tokarz1989
Użytkownik
nie musi mnei nikt traktować poważnie bo pomocy nie potrzebuje, już zdobyłem informacje, xpiccolox jak chcesz jakieś info zapraszam na priv
tak infomracyjnie - Radca prawy już może reprezentować klienta również w sprawach karnychtokarz1989 - jak nie chcesz publicznie udzielać informacji, to po co publicznie zadajesz pytania i oczekujesz pomocy??? Trzeba było iść od razu do adwokata ( Nie radcy prawnego - bo to sprawa karna ) i nie zawracać d.... Oczekujesz pomocy? - podziel się KONKRETAMI. Nie chcesz? PA PA!
Tylko ty tak samo wiarygodny jak i onDostałem od tokarz1989 skany i mogę potwierdzić Jego wiarygodność. Tak jak pisałem wcześniej - Nic więcej z tego nie ujawnię.
Przyznam szczerze że ciągle próbujesz się bronić, ciągle piszesz o oskarżeniach a zero konkretów kolego. Jak dla mnie przyszedłeś tutaj siać ferment.....Damian0012 nie po to przesyłam komuś cokolwiek żeby zamieszczał publicznie tylko żeby pomóc i jeśli ktoś miał podobnie pomógł, a wszyscy uważający że to skany ściągnięte są z internetu niech dalej tak myślą, nie zależy mi czy ktoś wierzy czy nie
No i myśl sobie tak dalej, prawda jest nieco inna, wysłałem usherowi bukowino skan wyroku nakazowego który dostałem, nie mam zamaru niczego już udowadniać bo to bez sensu jak ktoś nie widzi nic więcej jak czubek własnego nosa, chciałem przestrzec przed nadużyciami jakie robi służba celna i sąd jak widać nie potrzebnie, to mój ostatni post pozdrawiamPrzyznam szczerze że ciągle próbujesz się bronić, ciągle piszesz o oskarżeniach a zero konkretów kolego. Jak dla mnie przyszedłeś tutaj siać ferment.....