>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open - turniej główny

Status
Zamknięty.
A 49

americano30

Użytkownik
Djokovic-Cilic 2@7,00
1 set Cilic @4,50
i rekreacyjnie za kilka zl CILIC 3-0 @38 (Winmaster)

Czesto mowimy o tym ,ze Djokovic w turniejach gra na 50% kilka meczy natomiast w tych najwazniejszych wspina sie na wyzyny jednak tutaj kompletnie sie z tym nie zgadzam Djokovic jak na siebie jest po prostu w sredniej formie oczywiscie kursy wystawione po nazwiskach rankingu i h2h w ktorym Djokovic miazdzy Cilica jednak ja tutaj patrze tylko i wylacznie sportowo Cilic gral tutaj dlugie mecze jednak teraz obaj panowie mieli ponad 2 dni odpoczynku i w moim odczucie bedacy w pelni sil zwyciezca Us Open z zeszlego roku zmiecie z kortu Djokovica z kazdym meczem gra tutaj coraz lepiej jest bardzo silny psychicznie wygrywanie kluczowych punktow to cecha obu panow ide dosc mocno w strone Marina i naprawde nie wyobrazam sobie aby mogl przegrac ten mecz najwieksze Value jakie widzialem od kilku lat .

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Djoko vs Cilic
1.Djoko win 3:0 1.85 Kolejna miazgaaa. ✅✅
2. Powyzej 35.5 gema 1.75 ⛔ Cilic brak argumentow. Zreszta sam Nole gadal, ze wie jak pokonac Cilica.

Zastanawiam sie, ktory z tych typow wziac. Z jednej strony nie wierze w inny wynik niz dzisiejsza wygrana Djoko 3:0 maksymalnie 3:1. Z drugiej jednak czuje ze bedzie 3:0 i wtedy over gemowy nie wejdzie. Cilic w lepszej dyspozycji ostatnimi czasy ale dzis z swiatowym namber 1 nie widze u niego argumentow na wygranie seta. W grze z glebi kortu i wgle we wszystkich aspektach Nole jest lepszy. Jedyna szansa Chorwata to jak bedzie trzymal swoj serwis i liczyl na wygranie tie brakow. Lecz przyjdzie gorszy gem serwisowy u Cilica i Serb to skrzetnie wykorzysta. Trudny mecz do typowania, bo za 1.10 Nole nie ma sensu brac.
WYNIK: 6:0 6:1 6:2 Djokovic.

Wawrinka vs Federer Wawrinka wygra 3.40
Federer gra na super poziomie. Wszystko funkcjonuje swietnie. Lecz dzis Stas. Stas, ktory pokonal Roga we Frenchu 3:0 i wtedy tez kazdy stawial na starszego szwajcara. Roger czasem nie wytrzymuje presji(ile razy mogl pokonac Nadala nawet na RG lecz nie wytrzymywala glowa). Dzis tez kazdy widzi jego gladka wygrana i mimo, ze jest doswiadczonym graczem dzis jak Stasiu bedzie w formie na BH, pewnosc siebie rogera z kazda pilka moze spadac i wtedy sie kompletnie tenis Federera rozpadnie. Tak to dzis widze. I wygrana Stasia 3:1. :cool:
WYNIK: 6:4 6:3 6:1 Federer.⛔

katalizator 148

katalizator

Użytkownik
Federer - Wawrinka
Federer -1,5 seta @ 1,58
✅
Ónibet
Myślę, że każdy kto oglądał obu tenisistów w tym turnieju zgodzi się z tym typem. Federer przeżywa kolejną młodość i od pewnego czasu gra na niebotycznym poziomie. W pięknym stylu wygrany turniej w Cincinnati, w USO póki co bawi się z rywalami i nikt nawet nie miał do niego startu. Przyznam, że dawno nie widziałem tak dysponowanego mistrza i jestem w stanie mu zaufać. Uważam, że Roger zgarnie szlema, jedynie Djokovic w finale moze mu przeszkodzić, ale to tylko gdyby wjechał na swój kosmiczny level czego póki co tutaj nie pokazał. Mecze Wawrinki też widziałem i uważam, że on nic specjalnego tutaj nie gra. Solidna dyspozycja, od czasu do czasu przebłyski jego geniuszu, ale to są tylko przebłyski. Stasiu nie miał zbyt ciężkiej drabinki, mecz z Andersonem pyknął gładko, no ale właśnie - afrykaniec nie zagrał nawet 30 % tego co z Murrayem, serwis mu kompletnie nie siedział to nie było to dziwne. Ten poziom gry Wawrola, który tutaj pokazuje po prostu nie wystarczy na tak genialnego Federera. Myślę, że jeden set dla Stana będzie sukcesem, a jeśli skończy się to 3:0 dla Mistrza to też nie będę zaskoczony. Atakuje ten bet na grubo.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Djokovic Novak - Cilic Marin, Over 23.5 asów serwisowych, Unibet 1.87
Wynik meczu: 6:0, 6:1, 6:2.
7 asów ⛔⛔⛔
Cilic nie miał nóg taki zmęczony był :?

VS.

W bezpośrednich pojedynkach jest 13:0 dla Serba gdzie w tym roku grali ze sobą dwa razy. Pierwszy raz na mączce w Monte Carlo gdzie padł wynik 6:0, 6:3 lecz pamiętajmy, że tam Chorwat dopiero co wrócił po kontuzji a na Wimbledonie było 6:4, 6:4, 6:4 dla lepszego z nich. Panowie mieli trochę odpoczynku i pewnie jest to większy plus dla Marina ponieważ wiadomo nie od dzisiaj, że Djokovic jest atletą na korcie. Oczywiście, że faworytem jest Novak który mimo wszystko z każdym meczem musiał się męczyć więcej ale wygrywał mimo wszystko bardzo pewnie. Cilic miał łatwe dwa mecze a później zaczęły się schody z Kukuskhinem czy z Tsongą. Ale wyszedł z tych opresji obronną ręką. W tamtym roku Cilic też był tutaj niedoceniany a wygrał ten turniej lecz w tegorocznej edycji nie radzi sobie jak rok temu. Gdybym miał obstawiać dokładny wynik to stawiałbym 3:1 dla Serba ale ja ponownie skupiam się na asach serwisowych. Już nie będę pisał kto ile ich posłał ponieważ Cilic rozegrał o wiele więcej swoich gemów serwisowych a co za tym idzie miał więcej asów. Chorwat potrafi seryjnie posyłać asy serwisowe i pokazywał nam to nie raz, Djokovic nie jest takim bombardierem lecz jak się zmobilizuje to też potrafi mocno walnąć. Liczę tutaj na minimum 4 sety i według mnie linia 23.5 powinna być pokryta bez większych kłopotów o ile Cilic się nie spali.

Typy na US Open 2015:
1. Gabashvili Teimuraz - Andujar-Alba Pablo 1, Pinnacle Sports 1.61. Wynik? 7:6, 0:6, 4:6, 6:4, 0:0 krecz Andujar ✅
2 .Smith John Patrick - Youzhny Mikhail 2, Pinnacle Sports 1.74. Wynik? 1:6, 6:3, 5:7. 6:7 ✅
3. Kyrgios Nick - Murray Andy, 1 handicap +2.5 setów, Pinnacle Sports 2.25. Wynik? 5:7, 3:6, 6:4, 1:6 ✅
4. Krajinovic Filip - Ferrer David 0:3, Pinnacle Sports 2.20. Wynik? 5:7, 5:7, 6:7 ✅
5. Schwartzman Diego Sebastian - Nadal Rafael 0:3, Pinnacle Sports 1.41. Wynik? 6:7, 3:6, 5:7 ✅
6. Isner John - Youzhny Mikhail, Over 35.5 asów serwisowych, Unibet 1.95. Wynik? 24⛔
7. Darcis Steve - Federer Roger, Under 27.5 gemów, Pinnacle Sports 1.67. Wynik? 1:6, 2:6, 1:6 ✅
8. Paire Benoit - Robredo Tommy 1, Bet365 2.30. Wynik? 7:6,6:1,6:1 ✅
9. Cilic Marin - Chardy Jeremy 1, Bet365 1.50. Wynik? 6:3, 2:6, 7:6, 6:1✅
10. Isner John - Federer Roger, 1 handicap +2.5 setów, Pinnacle Sports 1.99 . Wynik? 6:7, 6:7, 5:7⛔
11. Tsonga Jo-Wilfried - Cilic Marin. Over 37.5 asów serwisowych, Unibet 1.95. Wynik? 44✅
12. Djokovic Novak - Lopez Feliciano, Over 18.5 asów serwisowych, Unibet 1.80. Wynik? 23 ✅
13. Wawrinka Stan - Anderson Kevin 1, Pinnacle Sports 1.68. Wynik? 6:4, 6:4, 6:0 ✅
14. Gasquet Richard - Federer Roger, 1 handicap +1.5 seta, Unibet 4.20. Wynik? 3:6, 3:6, 1:6⛔
15. Stan Wawrinka - Federer Roger, 1 handicap +2.5 setów, Pinnacle Sports 1.53. Wynik?
16. Djokovic Novak - Cilic Marin, Over 23.5 asów serwisowych, Unibet 1.87. Wynik? 7⛔

arsenal789 346

arsenal789

Użytkownik
Wawrinka vs Federer Wawrinka wygra 3.40
Federer gra na super poziomie. Wszystko funkcjonuje swietnie. Lecz dzis Stas. Stas, ktory pokonal Roga we Frenchu 3:0 i wtedy tez kazdy stawial na starszego szwajcara. Roger czasem nie wytrzymuje presji(ile razy mogl pokonac Nadala nawet na RG lecz nie wytrzymywala glowa). Dzis tez kazdy widzi jego gladka wygrana i mimo, ze jest doswiadczonym graczem dzis jak Stasiu bedzie w formie na BH, pewnosc siebie rogera z kazda pilka moze spadac i wtedy sie kompletnie tenis Federera rozpadnie. Tak to dzis widze. I wygrana Stasia 3:1. :cool:
WYNIK:
Co do Frenchu zgoda każdy stawiał na Rogera ale zauważ w jakiej formie był wtedy Warwinka i w jakiej Roger. A dziś, moim zdaniem powinien zmieść Warwinkę z kortu. &quot; Roger czasem nie wytrzymuje presji&quot; ???? Serio? WIELKI FEDERER nie wytrzymuje presji?! Powiedz mi kto jak nie on ? Po tylu latach na kosmicznym poziomie? Po tylu tutyłach ma problemy z wytrrzymałością psychuczną ?! Nadal grał kapitalnie i to był poziom kosmiczny, ich mecze elektryzowały wszystkich i każdy z niecierpliwością czekał na 5 setowy finał Federer-Nadal. &quot;dzis jak Stasiu bedzie w formie na BH, pewnosc siebie rogera z kazda pilka moze spadac i wtedy sie kompletnie tenis Federera rozpadnie&quot; Ja widzę to tak: jeżeli Stasiu będzie w formie to jedyne co może ugrać to seta. Pewnośc siebie ROgera z każdą piłką może spadać? Chyba żartujesz. Ile było takich pojedynków, że Rogerowi nic nie szło a potem odpalał jak z armaty. Po tylu latach kto jak kto ale Roger nie straci pewności w żadnej z piłek. Jeżeli Roger dziś przegra to na pewno nie oglądne finału bo nie będzie dla kogo....Może troche subiektywna opinia ale ze względu na szacunek do Rogera nie moglem przejść obok tego wpisu. W kazdym razie powodzenia. Zapowiada się rewelacyjne spotkanie ;)
6-4 6-3 6-1 - Oto odpowiedź na te wszystkie herezje wypisywane pod adresem wielkiego Rogera, mistrz jestt tylko jeden a to, że Warwinece udało się ostatnio pokonać Federera kompletnie nic nie znaczy bo młodszy Szwajcar do pięt mu nie dorasta....Po Wielkiego Szlema!!! Przerwać ten ANTY tenis Novaka !!!!

Otrzymane punkty reputacji: +6
pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Ogladalem wszystkie mecze Rogera na US Open i wyglada mega mocno. Nie wydaje sie zeby Staszek go przelamal. Nie serwuje mocno, ale fajnie katowa, jak nie ma winnera to i tak wymiana ustawiona. Roger wie ze musi to skonczyc w 3 setach. Lata swoje ma. Roger atakuje returnem, gra odwaznie.
dla mnie 3:0 po 2.25 w bet365 wydaje sie fajna opcja.

bodizo 350

bodizo

Użytkownik
Koledzy juz pisali o meczu Wawrinka-Federer.Ja tylko napisze ze Federer to moj ulubiony gracz w tenisa(moze nie jestem jakims fanatykiem tenisa ale jak tylko ogladam mecze fascynuje sie gra Rogera i sie nie zawiodlem na nim bo pare razy stawialem na niego a Wawrinka to tylko potrafil kupony zje***, np z Chungiem albo Coricem i mam nadzieje ze Roger pokaze Stanowi ze raki zimuja ???? .Stawiam odwaznie 3:0 dla Rogera ???? .

weedplaja 152

weedplaja

Użytkownik
Na temat dzisiejszych polfinalow i dyspozycji graczy kazdy napisal sporo i jest w tym racja lecz w finale obejrzymy Djoko oraz Federera (Federer wygra cale US OPEN), a na dzis
Djokovic Novak - Cilic Marin 1 1.12 @ b365 ✅
czy warto to grac ? oczywiscie warto dorzucic do jakiegos trebelka ja dorzucam do
Stan Wawrinka - Roger Federer 2 1.30 @ b365 ✅
na odzielnym kuponie gram S. Wawrinka - R. Federer 2 0:3 2.25 @ b365 ✅

Djokovica mozna jeszcze pograc na dokaldny wynik 3:1 bo uwazam ze tak sie skonczy cale spotkanie ale nic wiecej Cilic nie ugra. Kiepski rok w porownaniu do poprzedniego, wiadomo broni pkt za tytul z ubieglego roku ale nic dwa razy sie nie zdarza i dzis 1 swiatowego tenisa go dosc latwo pokona. Djokovic gral w miare na lajcie teraz moze zagrac na 80% i dac z siebie 100% w finale.
Kazdy kto ogladal Wawrinke w US Open widzial jego nerwowke mieszana ze spokojem, malo tracil ale to nie ten Stas co na French Open po prostu trafil na Federera, który jest w zyciowej formie (znowu i ciagle ;) ) a do tego uzywa nowego zagrania ktore sam (chyba) wymyslil.
szkoda topic kase stawiajac bezposrednio na cilica badz wawrina, zamykajcie zaklady jesli mozecie,
(Djoko - Cilic 13:0, Federer - Wawrinka 18:3)
Swietne spotkania nam sie szykuja i niezle widowisko !

gładkie 3:0 w obu ;)

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
moze to dziwne, ale ja czuje, ze chociaz jedna niespodzianka bedzie, wiec stawiam na Cilicia @7 i Stana @3.40
oba typy sa opisane w postach wyzej, ja opieram je glownie na domyslach i wynikach na tym USO, przegrana Murraya, Ferrera i wielu innych ze sporymi underdogami, tutaj mamy polfinaly i kursy sa masakrycznie podzielone, bo jak mozna stawiac kurs 1.10 na slabo grajacego Djokera przeciwko triumfatorowi sprzed roku? albo jak mozna dac 1.30 na RF, gdzie Wawrinka potrafil pokonac Djokera w turnieju, na ktorym mu najbardziej zalezalo? (mowa o RG) Dla mnie osobiscie jest to nonsens i wystarczy, ze jeden z dwoch typow wejdzie, a zarobek bedzie spory. nie mowie co bedzie jak oba wejda, bo wtedy bedzie miod malina do kwadratu ???? jesli chodzi o aspekty sportowe cala czworka jest w stanie wygrac ten turniej, pisalem kilka dni temu, ze czuje final Stan - Marin, tego sie trzymam i mysle, ze tak to bedzie wygladalo w niedziele, chociaz wolalbym Stana z Djokerem ;) w kazdym razie mam nadzieje, ze post nie bedzie skasowany, bo uwazam, ze szanse wejscia chociaz jednego typu sa bardzo duze, a lac wody pod typ nie zamierzam, bo to nonsens;)
A zeby bylo smieszniej to idealnie to wyszlo w wta, tylko, ze tam kursy wieksze ????

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Wawrinka - Federer typ 1 kurs 3.76 Pinnacle⛔ 4-6 3-6 1-6

Długo myślałem nad tym meczem przeczytałem wszystkie opinie na forum i mimo wszystko stawiam na Stasia. Wiem Federer wybiera z racji wieku najważniejsze turnieje. Widać że fizycznie wygląda świetnie po Wimbledonie zagrał w Cincinatti i pokonał zarówno Murraya oraz Djokovica w imponującym stylu. Roger za wszelką cenę chce jeszcze wygrać turniej wielkoszlemowy jednak według mnie już tego nie dokona. Wszyscy nawet ojciec chwalą Federera jednak pamiętajmy ,że Roger zagrał już 5 meczów mimo, że nie stracił seta to jednak musiał grać po 3 sety. Psychicznie to już nie jest ten zawodnik gdy dominował na korcie gdy mu nie idzie często gra ramą i wyrzuca dużo piłek. Oczywiście dla mnie Roger to najlepszy tenisista wszech czasów jednak mimo dbania o sylwetkę i kondycje fizyczną metryki nie oszuka 34 lata i ostatni triumf w Wielkim Szlemie w 2012 na Wimbledonie. Natomiast Wawrinka z gracza ,który z zawodnikami z pierwszej 5 nie podejmował walki teraz potrafił pokonać zarówno Nadala jak i Federera w finałach wielkoszlemowych. Wawrinka nabrał pewności siebie i choć odpuszcza często mniejsze turnieje w najważniejszych jest nadzwyczaj trudnym rywalem. Ostatnio po triumfie na Roland Garros przeciętnie jednak wygrana 3-0 z będącym w życiowej formie Andersonem powinno zaniepokoić Rogera. Moim zdaniem Wawrinka to teraz psychicznie bardzo mocny gracz ze świetnym beckhendem i bardzo przyzwoitym serwisem. Wiadomo Federer w najlepszych latach wszystko miał najlepsze jednak mimo jego zrywów to już nie wróci i śmiem twierdzić , że ponownie będzie musiał przełknąć gorycz porażki z młodszym rodakiem.
Mecz bez historii Federer zadziwiająco mocny zaś Staś zadziwiająco słaby podobnie jak u Djokovica i Cilica

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Wawrinka - Federer typ 1 kurs 3.76 Pinnacle

Długo myślałem nad tym meczem przeczytałem wszystkie opinie na forum i mimo wszystko stawiam na Stasia. Wiem Federer wybiera z racji wieku najważniejsze turnieje. Widać że fizycznie wygląda świetnie po Wimbledonie zagrał w Cincinatti i pokonał zarówno Murraya oraz Djokovica w imponującym stylu. Roger za wszelką cenę chce jeszcze wygrać turniej wielkoszlemowy jednak według mnie już tego nie dokona. Wszyscy nawet ojciec chwalą Federera jednak pamiętajmy ,że Roger zagrał już 5 meczów mimo, że nie stracił seta to jednak musiał grać po 3 sety. Psychicznie to już nie jest ten zawodnik gdy dominował na korcie gdy mu nie idzie często gra ramą i wyrzuca dużo piłek. Oczywiście dla mnie Roger to najlepszy tenisista wszech czasów jednak mimo dbania o sylwetkę i kondycje fizyczną metryki nie oszuka 34 lata i ostatni triumf w Wielkim Szlemie w 2012 na Wimbledonie. Natomiast Wawrinka z gracza ,który z zawodnikami z pierwszej 5 nie podejmował walki teraz potrafił pokonać zarówno Nadala jak i Federera w finałach wielkoszlemowych. Wawrinka nabrał pewności siebie i choć odpuszcza często mniejsze turnieje w najważniejszych jest nadzwyczaj trudnym rywalem. Ostatnio po triumfie na Roland Garros przeciętnie jednak wygrana 3-0 z będącym w życiowej formie Andersonem powinno zaniepokoić Rogera. Moim zdaniem Wawrinka to teraz psychicznie bardzo mocny gracz ze świetnym beckhendem i bardzo przyzwoitym serwisem. Wiadomo Federer w najlepszych latach wszystko miał najlepsze jednak mimo jego zrywów to już nie wróci i śmiem twierdzić , że ponownie będzie musiał przełknąć gorycz porażki z młodszym rodakiem.
Również idę w stronę stasia, ale teksty typu &quot;Roger zagrał już 5 meczów mimo, że nie stracił seta to jednak musiał grać po 3 sety.&quot; to mam ochotę w ścianę mocno uderzyć. Człowieku oprzytomnij to jest Federer on za każdym razem jest tak przygotowany, że chociażby rozegrał tu w każdym meczu po 5 setów to i tak by nie odczuł tego. Inna sprawa, że Stasio z meczu na mecz się rozkręca, a dysponuje najmocniejszym uderzeniem w tourze. Pytanie jest jedno czy Stasio się dobrze rozkręcił by postawić się dla Fedexa. Można milion tekstów pisać o tym dlaczego ten a dlaczgo ten prawda jest taka, że na ten moment wszystko przemawia za Federerem a Wawrinka jest nieobliczalny i na tą nieobliczalność jedynie można liczyć.

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Również idę w stronę stasia, ale teksty typu &quot;Roger zagrał już 5 meczów mimo, że nie stracił seta to jednak musiał grać po 3 sety.&quot; to mam ochotę w ścianę mocno uderzyć. Człowieku oprzytomnij to jest Federer on za każdym razem jest tak przygotowany, że chociażby rozegrał tu w każdym meczu po 5 setów to i tak by nie odczuł tego. Inna sprawa, że Stasio z meczu na mecz się rozkręca, a dysponuje najmocniejszym uderzeniem w tourze. Pytanie jest jedno czy Stasio się dobrze rozkręcił by postawić się dla Fedexa. Można milion tekstów pisać o tym dlaczego ten a dlaczgo ten prawda jest taka, że na ten moment wszystko przemawia za Federerem a Wawrinka jest nieobliczalny i na tą nieobliczalność jedynie można liczyć.
Kolego Ty mówisz o Rogerze sprzed kilku lat. Właśnie dlatego Federer nie może wygrać turnieju Wielkiego Szlema od 2012 bo wiek robi swoje. Szwajcar od Wimbledonu zagrał dopiero w Cincinatti tam zagrał 5 meczów tutaj 5. Roger wygląda świetnie widać ,że największa uwagę przykłada do formy fizycznej , ale metryki nie oszukasz.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Widzę panowie że co poniektórzy wyciągnęli wnioski i idą w stronę dogów ja tak jak pisałem chciałbym zobaczyć finał Cilic-Wawrinka i nie są to tylko chęci acałkiem możliwy scenariusz a te kursy to jest śmiech na sali podobnie jak damskie półfinały(Szacun AureksReno!)
Boję sie tylko że niespodzianki u kobiet mogą zabrać niespodzianki u panów.
Mimo wszystko:
Cilić win 7.940
Wawrinka win 3.710

kasztanowy 2,7K

kasztanowy

Użytkownik
Wawrinka - Federer typ 1 kurs 3.76 Pinnacle

Na tym turnieju wyjątkowo Roger nie trafia ramą, podkreślają to wszyscy eksperci, idealny sweetspot jak czasów największych triumfów, wszystkie uderzenia centryczne, optymalnie dociągnięte, znakomita selekcja uderzeń. Psychicznie to on nie ma powodu, żeby się spalić przed Wawrinką, na RG Stan był lepiej dysponowany, a dla Rogera wolna cegła nie jest sprzyjająca. Na szybszej mączce w Rzymie parę dni przed RG ograł Wawrinkę 2:0 nawiasem mówiąc. Roger teraz jest w formie na wygranie Wielkiego Szlema Dzisiaj liczę na to, że Cilic powalczy z Nole, a marzę nawet o zwycięstwie Chorwata, bo ewentualny pojedynek Rogera z Djokovicem w finale do 3 setów może wyglądać jak na Wimbledonie. Wawrinka oczywiście może ten mecz wygrać, to jest mega klasowy zawodnik, na pewno mentalnie jest o wiele lepiej niż jeszcze 3 lata temu, ale w takiej dyspozycji Rogera raczej nie zatrzyma. Obstawiać czegoś w tym meczu raczej nie ma sensu, ja wolę się podelektować tenisem na najwyższym poziomie.

K 183

kamil_bdg

Użytkownik
Federer @1.3
Pewniak dnia. Świetna forma wielkiego Rogera. Nie należy sugerować się całym sezonem, bo w Nowym Jorku Federer gra tenis z zupełnie innej planety. W tym roku na szlemach bez rewelacji - w Melbourne przegrana z grającym &quot;kosmiczny tenis&quot; Seppim, w Paryżu z rewelacyjnym Wawrinką i w Londynie z Nole. Teraz jednak jest chyba ten moment, w którym Fedexa stać na wygranie szlema. W półfinale jego rodak, ale nie ten, z którym grał na Garrosie. Dziś Federer nie zmierzy się z nieomylnym Wawrinką, a Staśkiem z ukształtowanym mięśniem piwnym. Zabawnie czytać wszystkie analizy na Stana - tak jak to było przedwczoraj z Andersonem, czy jeszcze wcześniej z Tsongą. Szkoda, że tenisowe beniaminki muszą to czytać. :/ Jednego dnia wyrzucacie Staśka z turnieju z wymęczonym drewniakiem, żeby zaraz twierdzić, że walnie on Federera. Fuck logic.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Djokovic (- 2,5 seta) win @2,02 ComeOn✅
Nie wiem czy obrałem dobry kierunek, bo większość idzie w stronę Marina.
Ja wole zagrać zwycięstwo Djoko bez straty seta.
To jest 14. bezpośrednie spotkanie dwóch tenisistów, a do tej pory Djoko nie został pokonany, to świadczy o klasie tego gracza...
Nie sądzę, aby ktoś był w stanie zdetronizować Serbskiego gracza w zdobyciu, kolejnego tytułu.
Jego gra obyła się bez straty seta aż do 4 rundy, warto jednak zauważyć że, w pojedynkach z Bautistą czy Lopezem chociaż stracił seta to jednak kontrolował mecz.
Mam nadzieję że, dzisiaj pokażę swój najlepszy tenis i nie da dojść do jakiekolwiek zdobyczy setowej swojemu rywalowi!!
Chorwat Marin Cilic będzie mieć szansę odegrać się Serbowi, ale nie sądzę, żeby mógł mu popsuć plany, Novak prezentuję się na razie nienagannie a Cilicowi jednak brakuję techniki i w niektórych momentach po prostu będzie popełniał głupie błędy.
Cilic to silny gracz, który ma bardzo dobry serwis.
Jednak na kompletnym zawodniku jakim jest Novak to nie powinno zrobić wrażenia!!
Chorwatowi udało się przejść Pelle, Donskoja w dwóch setach,
potem zwycięstwo 3:1 nad Chardym i win nad Tsongą i Kukushkinem w 5 setach!!
Mnie jego gra nie przekonuję i to nie chodzi już o wyniki z jakimi tutaj doszedł...
Szczerze nie wiem skąd taki optymizm w grze Cilica??
Myślę że, Djokovic będzie starał się to skończyć tak szybko jak to możliwe aby być świeży na finał...

Federer win 3:0 @2,75 Unibet✅
Spodziewam się krótkiego meczu, ponieważ skonfrontują się zawodnicy których dzieli mała przepaść na tą chwilę ( moim zdaniem, bo wszystko się może zdarzyć )
Trasa Wawrinki do tej pory wydawać by się mogła całkiem przyzwoicie, no bo stracił tylko seta z Donald Youngiem ( ale czy strata seta z takim rywalem to znak o jego dobre dyspozycji?? ), przeszedł z kolei bez straty seta Alberta Ramosa, Chunga ( 3 tie breaki, moim zdaniem katastrofa, nawet jeśli kontrolował spotkanie to doprowadzić do tie breaków z takim graczem....)
oraz Bemelmansa i Kevina Andersona w ćwierćfinale 6-4, 6-4, 6-0...
Ten ostatni wynik również nie powinien robić wrażenia, gra Kevina to był cień z wcześniejszej rywalizacji z Andym.
Roger Federer kończy powoli swoją karierę, ale nadal porusza się bardzo dobrze po korcie i nie widzę przeszkód aby nie wygrał US Open...
Wygrał już z takimi przeciwnikami jak Philipp Kohlschreiber, Isner czy Francuz Richard Gasquet !!
Nie stracił w tym turnieju seta!!
A z Richardem stracił zaledwie 7g!!!
Wawrinka może być niebezpiecznym graczem dla niego, ale tylko na glinie...
Na twardej nawierzchni Roger go po prostu miażdży.
W ostatnich 14 konfrontacjach na twardych kortach pomiędzy nimi Roger wygrał 14 razy!!
Federer gra w tej chwili na innym poziomie i nawet jeśli Stan zagrał by na 100% swoich możliwości to ciężko tu mówić o niespodziance, a ja idę jeszcze dalej i myślę że, wygra bez straty seta.
Szczerze mówiąc wątpię że, Wawrinka może podnieść swój poziom od ostatnich pojedynków!!
Dla mnie 3:0 Roger win ????

Żal mi tych którzy grali szczególnie w str. Staśka, przecież to nie pojęte :-|

Otrzymane punkty reputacji: +7
nole90 360

nole90

Użytkownik
Na szybkości z telefonu nie wiem czy ktoś gra w paddy power ale tam fajne dość zakłady Djokovic wygra i oboje wygrają seta @2,75 i ja idę w tym kierunku, jak pisałem wcześniej Nole gra zachowawczo, zdarza mu się stracić serwis, stawia na przebijanie, nie gra zbyt agresywnie, tutaj z pewnością wygra, ale jeśli zostanie złamany, ciężko będzie przełamać. Następnym kursem dobrym co zauważyłem, jest over 19,5 asów @2,10 bezpieczniejsza opcja niż 23 i po większym kursie.
Cillic totalne dno gowniany tenisista a raczej pseudo...drugi i ostatni raz dałem że wygrałeś seta nie warto...

justt 212

justt

Użytkownik
Krótko bo zaraz spotkanie się rozpoczyna.
Roger Federer -1.5 seta 1.63 ónibet 8.5/10
Nie przekonuje mnie gra Wawrinki podczas tego szlema. Mam wrażenie, że Federer podpisał pakt z diabłem oraz przedłużył sobie swoją młodość bo ostatnimi czasy wygląda rewelacyjnie. Doświadczenie stoi za Federerem, serwis oraz return również po jego stronie co według mnie będzie kluczem do zwycięstwa w tym spotkaniu. Nie wierzę, że Wawrinka ugra z Federem 2 sety, nie teraz.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jak dla mnie ten turniej typersko już się skończył. Do finału doszło dwóch największych faworytów (oprócz tego całego Murraya) i zrobili to sądząc po wynikach bez jakiegoś większego problemu.
Przed turniejem typowałem zwycięstwo Djokovica i po cichu też na to liczę. Chociaż z drugiej strony nie ukrywam faktu, że fajnie by było jakby Roger Federer wygrał ten tytuł (jednak w bukmacherce nie ma miejsca na jakiekolwiek sentymenty do zawodników czy klubów) , bo za to co robi w tym wieku od kilku sezonów ten następny szlem należy mu się jak przysłowiowa psu buda. Więc jestem w finale trochę rozdarty emocjonalnie, ale to i dobrze bo obojętnie kto wygra będę zadowolony.
O półfinałach tak szczerze to nie ma co pisać, bo ich po prostu nie było. Cilic 3 gemy, a Wawrinka całe 8. To co było wcześniej na tym turnieju nie ma najmniejszego sensu wspominać. Djokovic i Federer wciągnęli swoich przeciwników nosem, Roger nie stracił nawet jednego seta.
Na papierze szykuje się &quot;zacięta 5 setówka&quot;, ale jak będzie? Trudno to przewidzieć. Wystarczy przypomnieć sobie Wimbledon z przed kilku miesięcy. Roger kapitalna forma, tylko jeden stracony set w całym turnieju, &quot;masakracja&quot; w półfinale z Murrayem, serwis na genialnym wysokim poziomie. Przychodzi czas na wielki finał i co się okazuje? Federer tak naprawdę cudem wygrywa tylko jednego seta po tie-breaku do 10 gdzie wyciągnął kilka kosmicznych piłek. Ten mecz równie dobrze mógł się wtedy skończyć wynikiem 3:0 dla Djokovica i nikt by temu nie zaprzeczył, że ten wynik jest w jakimkolwiek stopniu niesprawiedliwy.
Federer w finale nie zagra tak jak &quot;w pół zdrowy&quot; Cilic, a Djokovic nie będzie popełniał aż tylu błędów co Wawrinka który gubił precyzję uderzeń z powodu nadmiernego wkładu siły w swoje zagrania.
O finale mogę jedynie napisać jedno: &quot;Niech wygra lepszy!&quot;.
Wynik jaki grałbym w ciemno to jednak 3:1 dla Serba.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dx2 263,4K

dx2

Użytkownik
Djokovic-Federer 1 @1.75
I znowu kolejne starcie Djokovica z Federerem, tyle ze tym razem w szlemie. I znowuz pytania a moze teraz w koncu Szwajcar, a moze sie w koncu uda. Federer jak wiadomo ostatni swoj wygrany szlem znaotowal 3 lata temu podczas Wimbeldonu, wiec kupa czasu. Dwa ostatnie Wimbledony przegral z Serbem. To taki troche sentymentalkny mecz, zeby Szwjacarowi udalo sie jednak w twieku 34 lat wygrac taki turniej na przekor wielu opiniom. Trzeba tez szczerze oddac, ze Federer gra wyjatkowo dobrze i na ten final zasluguje bez dwoch zdan. Zreszta turniejw Cincinnati dokladnie pokazal jak dobrze gra teraz Federer, gdy Szwjacar pokonal Djokovica w dwoch setach i tu wlasnie jest ta najwieksza roznica pomiedzy Cincinnati a kortami US Open, ze triumfatorv musi wygrac trzy sety i to własnie jest najwieksza przewaga Serba moim zdaniem. Djokovic zagra lepiej niz w Cincinnati, a ze roznica wieku dosc duza to te trzy sety moga okazac sie decydujacym czynnikiem i obawiam sie, ze Djokovic znow &quot;ukradnie&quot; Federerowi ta szlemowa wygrana, poniewaz tu miejsca na sentymenty byc nie moze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom