Czy obstawiajac piłkę sugerujesz się tym czym tutaj. Opis wyniku czy przebiegu ostatnich spotkan. Np że nie oddali celnego strzału to dziś tego nadal nie zrobia i 1.25 na faworyta jest zawyzone twoim zdaniem- ten tekst to tkzw wisienka glupoty z Twojej strony
Mi nie chodzi o piłkę ani
tenis ale takim tokiem rozumowania to ty nigdy nie osiągnęłes zysku w skali miesiąca ! Co ?
Pamiętam mecz Williams z Putintseva na RG i z Bertens jak i Muguruza (finał) i ona jest z każdym w stanie przegrać aktualnie. Nie straciła tu żadnego podania ? Racja ! Bo tak naprawdę nie miała z kim i były to lekkie sesje treningowe. Halep jest wstanie się jej postawić bo z końcowej link gra pięknie. Bo jak ma dzień serwisowy (oby dziś) to go ma i to nie będzie mecz do jednej bramki.
Stawiam 3j na Halep jak mój "znajomy"
Halep wygra @ 4.22 Pinnacle
Stawka 3j
Okej, oczekując na jakąkolwiek odp. "czy nie zwróciłem na coś uwagi", na pewno nie miałem na myśli czegoś takiego...
Po pierwsze na początku twojej wypowiedzi próbujesz porównać piłkę i
tenis, tylko, że tutaj są dwie zasadnicze różnice w tenisie ktoś musi wygrać, a w piłce już tak nie jest, tam są trzy możliwości, tam dochodzą również mecze na wyjeździe, mecze u siebie, forma 11 zawodników nie jednego/jednej.
Postawiłeś na Halep, ale tak na prawdę żadnych rzeczowych argumentów, ja wspomniałem, że się nie interesuje tenisem tzn, mało go tam oglądam, więc pierwsze co patrzę w statystyki, i jeszcze na koniec piszesz jak będzie miała dzień serwisowy i dodajesz oby go miała... Serio, to tak samo można napisać jak Serena będzie miała dzień serwisowy.
Może tak bo od mojego postu większość stawiało przeciwnie do mojego typu, wszędzie podobny argument, Williams miała do tego spotkania pachołki, że to tak nazwijmy, ale nikt nic nie napisał o przeciwniczkach Halep. Niech nikt tego nie odbierze jak hejt, ale jak już się stawia na kogoś i piszę analizę i ten kurs jest powyżej tych 3,00 to przydało by się coś więcej niż
ona może wygrać z każdym, to będzie rewanż.
Dobra ale z doświadczenia jak czytam wpisu tutaj na forum, żeby zaraz jakaś głębsza dyskusja o meczu się nie zrobiła, oddzielmy już to spotkanie grubą linią
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kończę dlatego, że zostały cztery zawodniczki, gdzie moim skromnym zdaniem każda może wygrać z każdą. Dla mnie to jak rzut monetą 50/50, a więc ryzyko nie do zaakceptowania.
Mówisz 50/50 czyli spójrzmy :
Williams - Pliskova 1,19/4,70
Wozniacki/Kerber 3,10/1,36
Mniej więcej kursy takie są, więc jak 50/50 to value w typach Wozniacki/Pliskova niesamowite, to po prostu tak na marginesie
.
Co do tego 50/50 to w drugim spotkaniu jak najbardziej, ale w pierwszym, no już nie sądzę gdyby druga z sióstr Williams miała chłodniejszą głowę to Czeszki by już nie było, oczywiście to ją pewnie podbudowało niesamowicie. W ćwierćfinale gładko ograła Konjuh, oglądałem to spotkanie i myślę, że jednak to nie Pliskova wygrała tamto spotkanie, co jej przeciwniczka po prostu zagrała fatalnie, nie wiem czy ta kostka którą miała owiniętą przeszkadzała, ale na prawdę słabo to wyglądało, ale nie zmienia to faktu, że Czecha w formie. Serena widać, że miewa przestoje bo gdyby trochę mocniej przycisnęła swoją ostatnio rywalkę to mogła to 2:0 wygrać. Kursy na Williams są gorsze niż w ostatnim meczu, moim zdaniem Serena powinna to wygrać, ale kursy nie zachwycają, więc lepiej ten mecz odpuścić.
Wozniacki - Kerber : Tutaj mam dwa typy które mnie kuszą, wygrana Wozniacki(3,00/Betsson) i over 20,5(1,79/Betsson).
Z komentarzy wyżej, Wozniacki gra niesamowity turniej, widać, że wraca do swojej najlepszej gry, Kerber na swoim wysokim poziomie już od dawna, nie widać spadku formy. Ciężko wskazać faworyta, tak jak kolega wyżej 50/50, dlatego kurs na Caroline wydaję się po prostu lepszą opcją, drugi typ po prostu mecz powinien być wyrównany. Pewnie zdecyduje dyspozycja dnia, ale może w przeciwieństwie do wczoraj, do meczu jeszcze trochę to z obstawianiem zaczekam na opinie jakiegoś "znawcy" :grin:.