Wydaje mi się, że chodzi Ci o te nagrody, które kilkakrotnie otrzymałeś za niezabroniony prawem udział w:Czy sa osoby co tylko mialy wyplaty odnotowane na koncie, bez wplat?
Jak postępować w takim przypadku?
Wpłaciłeś grałeś przed 2009r czy nawet 2011r a wypłaciles dopiero teraz kiedy chciales, czyn niezabronionyCzy sa osoby co tylko mialy wyplaty odnotowane na koncie, bez wplat?
Jak postępować w takim przypadku?
Jak wpałacałeś skrilem albo P24 to też na koncie bankowym czy w UC nie będą mieli na to kwitów. a na koncie bukmacherskim napewnoAle on nie miał wpłat - z tego co sam pisze:
"Czy sa osoby co tylko mialy wyplaty odnotowane na koncie,bez wplat?"
Ale on nie miał wpłat - z tego co sam pisze:Wpłaciłeś grałeś przed 2009r czy nawet 2011r a wypłaciles dopiero teraz kiedy chciales, czyn niezabroniony
Wszystkie wpłaty i wypłaty do/z bukmachera do 31 grudnia 2009 roku są już przedawnione. Pod warunkiem że nie łączą się z innymi przestępstwami, za który okres przedawnienia jest dłuższy niż 5 lat albo nie przedawniają się w wcale.Wpłaciłeś grałeś przed 2009r czy nawet 2011r a wypłaciles dopiero teraz kiedy chciales, czyn niezabroniony
Ręce opadają ... Mamy kontrolę z UC a nie z USWszystkie wpłaty i wypłaty do/z bukmachera do 31 grudnia 2009 roku są już przedawnione. Pod warunkiem że nie łączą się z innymi przestępstwami, za który okres przedawnienia jest dłuższy niż 5 lat albo nie przedawniają się w wcale.
A co wypłat między 2010 a 2011, nie byłbym taki chop siup, bo tam jeszcze obowiązują przepisy o nieujawnionym dochodzie, gdzie US może nałożyć 75% podatek.
@Mirekświrek, sprawdź proszę czy ten podany przez Ciebie link jest poprawny?Trzymajmy się kontroli z UC Nie piszcie już głupot prawnik wszystko wyjaśnił i tego się trzymajcie...
http://www.wolnypoker.org/Media/Defa...azardowych.pdf
Wiekszosc z tych spraw to na 100% bedzie umarzonych(oczywiscie tam gdzie ktos bedzie walczyl o swoje) i malo prawdopodbne zeby bylo takie przeswietlanie prywatnych kont-chyba ze chodzi o naprawde wysokie wplaty lub wyplaty.i tak spora wiekszosc ludzi sie przyzna i zaplaci grzywny.a UC odtrabi sukcesRosomak74 , ale oni mają dane ICH konta jak ktoś z jakiegoś mBanku --> PKO ( mają), BankX--> PKO (mają) Przelew pocztowy --> PKO ( mają )
Myślicie ze serio wszystkich 17 tys wyłapią ;>? zresztą niby 25 tys. NUMER KONT Mieli, więc skoro tylko mają wyciągi bankowe.... to z jakiej paki wybrali 17 z 25 tys ;>? nawet jak te 8 tys to konta "martwe" założone, na babcie wujka, sąsiada, zeby mieć bonus...... to jak to możliwe skoro Z BANKU? Z OPERACJI Pieniędzmi mają dane ;>?
Więc przeczytaj:Hej z tego co sie dzisiaj dowiedzialem to wszyscy ktorzy wplacali badz wyplacali innymi metodami niz pko moga spac spokojnie UC ma tylko dane odnosnie przelewow do tego wlasnie banku.
Bank który sprzedał moje dane to Credit Agricole
Mnie poinformowano w Banku, że pracownik banku może zawiadomić GINB, gdy wpływy na rachunki są podejrzane, a wykonywane cyklicznie, niezależnie od kwoty transakcji.
No tak ale jego sprawa zaczela sie zupelnie od czegos innego i nie dotyczyla na poczatku gry prze siecWięc przeczytaj:
a wiesz w końcu jak jest z tymi wpłatami przez przelewy24 ?Hej z tego co sie dzisiaj dowiedzialem to wszyscy ktorzy wplacali badz wyplacali innymi metodami niz pko moga spac spokojnie UC ma tylko dane odnosnie przelewow do tego wlasnie banku.
Napewno twoje dane widnieja.Wszystkie przelewy z pko obojetnie w ktora strone zostaly wyslane sa podejrzane z okresu 2011-2012.Tu juz moje przypuszczenia ze ktos dostal kase za sprzedanie danych z pko.a wiesz w końcu jak jest z tymi wpłatami przez przelewy24 ?
bo nikt w końcu nie wyjaśnił tematu
wpłata przez przelewy24 trafiała na te konto pko i były moje dane widoczne czy tylko tam widnieje numer transakcji i dane nie pozwalające sie dobrac do osoby ?
albo w ogóle nie idzie na to konto
ale jak wpłacam przez przelewy 24 to wydawało mi się że na koncie pko buka widnieje tylko numer transakcji i nie wiem moze login u buka ale na pewno nie moje dane osobowe czy numer konta osobisty, konto jest przelewów 24 właśnieNapewno twoje dane widnieja.