Tak masz się bać. Proponuje żebyś to przegrał.Wpłaciłem 30zł na bet365. Ugrałem 1700zł. Chcę zlecić wypłatę. Mam się bać tych złodziei z urzędu skarbowego kierowanego przez jeszcze gorszych oszustów?
ewentualnie oddał wszystko Tobie ????Tak masz się bać. Proponuje żebyś to przegrał.
Bez przesady, co jest dziwnego w tym, że masz sprawę w sądzie? Ocipiałeś?Ok, ale co z tego wynika. Urzędy Celne szaleją i wzywaja ludzi..albo grzywna albo sąd. I co, powiesz do pracodawcy, soory ale mam nagłe wezwanie do Urzędu Celnego a potem do Sądu?
---
W kiosku mogę kupić taką karte?:]Jak sie boisz to idz do kiosku realay (czy jak to sie pisze) i kup sobie karte platnicza prepaid za 15 zl. wyplac na jej numer rachunku i wyplac w bankomacie.
Szukaj a znajdziesz.W kiosku mogę kupić taką karte?:]
Nie wiem czy wszyscy, ale wiekszosc bukow nie wyplaci kase bez postawienia choc jednego zakladu.eżeli zrobiłem wpłatę na buka, nie zawarłem zakładu - trzymałem po prostu kilka miesięcy kasę i później wypłaciłem, to mi nic zrobić nie mogą
Te karty czesto sa rozdawane za friko podczas roznych imprez, wiec, ze byly przed meczami siatkowki na narodowym i brudasy na woodstocku tez je mieli dawane.
Nie wiem czy wszyscy, ale wiekszosc bukow nie wyplaci kase bez postawienia choc jednego zakladu.
Przeczytaj ze zrozumieniem. Ja nie mowie na co celnicy sie powolaja, a na co nie. Pisze, ze wiekszosc bukow nie wyplaca bez obrotu.
Panowie nie ma co się tym martwić na zapas. W Polsce jeszcze nigdy nikogo jeszcze nie skazano za przestępstwo skarbowe gdyż graniczy to z cudem. I ta na pewno nie gracze będą pierwsi. Już sam brak świadomości i celowości czynu - oczywiście teoretyczny w naszym przypadku ale z kolei nie da się wykazać, że jest inaczej eliminuje taki obrót sprawy.i po co ten zamęt? powiadomią jak będziesz miał dobrowolne poddanie się karze w prokuraturze według KK a nie w UC w/g KKS
KKS:
art. 18 § 2. Prawomocny wyrok o zezwoleniu na dobrowolne poddanie się odpowiedzialności nie podlega wpisowi do Krajowego Rejestru Karnego.
a więc nie jesteś osobą skazaną i nie ma potrzeby zawiadamiać kogokolwiek
co innego instytucja dobrowolnego poddania się karze w/g kodeksu karnego
To prawda. Ograny próbują przerzucić to na obywatela. Chcą żeby udowadniać swoją niewinność a tymczasem to oni muszą udowodnić winę i nie żadnego obowiązku im pomagać i dostarczać czegokolwiek. Dlatego w jednym z wymienionych wezwań chcą żeby przynieść dowodu zakładów.Chodzi o to, ze w skarbowce to Ty masz udowodnic, a nie oni Tobie. Poczytaj.
Przecież tu nie chodzi o podatki i skarbówkę głąbie. Tu chodzi o ustawę karną skarbową, która penalizuje określony czyn - tak jak prawo karne. Muszą udowodnić, że ten czyn popełniłeś, tak jak przy kradzieży czy morderstwie. Kumasz już?Chodzi o to, ze w skarbowce to Ty masz udowodnic, a nie oni Tobie. Poczytaj.
Większość ludzi boi się włóczyć po sądach, czasami wolą się nawet przyznać do czegoś czego nie zrobili żeby mieć spokój. Sądy zazwyczaj wyznają zasadę że przyznanie się jest królową dowodów.a tylko jednego nie mogę zrozumieć - jak można bez dowodów dać sobie wlepić grzywnę i ją zabulić?:-(