T
7
typowyandrzej
Użytkownik
Zakładam że sędziego który by dostał taką sprawę trafił by szlag. Istnieje coś takiego jak niska społeczna szkodliwość czynu.
nieTo chyba Cię źle zrozumiałem. Jeśli dany buk ma konto w polskim banku i z niego robi przelew na czyjegoś skrilla, to już udostępnione są dane tej osoby jeśli sprawdzą konto buka (?)
Jeżeli będzie tak jak piszą wyżej to 700zł uznają za zysk i jeszcze 3tyś kary za gre u buka zagranicznego albo 3 lata pierdlaOni liczą wygrane np wpłaciłem 500 wypłaciłem 700 i z tego im wychodzi 200. Czy 700zł uznają za zysk...
Jakbyś mógł spytaj się jak oni to liczą, ta kwestia jest bardzo ważna.Dzisiaj powinienem sie spotkać ze znajomym z UC, dam znać co powie
Daj spokój. Gdyby takie coś wyszło to dla firmy oznacza milionowe straty (odpływ klientów, fatalna reputacja firmy)Panowie,a nie przyszło wam do głowy,ze to buki kablują swoich klientów? Jest dobry gracz,wypłaca hajs zarabia,buka to strasznie boli,da mu limity albo zbanuje....otóż nie-idzie w świat info,ze dany buk jest zly,limituje etc i traci potencjalnych klientów.Wiec sie wycfania-kabluje do odpowiednich służb i cala wina spada np na banki,czy jak piszecie operatorów płatności.Buk sie pozbywa dobrego typera i git.Ofc będzie się tłumaczył ze ochrona danych itpe ble ble....
To jedna z hipotez,nikogo nie oskarżam!!!! Ale coś w tym może być
post do kasacjiA jakie masz dane w przelewie z BAH w swoim banku?