zastrzegają sobie takie prawo, co nie znaczy, że z niego korzystająKiedyś można było, teraz nie wiem jak jest bo tam nie gram. W reg mają
8. bet-at-home zastrzega sobie prawo do wstrzymania wypłat środków pieniężnych w przypadku, gdy środki te nie zostały użyte w celu zawierania zakładów/ uczestnictwa w grze.
Witam sprawa była ale bd kolejna, gdyz oskarzyciel (sc) wniosł do sprawy chec pozyskania nowych dowodów poprzez Sad w postaci:trzymamy kciuki. Ciekawe jak kapica sie wytlumaczy, ze narazil budzet Panstwa na straty, skoro wyroki sa na korzysc graczy, a pewnie troche sie tych pozytywnych wyrokow uzbiera to nie bedzie mala kwota :grin:
dobrze byłoby abyś po ewentualnym wyroku dał Nam skan i uzasadnieniapaytnie co zrobi bah....
To byłoby dla nich wizerunkowe samobójstwo. Nie tylko w Polsce. Echo takiego postępowania rozlałoby się po świecie.[...] więc zobaczymy czy bah sypie graczy czy nie.
a nie broniłeś się innymi wyrokami np. ten z Plonska i Wielunia?Witam sprawa była ale bd kolejna, gdyz oskarzyciel (sc) wniosł do sprawy chec pozyskania nowych dowodów poprzez Sad w postaci:
1. Rejestr czasu pracy (okres w ktorym niby gralem)
2.Pismo skierowane do bah o udostepnienie konta gracza , czyli o zaklady czas ich zawarcia logi i ip.
paytnie co zrobi bah....
mnie martwią info, że PiS jest przeciwny zagranicznym firmom aby działały w Polsce, wypowiadali się już posłowie od nich na komisjach i różowo to nie brzmiało i właśnie Górczyński w sieci straszy tym, że jak PiS dojdzie do władzy to będzie jeszcze gorzej niż za Kapicy co jest bzdurą i manipulacjąNiedługo wybory i będzie nowy szef SC. Po Kapicy pozostanie tylko niemiłe wspomnie. Wątpię żeby nowy szef SC popierał bubla poprzednika.
Oczywiście, jeśli tak mówi, to jest to przedwyborcza propaganda (poparta w istocie, gdybaniem), natomiast: tuż po konwencji programowej PiS (merytorycznie zresztą bardzo udanej moim zdaniem), wypowiedział się publicznie koalicjant głosem Jarosława Gowina. O tzw. podatku dla najbogatszych. Wg Gowina, tylko dzięki naciskowi jego partii i długich dysputach, PiSowcy zrezygnowali z tej koncepcji w imię dobra koalicji.=Cristovao;5673249][...] i właśnie Górczyński w sieci straszy tym, że jak PiS dojdzie do władzy to będzie jeszcze gorzej niż za Kapicy co jest bzdurą i manipulacją [...]
Podnosiłem kilkakrotnie (może i półgębkiem bo przy okazji szerszych rozmów) że niniejsze Forum to świetna platforma do tego aby się zorganizować. Oczywiście, tylko i wyłącznie za potencjalną zgodą jego właścicieli.[...]
dlaczego gracze nie założyli jeszcze Stowarzyszenia i zebrali podpisów [...]
Czyli będzie ciąg dalszy...dzisiaj dostałem pismo z sądu o umorzeniu postępowania, dobrze że napisałem odwołanie od wyroku nakazowego
Po czym wnioskujesz , że będzie ciąg dalszy?Czyli będzie ciąg dalszy...