>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open 2016 - turniej główny

Status
Zamknięty.
baba 134

baba

Użytkownik
Roberta Vinci 1,8 ✅
Naomi Osaka 1,55✅
Katerina Siniakova 2,25⛔
Roberta Vinci 1,4✅
Caroline Wozniacki 1,4✅
Na dzisiaj trio
Radwanska - Halep - Serena Williams AKO 1,45 bwin
Porażka kogokolwiek z trójki faworytek byłaby sensacją.
Na jutro
Petra Kvitova - Angelique Kerber
Angelique Kerber 2 kurs 1,48 bwin
Kerber gra kapitalnie w US Open i nierówna Kvitova nie ma za bardzo argumentów w obecnej formie na Kerber. Kto wie? Może Angelique wygra cały turniej? To jej życiowy rok. Obecna statystyka to 4-4, ale dwa ostatnie spotkania to wygrane Kerber. Myślę, że będzie trzecie z rzędu.
Roberta Vinci - Lesia Tsurenko
Roberta Vinci 1 kurs 1,4 bet365
Po raz trzeci Roberta. Tsurenko, to jeszcze nie ta zawodniczka, która wyeliminuje Vinci.
Madison Keys - Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki 2 kurs 2,75 bet365
Na drodze Caroliny zawodniczka typu &quot;bum - bum&quot;, ale jak pokazał mecz z Kuzniecową, Carolinie to nie straszne. Gra obecnie tenis jak za najlepszych lat, kiedy nie wypadała z &quot;5&quot;, a do tego jest wszechstronna, co udowodnił kolejny mecz z grającą &quot;inny&quot; tenis Niculescu. Keys o mały włos nie odpadła z młodą Osaką. Gdyby Osaka potrafiła zachować zimną krew, to ona byłaby na drodze Caroliny. Ale doświadczenie przychodzi z wiekiem i warto zapamiętać to nazwisko. Z pewnością jeszcze nie raz o niej usłyszymy. Jeżeli Carolina przetrwa pierwsze bombardowanie, tak jak z Kuzniecową, to Keys ma niewielkie szanse. Zresztą znana jest z tego, że jak na korcie jej przeciwniczka na niewiele pozwala, to po prostu się zniechęca.

Otrzymane punkty reputacji: +6
matiee 407

matiee

Użytkownik
widzę dzisiaj 2 wyrównane pojedynki i szansę mocno 50/50 tj.
Shvedova - Zhang
Konjuh - Lepchenko
kursy na Zhang i Lepchenko zachęcające. Macie jakiś pomysł gdzie tutaj w tych dwóch spotkaniach może wygrać nie faworytka :p ?

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Garcia vs Radwanska Garcia wygra seta 2.0 Sportingbet

Radwanska wygrany turniej w New Heaven, jak narazie idzie jak burza.. Naprzeciw niej tenisistka, ktora miala trudnosci na poczatku w US, urywaly jej sety zarowno Parmentier jak i Siniakova.. Widze jednak w grze Garcii lekka zwyzke formy, dziewczyna moze z Radwanska sie rozkrecic a Isia nie lubi jak przeciwniczka mocno uderza i wtedy sie gubi.. Garcia to nie jest jakas tam Broady, zeby gladko lanie odebrac.. Czeka nas bardzo wyrownany mecz i Garcia wg mnie pokaze sie w tym meczu z jak najlepszej strony, bedzie walka..

Otrzymane punkty reputacji: +3
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
widzę dzisiaj 2 wyrównane pojedynki i szansę mocno 50/50 tj.

Shvedova - Zhang
Konjuh - Lepchenko

kursy na Zhang i Lepchenko zachęcające. Macie jakiś pomysł gdzie tutaj w tych dwóch spotkaniach może wygrać nie faworytka :p ?
Tutaj widze dwie jedynki.. zarowno Konjuh jak i Shvedova to waleczne tenisistki, o wiele agresywniejsze od ich przeciwniczek.. jak zdrowie dopisze Konjuh to wezmie w dwu setach a Shvedova 2:1 .. Juz lepiej wziac Garcie po 4.3 .. Radwanska mimo, ze na fali moze dzis bardzo sie pomeczyc z rozkrecajaca sie Garcia i nawet odpasc z US..

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Tutaj widze dwie jedynki.. zarowno Konjuh jak i Shvedova to waleczne tenisistki, o wiele agresywniejsze od ich przeciwniczek.. jak zdrowie dopisze Konjuh to wezmie w dwu setach a Shvedova 2:1 .. Juz lepiej wziac Garcie po 4.3 .. Radwanska mimo, ze na fali moze dzis bardzo sie pomeczyc z rozkrecajaca sie Garcia i nawet odpasc z US..
Garcia mnie nie przekonuje, grali w tym roku w Roland Garros i Isia ją pyknęła leciutko 6-2 6-4, Ogólny bilans bezpośredni 3-1 dla Radwańskiej, a więc widać że Agnieszce dobrze gra się z Garcia, która moim zdaniem lepiej prezentuje się w deblu, przy dłuższych wymianach francuzka będzie sie gubić, już bardziej obawiałem się Naomi Broady, która ma mocny serwis i Radwańska mogła miec z tym problem, ale nie z Garcia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
baba 134

baba

Użytkownik
Co myślicie o półfinałach?
Radwańska - Serena Villiams
Kerber - Wozniacki
Serena gra na luzie, to nie ta sama zawodniczka z zaszłego roku (często spięta i sztywna, aż do bólu)
Pozostałe trzy - w dobrej lub bardzo dobrej formie i przeciwniczki po drodze do pokonania.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Co myślicie o półfinałach? Radwańska - Serena Villiams Kerber - Wozniacki
Przy dobrym ukladzie wszystko mozliwe.
Serena gra na luzie, to nie ta sama zawodniczka z zaszłego roku (często spięta i sztywna, aż do bólu)
Tego zdania akurat troche nie rozumiem. Poprzedni byl dla Sereny Williams duzo lepszy. Amerykanka wygrala 3 z 4 szlemow (AO, FO i Wimbledon) i do ostatniego turnieju grala o tzw. Wielkiego szlema. Do tego dolozyla wygrane w Miami i Cincinnati z tych najwazniejszych turniejow obok szlemow. W tym roku po rozegranych szlemach udalo wygrac sie tylko Wimbledon. Na igrzyskach Serena nie dotarla nawet do strefy medalowej. Z wazniejszych turniejow obok zwyciestwa w Wimbledonie wygala tylko w Rzymie. Procent wygranych meczow w tym sezonie do poprzedniego rowniez dosc znaczaco gorszy. nawet Angelique Kerber ma realna szanse na zdetronizowanie Amerykanki na pozycji numer 1 kobiecego tenisa. Statystycznie wiec prawie ze wszystko wyglada dla Amerykanki w tym roku po prostu gorzej.

baba 134

baba

Użytkownik
Tego zdania akurat troche nie rozumiem. Poprzedni byl dla Sereny Williams duzo lepszy.
Tak, więcej wygrała. Tu miałem na myśli jej męki i chęć wygrania za wszelką cenę US Open 2015, gdzie na korcie wyglądała jak sparaliżowana. Tak bardzo chciała skompletować Wielkiego Szlema, że na korcie była sztywna jak patyk. Jak to się skończyło? wiadomo, porażka z Vinci i czar prysł. Grała pod dużą presją, mediów, może i własną. Za bardzo chciała się zapisać w historii dodatkowo skompletowanym Wielkim Szlemem. To prawda, że w tym roku już nie wygrywa tyle co wcześniej, ale jej dominacja się kończy. Nic nie trwa wiecznie. Co nie znaczy, że nadal jest wielką tenisistką i jeszcze jakiegoś Szlema wygra. Ale mam nadzieję, że w USO przeszkodzi jej w tym Aga. ????

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
6. Wozniacki = 2,94 Marathonbet
Ryzykowne, ale po takim kursie zdecydowanie warto sprobiwac. Wielu moze tego nie pamietac ale jeszcze kilka lat teju Wozniacki byla numeru uno w rankingu WTA. Od tego czasu wiele sie podzialo, ostatnio rzeczywiscie slabsza forma, ale w tym turnieju jej gra wyglada wspaniale. Radzi sobie zarowno defensywnie ( Kuznietsova ) jak i ofensywnie ( Niculescu ). Za swoich najlepszych czasow Dunka lubila grac z takimi strzelbami jak Keys, bo po prostu dobiegala do prawie wszystkich pilek, niesamowicie frustrujac przeciwniczki.
Keys to oczywiscie tez swietna zawodniczka; zwlaszcza na hardzie, zwlaszcza u siebie. Mimo to w tym turnieju nie pokazuje sie z dobrej strony, po prawdzie Osaka wczoraj przegrala sama z soba i wlasna psychika, a nie z nia.
Jak dla mnie scenariusz bedzie taki, ze juz teraz nieregularna Keys zostanie wytracona z rytmu przez Wozniacki. Nie mowie ze nie ma szans, mowie ze przy takim kursie naprawde warto sprobowac.
Vinci + Bryan/Bryan = 1,7 Bet365
Vinci idzie naprawde dobrze. Juz o Niej pisalem ostatnio, odrabia punkty za final sprzed roku, jest skoncentrowana, dobrze przygotowana kondycyjnie i walczy. Tsurenko nie da sobie w kasze dmuchac, ale to zdecydowanie nie jest jej sezon, i tak daleko zaszla. Vinci wygrala juz z nia w tym roku 2:0 na twardej nawierzchni.
Bryan/Bryan na dokladke.
1. Del Potro + Lindstedt/Qureshi = 1,7
2. Babos + Atawo/Spears 1,62
3. Wozniacki = 1,40
4. Kerber + Makarova/Vesnina + Hingis/Vandeweghe = 1,45
5. Vinci + Herbert/Mahut + Wawrinka = 1,70

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Tsurenko 2.90 STS

Lesia gra naprawdę dobrze! Wygrać z takim &quot;siłowym fizolem&quot; jak Cebula - szacunek! Lesia ma &quot;asekurację&quot; na kolanie...proszę się nie przejmować - biega jak sarenka.
Jej tenis jest idealny pod Roberte. Trzymać piłkę w defensywie i kąsać w ataku!
Roberta wygrała o &quot;centymetr&quot; z Niemką. W trzecim secie już tlenu brakowało i jakoś doczłapała...
Fizycznie Roberta w/g mnie nie podoła. Lesia ją w defensywie wykończy!
@ to spotkanie warto tez sledzić na live...gdyby doszło do 3 partii to na pewno Lesia!

baba 134

baba

Użytkownik
Pani Profesor Roberta zakończyła kolejny &quot;wykład&quot;.
Takie zawodniczki jak Anna-Lena, Christina, Carina czy teraz Lesia powinny się uczyć taktyki i myślenia na korcie od takich zawodniczek jak Vinci. Na korcie najpierw gra głowa, a dopiero potem umiejętności.
A teraz Carolina, kolejnej młodej gniewnej pokazała, że &quot;bum- bum&quot; to za mało do wielkich sukcesów.
Keys to młoda zawodniczka i takie moje subiektywne odczucie - mam takie wrażenie, że u niej siła powoli przekłada się na technikę, ale jakakolwiek zmiana wymaga czasu. W tym wypadku, jeżeli się nie zniechęci - czas będzie działał na jej korzyść. Ale na razie, ???? liczy się dobry typ. WOZNIACKI

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Czy ktoś oglądał Ane Konjuh w poprzednich pojedynkach m.in z Lepchenko?

Jutro nad ranem zmierzy się z Agą, z którą grała na tegorocznym Wimbledonie, młoda Chorwatka miała 3 piłki meczowe, o włos nie wyrzuciła Radwańskiej na jej ulubionej nawierzchni, niestety od stanu 6:6 w 3 secie kontuzja przy dobiegu do skróty bo inaczej kto wie...
Aga nigdy nie przeszła na USO 1/16.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Czy ktoś oglądał Ane Konjuh w poprzednich pojedynkach m.in z Lepchenko?

Jutro nad ranem zmierzy się z Agą, z którą grała na tegorocznym Wimbledonie, młoda Chorwatka miała 3 piłki meczowe, o włos nie wyrzuciła Radwańskiej na jej ulubionej nawierzchni, niestety od stanu 6:6 w 3 secie kontuzja przy dobiegu do skróty bo inaczej kto wie...

Aga nigdy nie przeszła na USO 1/16.
Typowy no bet. Ciężko powiedzieć jak Aga będzie wykorzystywała siłe Konjuh na hardzie, było nie było na trawie słabo jej to wychodziło. Tyle, że moim zdaniem pomimo wyników Aga znacznie lepiej gra na hardzie niż na jej ulubionej trawie. Powinna być wypoczęta bo gładko póki co wygrywała. Co do samej Konjuh to świetnie gra od Wimbledonu i trzeba jej to przyznać, ale to jeszcze chyba nie to. Chodź momentami jak się patrzyło na Vavare to aż jej szkoda było. W drugim secie miała lekki przestój młoda Chorwatka, a tak to bardzo pewnie uderza i trzyma serwis. Jak coś stawiać to tylko na live. Poczekać i zobaczyć 2-3 gemy jak Aga będzie odbijać jej uderzenia.

L 18

loki-loki

Użytkownik
a co myślicie na temat suarez nawarro ze wygra z halep ?! ja tutaj proponuje na suarze pograc jakie opinie ?\
Jakie masz za tym typem argumenty? Do tego jaki kurs proponowanego przez Ciebie betu? Konkrety./Macko18

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Powinna być wypoczęta bo gładko póki co wygrywała.
Z Broady nie było kolorowo 2:5 w 1 secie, Garcia sama przegrała masą UE ale już było widać u Agi fochy na korcie. Wypocząta? trzeba pamietać ze 3 dni wcześniej grała zwycięski turniej w New Heaven.
a co myślicie na temat suarez nawarro ze wygra z halep ?! ja tutaj proponuje na suarze pograc jakie opinie ?\
Halep gra obecnie swój tenis,świetna w obronie, przejście do kontrataku, przegrała tylko na Wimbledonie i w Cinnci 2x z Kerber. Z Babos przedwczoraj świetny mecz,wytrzymuje psychicznie. Suarez raczej obecnie nie ma z nią większych szans.

dawson92 11,8K

dawson92

Użytkownik
Panowie,

Pliskova - Williams?

Ja jednak skłaniał bym się w stronę starszej z sióstr.
Jak uważacie? Podoła przed własną publiką?

Venus jest u kresu końca swojej kariery to oczywiste. Tegoroczne USO jest jednym z jej ostatnich. Uważam, że warto jej zaufać. W ubiegłym roku ćwierćfinał tutaj, dobra okazja na powtórkę. W trzeciej rundzie z Laurą wyglądała genialnie, świetny serwis a forehandem kończyła co chciała. Czeszka w gazie po triumfie w Cinncinati. Większych problemów też nie miała chociaż z Pavluchenkovą straciła serwis trzy razy. Ja wiem, że to tenis kobiecy ale Amerykanka returnuje lepiej od Rosjanki, więc szanse na przełamania mogą się mnożyć.

Jak wyżej, idę w stronę tej bardziej doświadczonej.

Pliskova - V. Williams @ 2,05 / STS

baba 134

baba

Użytkownik
Roberta Vinci 1,8✅
Naomi Osaka 1,55✅
Katerina Siniakova 2,25⛔
Roberta Vinci 1,4✅
Caroline Wozniacki 1,4✅
Radwanska - Halep - Serena Williams 1,45✅
Angelique Kerber 1,48✅
Caroline Wozniacki 2,75✅
Roberta Vinci 1,4✅

Dzisiaj kupon Ako
Serena Williams - Radwanska - Wozniacki - Kerber kurs 1,9 bwin
Trzy razy grałem na Vinci, jednak jej kariera w tegorocznym USO na tym się zakończy. Na Kerber doświadczenie i rutyna nie wystarczy. Wozniacka z Sevastovą, to powinien być rodzynek 1/8 finałów. I jedna i druga grają w tym turnieju kapitalnie. Spodziewam się długich i wspaniałych wymian ze zwycięstwem Caroliny. Radwańska z Konjuh męczyła się w Wimbledonie i kto wie jak to by się skończyło, gdyby nie pech Konjuh. Skręcenie kostki. Ale to inny turniej, inna nawierzchnia inny dzień inna forma. Zwycięży Aga. No a Serena? Powinna tak &quot;urzędowo&quot; wygrać bez problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +8
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Dzisiaj kupon Ako
Serena Williams - Radwanska - Wozniacki - Kerber kurs 1,9 bwin

Zgadzam sie co do Wozniacki i Kerber - powinny na spokojnie to ogarnac, zreszta sam pewnie to pozniej opisze:)
Uwazalbym jednak na Age. Jak sam piszesz na trawie ostatnio wygrala Agnieszka ale trzeba wziac tez pod uwage kilka faktow:
1. Dla Radwanskiej to 11 mecz w ciagu 18 dni
2. Konjuh, w ich ostatnim meczu, w trzecim secie, grajac z kontuzja, byla w stanie doprowadzic do pilek meczowych dla siebie
3. Aga meczyla sie z nia na trawie, na ktorej ma najlepsze wyniki a teraz gra z nia w US Open, gdzie nigdy jej dobrze nie szlo.
4. Konjuh to typowy hard hitter, a z takimi, jak maja dobry dzien, Agnieszce nie idzie zbyt dobrze.
Biorac to wszystko pod uwage dla mnie kurs oscylujacy w granicach 1.14-1.20 jest zbyt ryzykowny w odniesieniu to mozliwego zarobku.
Nie zrozum mnie zle, zycze Agnieszce jak najlepiej i naprawde wydaje sie ze jest w swietnej formie, ale na US Open potrafila przegrywac juz z gorszymi przeciwniczkami. Dla mnie tak niski kurs jest w tym przypadku po prostu nie do grania i nie polecam tez tego innym.
Mimo to powodzenia!:)
3. Wozniacki = 1,40
6. Wozniacki = 2.94
7. Vinci + Bryan/Bryan = 1.70

Otrzymane punkty reputacji: +8
I 35,7K

iti

Użytkownik
Zgadzam sie co do Wozniacki i Kerber - powinny na spokojnie to ogarnac, zreszta sam pewnie to pozniej opisze:)

Uwazalbym jednak na Age. Jak sam piszesz na trawie ostatnio wygrala Agnieszka ale trzeba wziac tez pod uwage kilka faktow:
1. Dla Radwanskiej to 11 mecz w ciagu 18 dni
2. Konjuh, w ich ostatnim meczu, w trzecim secie, grajac z kontuzja, byla w stanie doprowadzic do pilek meczowych dla siebie
3. Aga meczyla sie z nia na trawie, na ktorej ma najlepsze wyniki a teraz gra z nia w US Open, gdzie nigdy jej dobrze nie szlo.
4. Konjuh to typowy hard hitter, a z takimi, jak maja dobry dzien, Agnieszce nie idzie zbyt dobrze.

Biorac to wszystko pod uwage dla mnie kurs oscylujacy w granicach 1.14-1.20 jest zbyt ryzykowny w odniesieniu to mozliwego zarobku.

Nie zrozum mnie zle, zycze Agnieszce jak najlepiej i naprawde wydaje sie ze jest w swietnej formie, ale na US Open potrafila przegrywac juz z gorszymi przeciwniczkami. Dla mnie tak niski kurs jest w tym przypadku po prostu nie do grania i nie polecam tez tego innym.

Mimo to powodzenia!:)

3. Wozniacki = 1,40
6. Wozniacki = 2.94
7. Vinci + Bryan/Bryan = 1.70
Nie do konca jest prawda to co napisales o tym, ze Konjuh grajac z kontuzja doprowadzila do MP. Do MP doprowadzila bez kontuzji, kontuzja kostki byla przy *6-6 40-15 dla Radwanskiej ;) Konjuh od tej paskudnej kontuzji MP nie miala ;)
Nie do konca tez sie zgodze z faktem, ze te poprzednie mecze beda dla Radwanskiej jakims wysilkiem. Ona lubi duzo grac (przez to ma problemy z ramieniem, ale to inna sprawa) przed duzymi turniejami, a z tych 11 meczow nie widze zeby gdzies grala dlugi mecz, z rywalkami szybko sie rozprawiala (lub tracila pewnosc siebie, bo z Halep bylo PODOBNO 4-0 w pierwszym - nie ogladalem) albo - jak z wspomniana Halep - szybko w beret.
In minus dla Konjuh jednak bedzie faktem gra w sesji nocnej przy wypelnionych trybunach. Dla Radwanskiej to jest dzien jak codzien, dla Konjuh to nowosc, ktora na pewno bedzie przeszkadzac - przynajmniej dopoki nie opanuje nerwow.

Jednak zgadzam sie, ze suma sumarum dla Agi nie bedzie to spacerek, aczkolwiek licze, ze w koncu przelamie zla passe w US Open ;)

Ktos wczesniej pytal o Halep. Uwazam, ze wygra dosyc latwo, bo jest w naprawde dobrej formie. Dwa dni temu potrafila sie przeciwstawic wyczyniajacej cuda od drugiego seta Babos i udalo sie jej wyciagnac ten mecz. To ja tylko wzmocni. Podsumowujac Halep win @1.36 bet365 i Halep 2:0 @2.00 bet365

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Nie do konca jest prawda to co napisales o tym, ze Konjuh grajac z kontuzja doprowadzila do MP. Do MP doprowadzila bez kontuzji, kontuzja kostki byla przy *6-6 40-15 dla Radwanskiej ;) Konjuh od tej paskudnej kontuzji MP nie miala ;)

Jednak zgadzam sie, ze suma sumarum dla Agi nie bedzie to spacerek, aczkolwiek licze, ze w koncu przelamie zla passe w US Open ;)

Ktos wczesniej pytal o Halep. Uwazam, ze wygra dosyc latwo, bo jest w naprawde dobrej formie. Dwa dni temu potrafila sie przeciwstawic wyczyniajacej cuda od drugiego seta Babos i udalo sie jej wyciagnac ten mecz. To ja tylko wzmocni. Podsumowujac Halep win @1.36 bet365 i Halep 2:0 @2.00 bet365
Chyle czola za pamiec, nie sprawdzilem przed napisaniem - racja, kontuzja byla pozniej:) Nie zmienia to faktu, ze walczyla z Aga na jej ulubionej nawierzchni do tego czasu jak rowny z rownym i gdyby nie kontuzja to zapewne by wygrala.

Co do Halep - jest w swietnej formie, ale Suarez Navarro tez, a to zawodniczka nieobliczalna, z jej umiejetnosciami i backhandem zdolna wygrac z kazdym. Sam tego nie stawiam, jakby cos to raczej bylbym blizszy +1,5 seta dla Suarez Navarro.

Powodzenia!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom