Nikt nie boi się, że ktoś kogoś zamknie. Pewnie nawet nikt nie boi się, że dostanie grzywne. Problemem jest tutaj tylko wpis do KRS który nieźle potrafi namieszać w papierach.przestancie w koncu pieprzyc że ktoś was zamknie za gre u buka.Bijecie piane i w kolko piszecie tosamo i straszycie sie nawzajem
Z tym wpisem też jest różnie, z tego co się orientuję. Zależy od tego kto prowadzi sprawę i przede wszystkim od linii obrony. I think so. ????
Nikt nie boi się, że ktoś kogoś zamknie. Pewnie nawet nikt nie boi się, że dostanie grzywne. Problemem jest tutaj tylko wpis do KRS który nieźle potrafi namieszać w papierach.
mam tak samo jak Ty wsio podaje adw. na tacy on tylko mnie reprezentuje nio ale teraz juz niech tylko to sie skonczy bo juz mnie to wkur....Wiecie co. Ja w tej chwili też pomimo tego że jeszcze moja sprawa nie jest skończona to przyjmuję to już z zimną głową, chwilami myślę sobie że i bez adwokata sam bym wygrał tą sprawę bo ona jest tak banalna że aż śmieszna. Większość materiałów które ma mój adwokat to dzięki mnie bo ja po prostu się tym interesuję i każdego dnia mu coś podsyłałem a adwokat jak to adwokat...dla nich jesteśmy kolejnym jeleniem który mu zapłaci i kolejną sprawą.
Ten cały szum za chwilę się skończy bo zmieniła się władza i jaka by nie była to nie wierzę że te sprawy inaczej się skończą jak uniewinnieniami. Ja sam czekam tylko na decyzję sędziego ( mam nadzieję że uda się szybko ).
Puenta jest taka żeby przestać się straszyć...sprawa jest prosta...idziesz do UC (jeżeli masz wezwanie ), nie przyznajesz się...kierują sprawę do sądu...dalej się nie przyznajesz...przyjmujesz linię obrony którą już tu powtarzaliśmy kilkukrotnie i... uniewinnienie. KONIEC !!!!
A kto występował do BAH o udostępnienie tych danych ? Urząd Celny ? buaha...nic nie zyskają, mogą się w du*** pocałować . Ogólne warunki też są dostępne bez kierowania tego do bukmachera. W moich aktach są te regulaminy całe które wtedy obowiązyły.mam tak samo jak Ty wsio podaje adw. na tacy on tylko mnie reprezentuje nio ale teraz juz niech tylko to sie skonczy bo juz mnie to wkur....
tera czekam na to czy BAH udostepni niby "moje" konto gracza i historie gry i chca jeszce ogólnych warunków jakie w tym okresie obowiązywały ,w którym niby grałem .
tak uc do sadu to zglosil i poprzez sad chca te dane uzyskac......A kto występował do BAH o udostępnienie tych danych ? Urząd Celny ? buaha...nic nie zyskają, mogą się w du*** pocałować . Ogólne warunki też są dostępne bez kierowania tego do bukmachera. W moich aktach są te regulaminy całe które wtedy obowiązyły.
na terroryste to nie wygladam , prac to nie umie nawet... a skad masz te info miales cos juz podobnego?Jeżeli nie była to kwota szczególnie duża, to nie masz się co martwić. Na malcie instytucje w tym bah udostępniają dane tylko w przypadku podejrzenia o terroryzm lub pranie brudnych pieniędzy.
hehe oby obym nie byl 1 ktorego dadza dane a z tym praniem tez sie zdarzy ze cos upiore dzieciom jak zonki nie ma pzdr.I tak dla żartu : A ja tam piorę codziennie ! ???? ...........ubrania mojego synka