć możliwości służb specjalnych do inwigilacji społeczeństwa,sprawa głównie ma dotyczyć internetu,będa wiedzieć kto co robi w sieci,mają mieć możliwość dostępu nawet do poczty elektronicznej.Ciekawe jaki to będzie miało wpływ na grę w sieci?
Nie trzeba nigdzie wyjeżdżać bo wszystko da się ominąć, tylko skąd brać konta po blokadzie :]Jak to co zablokuja wszystko aby patrzeć...Glosowaliscie na Pis to niech was dyma ile wejdzie...Ja osobiście nie głosowałem na nich ani na PO...Najwyzej wyjade do Uk i bede tam gral i tyle w temacie..Aha i jeszcze jedno takie same uprawnienia tez dostanie Urzad Celny...