O
24
A propos tego, skąd celnicy mają dane, to wydaje mi się, że Black Widow może mieć rację. Tak jak napisał, dobrali się do dupy firmie obsługującej płatności na terenie Polski dla jakiegoś bukmachera. Więc kto może się obawiać? Ten, kto grał u tego bukmachera(pytanie jakiego) i dokonywał płatności przelewem/kartą. Kwota jest nieważna, tak jak napisano w artykule średnia wypłat 1500zł. Na pewno za wszystkich się nie wezmą, wytypują jakąś ilość i zrobią pokazówkę, żeby nastraszyć ludzi.Kto więc dał? Jedyne miejsce skąd mogli mieć te dane, legalnie i bez szalonej procedury, to provider (operator płatności), który zarejestrowany był w Polsce. Dobrać się do dupy prywatnej firmie działającej na rynku finansowym jest 100 razy łatwiej niż dobrać się do dupy bankom. Taki operator przetwarza Wasze wpłaty i wypłaty (na przykład kartą kredytową) i wtedy jasno widać czy na Wasze konto wpłynęły pieniądze. Kto na tym skorzysta? Polskie buki, ale też Skrill, NT i Ukash.
Grałeś jeszcze u innego bukmachera?do Typowego, Urząd Celny posądza mnie o grę w bet at home
To ten sam buk, o którym wspominał Admin surebetów, do którego zgosił się jeden z userow:do Typowego, Urząd Celny posądza mnie o grę w bet at home
Nie mam, ale myślę że zainteresowani mogą to sprawdzić w dosyć prosty sposób. Jeżeli dostawali jakieś przelewy to na pewno w historii jest zapisany numer bankowy z jakiego były, być może także nazwa banku - wtedy sprawa byłaby już całkowicie jasna. Jeżeli jednak nie ma nazwy banku tylko numer, to można spróbować wysłać przelew na to konto i wtedy (np. w mbanku) przed ostatecznym zatwierdzeniem przelewu i wysłaniem kasy, dostaniemy info z potwierdzeniem w którym podana jest między innymi nazwa banku tego numeru któremu chcemy przelaćA masz informację które buki mają?
Nie umiem na to odpowiedzieć ale tak jak pisałem jeśli ktoś wygrał raz w życu 300 czy 400 zł to może spać spokojnie. Ale ktoś kto pewnie wygrywał po 500zł 6 miesięcy z rzędu albo 2-3 razy po 1500zł pewnie już nie. Uprzedzam, że to moje domniemania, nie chcę nikomu psuć głowy.A co rozumiesz przez większe sumy?