S
440
straszaksam
Użytkownik
jest tolerowana, bo Twój adres IP nie jest w żaden sposób ukryty, tylko zmieniony na inny, z inną lokalizacją.
Masz obawy, że dostawcy usługi VPN poznają Twoje hasła? Bo chyba o to Ci chodzi?Nie wspominam tu o tym, ze nie jest to zbyt bezpieczne, chyba ze mamy.. swoj wlasny serwer VPN gdzies na jakiejs wyspie..
Włącz sobie router na komórce - chyba nie ma smartfona, który nie ma takiej funkcji, zabezpiecz to wifi i możesz się nawet pralką podłączyć jak ma kartę sieciową. Kiedyś czytałem, że rzad chce zakazać telefonów na kartę/kart prepaid właśnie z powodu brak możliwości wykrycia działań wykonywanych z ich użyciem.Przepraszam bo nie do końca rozumiem. Idę do jakiegoś punktu / jakiego / i kupuję np. internet prepaid od play. Czy mogę go używać do łączenia się z internetem na tablecie czy tylko poprzez komórkę? Jeśli tablet to czy potrzebuję czegoś wiecej do połącznia z netem?
Od 9/11 telefon nie posiadający rozwiązania umożliwiającego podsłuch jego użytkownika, nie jest dopuszczony do obiegu w Polsce.[...] Kiedyś czytałem, że rzad chce zakazać telefonów na kartę/kart prepaid właśnie z powodu brak możliwości wykrycia działań wykonywanych z ich użyciem.
Kurcze, słyszałem o tym ale myślałem, że koniec końców nie weszło. Podobno nie tylko telefonów to dotyczy albo na chwile obecną telefonów a dopiero ma wszelkiego innego sprzętu, który łączy się do sieci.Od 9/11 telefon nie posiadający rozwiązania umożliwiającego podsłuch jego użytkownika, nie jest dopuszczony do obiegu w Polsce.
Łapy na tej sprawie trzymają odpowiednie służby.
U buka raczje mała.Jeśli używasz lokalizacji VPN z kraju rejestracji konta i dodatkowo VPN ma dużą pulę adresów to szansa na problemy jest mała.
No i data... Akurat gdy zaczyna się LM... ????Sam początek i od razu widać jaka to jest ustawka ????
(Dziennikarz):Służba Celna ma dane ponad 20 tysięcy internautów, korzystających z zagranicznych serwisów bukmacherskich. Nieoficjalnie mówi się, że grających może być nawet kilka milionów. Co oni teraz mają zrobić? Część z nich mogła nawet nie wiedzieć, że łamią prawo.
(Kapica)rzede wszystkim nie trwać w przestępstwie. To może mieć znaczenie w ewentualnej sprawie sądowej. Jeżeli jest tak faktycznie, że część była nieświadoma łamania prawa, o czym się dowiaduje teraz, to oczywiste jest wyciągnięcie wniosku: od teraz zaczynam grać legalnie.
w sts i fortunie ma się rozumieć panie Kapica ???? / a Powinno brzmieć od teraz przestaję w ogóle grać. ????
Kolejny żałosny wywiad tego człowieczka, szkoda tracić czasu na takie pierd*lenie, zero konkretów jedynie marzenia o tym jak Boniek i Borek będą siedzieli w więzieniu ????
- To, co robi prezes Boniek, etycznie jest co najmniej dwuznaczne - ocenia Mateusz Juroszek, prezes sponsorującej reprezentację firmy bukmacherskiej. Nie podoba mu się, że prezes PZPN reklamuje jego nielegalną w Polsce konkurencję. Wywiad, którego Juroszek udzielił "Piłce Nożnej" wywołał ostrą dyskusję i został skomentowany przez samego Bońka, który jednak stwierdził jedynie lakonicznie, że reagować nie zamierza, bo tygodnika nie czyta.
http://sport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/reprezentacja,109/szef-sts-zbigniew-boniek-nie-powinien-reklamowac-nielegalnych-bukmacherow,497000.htmlBoniek niedawno bronił się, że postępuje zgodnie z unijnym prawem (ma także obywatelstwo włoskie). - Każdy kraj UE może dowolnie regulować swoje podatki, licencje, a także pozwolenia na hazard lub narkotyki. Jakoś nie spotkałem się ze spotem reklamowym, w którym jakaś znana osoba z Polski poleca palenie marihuany, choć w Holandii jest to dozwolone. Bo nie ma to żadnego znaczenia, skoro u nas jest zabronione. I kropka! - zaznacza Juroszek.
Jego zdaniem firmy bukmacherskie zarejestrowane na Malcie i Cyprze nie mają racji powołując się na traktaty rzymskie, które gwarantują wolny przepływ towaru i usług. - Każdy podmiot europejski z tej branży musi dostosować się do prawa danego kraju, w którym chce działać, bo Unia poszczególnym państwom pozostawiła szczegółowe regulacje w tej kwestii - Juroszek nie ma w tej sprawie żadnych wątpliwości.
Hmm cos tu srednio pasuje 37 lat babka grająca u buków? Z najwyższym wyrokiem?
pewnie że nie pasuje, na 99% niepełnoletni synek grał a matke skazali ???? niezłeHmm cos tu srednio pasuje 37 lat babka grająca u buków? Z najwyższym wyrokiem?
12 000 to raczej sporo w porównaniu do tych wcześniejszych.
Jaja będą jak mąż/narzeczony/chłopak wyłudzał na jej dane bonusy :grin: