Witam, mam pytanie i proszę o odpowiedź. Przewertowałem mnóstwo stron tego wątku i faktycznie jest ostro. W moim przypadku utworzyłem kilka dni temu konto użytkownika na sportingbet i wpłaciłem 30 złoty nie ze swojego konta ( jak się później dowiedziałem, na tym portalu należy wpłacać i wypłacać tylko na swoje konto ). Więc ostatecznie zgłosiłem się do konsultantów, wyjaśniłem sprawę, pieniądze wrócą na konto bankowe. Swoje konto użytkownika zablokowałem. Dziś natrafiłem na to forum i krew delikatnie mi się zmroziła. Takiego przypadku jak mój nie znalazłem, więc proszę o odpowiedź. Czy jak na moje konto zostały wpłacone 30 złoty, a dosłownie dzień później te 30 złoty wróciły przelewem zwrotnym to mogę się obawiać jakiś problemów w przyszłości? Pieniadze zostały wpłacone, nie było ani jednego zakładu i z powrotem zostały wypłacone. Pomóżcie proszę, zależy mi bardzo bo konto bankowe nie jest na moje nazwisko i boję się, że zaszkodzę znajomej. A tego bym nie chciał. Transakcja była normalnym przelewem bankowym ing.