>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open 2016 - turniej główny

Status
Zamknięty.
baba 134

baba

Użytkownik
Biorac to wszystko pod uwage dla mnie kurs oscylujacy w granicach 1.14-1.20 jest zbyt ryzykowny w odniesieniu to mozliwego zarobku.
Osobiście sam nie jestem zwolennikiem grania w tenisie kursów poniżej 1,3, są najbardziej zdradliwe, ale jak nie mam co zagrać, albo nie do końca &quot;czuję&quot; inne mecze, to takie AKO za mniejszą kasę grywam.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
8. Halep - Suarez Navarro over 18,5 = 1,50 Pinnacle
Halep jest w bardzo dobrej formie, to prawda - ale Suarez Navarro jak najbardziej tez. Obie graja swietny tenis co bylo nawet widac w ostatnich meczach. To, ze Halep stracila seta z Babos to nie dlatrgo, ze grala slabo - to dlatego ze Babos zaczela nagle trafiac wszedzie, a mimo to Halep potrafila wygrac. Suarez Navarro z drugiej strony nie stracila jeszcze seta na tym turnieju a grala z doswiadczonymi, zawsze groznymi rywalkami takimi jak Jankovic czy Vesnina. Gra bardzo fajny tenis obecnie, no i jej najgrozniejsza bron, czyli backhand, wyglada i dziala niesamowicie jak zawsze.
Dla powodzenia tego typu, nawet przyjmujac dominacje Halep, wystarczy wynik 6:4, 6:3 a to dla Suarez Navarro powinno byc spokojnie do zdobycia.
1. Del Potro + Lindstedt/Qureshi = 1,7
2. Babos + Atawo/Spears 1,62
3. Wozniacki = 1,40
4. Kerber + Makarova/Vesnina + Hingis/Vandeweghe = 1,45
5. Vinci + Herbert/Mahut + Wawrinka = 1,70
6. Wozniacki = 2.94
7. Vinci + Bryan/Bryan = 1.70

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Pliskova 1.80 STS Kosmiczny tenis!
Karolina na ten moment jest zdrowa i w gazie. Dominacja na podaniu,returnie i mocnej głębokiej piłce. Amerykanka gra falami, jej tenis mnie nie przekonuje. Czeszka fizycznie i mentalnie jest teraz piekielnie mocna!
---------------------------------
Po jednym zdaniu bez typu.
@ Simona dostała po tyłku. Jeżeli Carla postawi ścianę i pogoni po kątach Simone to sprawa jest otwarta...Fizycznie rumunka tak sobie...
@ Aga-Konjuh, 50/50, Jeżeli Chorwatka zarzuci dokładne &quot;kopyto&quot; i będzie trafiać...to Aga będzie w opałach...Polka po zwycięskich &quot;maratonach&quot; często opada z sił...
@ Shvedova - set bardzo możliwy, Serena jakoś za bardzo wrzuca na luz, Shvedova ma z czego uderzyć.

Otrzymane punkty reputacji: +41
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Ja tam widze, ze Radwanska gra falami.. i jej gra nie jest za dobra, mimo, ze lepiej to wyglada.. Konjuh gra piekielnie mocno i wg mnie seta z Aga ugra.. konjuh lubi takie rywalki jak Aga, gdzie np. przy drugim serwisie Agi pojdzie straszliwa petarda.. Na Wimbledonie byla walka, tutaj tez bedzie.. jednak to jest tenis i biore :
Konjuh over 8 gemow 1.8 Sportingbet

Do tego na jutro Wozniacki, ze wygra,, powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie wylaczyl sie mozg Koncie Sevastovej by juz tu nie bylo.. ciagłe pretensje , nierowna gra, dobre akcje przeplatala z patologia, Wozniacki powinna to zgarnac w dwu setach ale biore czysty WIN Caroliny po kursie 1.3 Sportingbet

Do tego Halep, ze wygra.. Suarez nie wygladala za dobrze w poprzednim spotkaniu ( zapomnialem z kim grala ) i mogla tam stracic seta, nierowno grala strasznie Carla i byla jakas taka niemrawa.. Simona cudem wyciagnela z Babos ale widac wole walki i repertuar i moc zagran po stronie Rumunki.. Simona jak juz przegra to w kolejnej rundzie z Serena ale nie dzis z Carla .. Simona 1.4 Sportingbet✅✅

Co do Venus.. nie ruszalbym.. Pliskova w formie ale ile razy Pliskovej sie mozg wylaczal i grala padake?? do tego w h2h Venus ja ograla 2:0 i przy wlasnej publicznosci, gdzie tlum bedzie skandowal Venus, Pliskovej moze byc ciezko o wygrana..

Otrzymane punkty reputacji: +16
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Ka. Pliskova - V. Williams

Ka. Pliskova 1.83@ Sportingbet ✅✅

4 runda Wielkiego Szlema. Pliskova jest w niesamowitym gazie, wygrała 3 mecze bez straty seta! A przypomnijmy, że ma jednak wciąż 24 lata! Starsza z Amerykanek gra jeden z najlepszych tenisów od 5 lat może, ale jednak ma już 36 lat, nie dziwi mnie stawianie przez bukmacherów w roli faworytki Czeszki. Jest w genialnej formie, przed US Open wygrała przecież turniej w Cinncinati! Pokonując w finale Kerber, w półfinale Muguruzę czy wcześniej Kuznetsową! Wygrała 8 kolejnych spotkań tracąc przy tym tylko seta(!). Dla porównania Venus na 8 ostatnich spotkań ma bilans 5 wygranych do 3 porażek, diametralna różnica, a przecież wciąż jest w czołowej 10-tce, przegrywając z Kontą, Keys, czy nawet Flipkens. Pliskova jest w mega gazie, chyba forma życia jak widziałem jej dwa mecze na tym turnieju, śle piłki z taką siłą dokładnie tam gdzie sobie to zaplanuję, nie wyobrażam sobie, że przegra dziś będącą bliżej niż dalej końca kariery Williams. Wczoraj podałem wam Tsongę -1.5 seta po 2.38@, myślę, że i dziś wam pomogę! Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +17
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
10. Wozniacki + Rojer/Tecau = 1,94 Bet at home

O Wozniacki juz pisalem kiedys. Byla nr 1 rankingu wrocila ze swietna forma na US Open i doslownie zmiata przeciwniczki sprzed siebie, co widac bylo po ostatnim pojedynku z Keys. Jest kondycja, jest wola walki, jest dobieganie do pilek i jest swietna celnosc. Sevastova to nie ten poziom.

Rojer/Tecau - nielatwy mecz, ale uwazam ze wygraja dzisiejszy pojedynek z LIndstedem i Qureshim, bo patrzac na ostatnie mecze to sa w mega formie na US Open. Przeciwnikow odprawiaja z kwitkiem, podczas gdy Lindstedt i Qureshi juz tak latwo do konca nie maja. Poza tym Rojery znaja sie duzo lepiej i duzo wiecej razem osiagneli. Ogolnie zreszta sa jednak lepsza para na te chwile.

1. Del Potro + Lindstedt/Qureshi = 1,7
2. Babos + Atawo/Spears 1,62
3. Wozniacki = 1,40
4. Kerber + Makarova/Vesnina + Hingis/Vandeweghe = 1,45
5. Vinci + Herbert/Mahut + Wawrinka = 1,70
6. Wozniacki = 2.94
7. Vinci + Bryan/Bryan = 1.70
8. Halep - Suarez Navarro over 18,5 = 1.50

Otrzymane punkty reputacji: +16
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Moze ktos potwierdzic moj punkt widzenia??
Kerber z Kvitova wygladala slabooo, przegrany final RIo.. Vinci moze nie porywa ale jest solidna i zmotywowana i tymi slajsami moze zajezdzic Kerber.. Set jak i mecz jest w zasiegu Vinci wg mnie a Wy forumowicze co myslicie??

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Kerber z Kvitova wygladala slabooo, przegrany final RIo.. Vinci moze nie porywa ale jest solidna i zmotywowana i tymi slajsami moze zajezdzic Kerber.. Set jak i mecz jest w zasiegu Vinci wg mnie a Wy forumowicze co myslicie??
Słabo? ???? D Przegrany finał rio? To co robiła puig w finale w rio to zasługiwało na oklaski na stojąco raz po raz, a Kerber i tak genialnie grała i dała radę urwać seta tak dysponowaej Puig. Kvitova strzelała jak mogła, ale kerber biegała do każdej piłki i odgrywała nieprawdopodobnie. Vinci solidna mówisz? No nie przesadzajmy z tą solidnością bo tu się trochę męczyła z dużo słabszymi zawodniczkami.

Parodie tenisa to dzis gra Plisklova, ale ona jest drewniana to też dopiero nieporozumienie.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Słabo? ???? D Przegrany finał rio? To co robiła puig w finale w rio to zasługiwało na oklaski na stojąco raz po raz, a Kerber i tak genialnie grała i dała radę urwać seta tak dysponowaej Puig. Kvitova strzelała jak mogła, ale kerber biegała do każdej piłki i odgrywała nieprawdopodobnie. Vinci solidna mówisz? No nie przesadzajmy z tą solidnością bo tu się trochę męczyła z dużo słabszymi zawodniczkami.

Parodie tenisa to dzis gra Plisklova, ale ona jest drewniana to też dopiero nieporozumienie.
Pliskova zawsze No bet ale narazie remis..
Kusi wejsc w over 17 gemow w Serene Shvedova ale Serena to robot.. czyli odpuszczamy Vinci.. kurcze nie ma czego dobrac do Wozniacki .. Serena over 17, Wozniacki Win i brak jakiegos mocnego kursuu.. Moze Tsonga lub Pouille ze wygraja seta..

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Kurcze nie wiem czemu ale mysle ze AGa poleci.. kurs 5.0 .. Radwanska lipe gra.. Konjuh bedzie strzelac jak z Lepchenko i ma mecz w garsci .. Aga nie lubi grac z mocno grajacymi rywalkami, ktore lupia jak Delpo w tenisie meskim ..

louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA
Radwańska - Konjuh
Radwańska - 5.5 gema 2.00
bet365
A ja myślę że Radwańska dzisiaj wypunktuje Konjuh jak mistrzyni.No dobrze na wimbledonie było bardzo blisko ale na trawie Konjuh ma wiecej atutów do tego Radwańska ma więcej argumentów i bardziej podejrzewam że ona wyciągnie wnioski ze spotkania na trawie i dzisiaj powinno być 2:0 zera dla Polki.Do tego moim zdaniem Radwańska się cieszy że Pliskova ograła Venus i Karolina jak najbardziej do ogrania może nawet bardziej niż była by Venus.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Tenis WTA
Radwańska - Konjuh
Radwańska - 5.5 gema 2.00
bet365

A ja myślę że Radwańska dzisiaj wypunktuje Konjuh jak mistrzyni.No dobrze na wimbledonie było bardzo blisko ale na trawie Konjuh ma wiecej atutów do tego Radwańska ma więcej argumentów i bardziej podejrzewam że ona wyciągnie wnioski ze spotkania na trawie i dzisiaj powinno być 2:0 zera dla Polki.Do tego moim zdaniem Radwańska się cieszy że Pliskova ograła Venus i Karolina jak najbardziej do ogrania może nawet bardziej niż była by Venus.
oj kompletnie się nie zgodzę, Pliskova w genialnej formie, cały tamten mecz stał na takim, GE NIA LNA forma Karoliny, więc Aga raczej się nie cieszy, a i Pliskova gra bardziej siłowo i posyła więcej asów niż amerykanka a nie od dziś wiadomo że Radwańska z takimi raczej średnio lubi grać więc nie rozumiem skąd ten nadmierny i nie uzasadniony optymizm z awansu Czeszki. Oglądałeś w ogóle jej mecz z Venus? PS. najpierw to trzeba przejść 4 rundę.

crisoo 398

crisoo

Użytkownik
Osobiście nie widzę innej możliwości niż wygrana Kerber. Owszem, Vinci broni tutaj masę punktów za zeszłoroczny finał i motywacja jest na najwyższym poziomie, ale Włoszka gra tutaj z lekką kontuzją nogi i było to już widać w starciu z Tsurenko. Ukrainka również miała swoje problemy zdrowotne, ale nie zmienia to faktu, że Kerber to znacznie lepszy kaliber niż Tsurenko, także taką słabość Vinci na pewno wykorzysta.

louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Napisał Gabka
oj kompletnie się nie zgodzę, Pliskova w genialnej formie, cały tamten mecz stał na takim, GE NIA LNA forma Karoliny, więc Aga raczej się nie cieszy, a i Pliskova gra bardziej siłowo i posyła więcej asów niż amerykanka a nie od dziś wiadomo że Radwańska z takimi raczej średnio lubi grać więc nie rozumiem skąd ten nadmierny i nie uzasadniony optymizm z awansu Czeszki. Oglądałeś w ogóle jej mecz z Venus? PS. najpierw to trzeba przejść 4 rundę.
Owszem ogladałem Mecz Venus i Karoliny nawet pograłem na Karolinę po kursie ponad 4 ale mecz z Venus był bardzo wyrównany , mogła i przegrać 2:0
pomógł jej net w drugim secie w kluczowym momęcie.
h2h V.Williams - A.Radwańska 6:4 a H2H K.Pliskova - A.Radwańska 0:6
więc jednak myślę że Agnieszka jest zadowolona z sukcesu Pliskovej w starciu ze starszą z sióstr Williams.

baba 134

baba

Użytkownik
Roberta Vinci 1,8✅
Naomi Osaka 1,55✅
Katerina Siniakova 2,25⛔
Roberta Vinci 1,4✅
Caroline Wozniacki 1,4✅
Radwanska - Halep - Serena Williams 1,45✅
Angelique Kerber 1,48✅
Caroline Wozniacki 2,75✅
Roberta Vinci 1,4✅
Serena Williams - Radwanska - Wozniacki - Kerber 1,9⛔
Ech Aga, Aga...Zostawiam Wozniacki, Kerber i dodam Serenę
Wozniacki - Kerber - Serena Williams kurs 2 bwin✅
O Wozniackiej i Kerber już pisałem, więc szkoda powtarzać. Co do meczu Serena - Halep. Będzie to najcięższa próba dla Sereny w tegorocznym USO. Halep gra nieźle, ale ma długie momenty przestojów, braku koncentracji i w obecnej formie tak jednej jak i drugiej, nie bardzo ma czym zagrozić Serenie, która po odpadnięciu Agi :-( (myślałem, że jej zagrozi ???? ) pewnie zmierza po kolejny zwycięski szlem.

Otrzymane punkty reputacji: +5
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Straszna masówka leci na Woźniacką. Ja rozumiem, że gra tenis życia, ale Sevastova to co? Wielkie nazwiska odprawiła w tym turnieju już. Muguruza i Konta? To nie są panie z pierwszej łapanki. Dla mnie typowy no bet.

baba 134

baba

Użytkownik
Nic nie ujmując Sevastovej, gra świetnie, ale Muguruza od dawna bez formy, a Konta za dużo ostatnio grała. Za to Wozniacki gra tenis jak za najlepszych lat. Oczywiście wszystko może się zdarzyć, zadecydować dyspozycja dnia, ale na podstawie tego co obydwie pokazały do tej pory - raczej Carolina.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Kerber sie kompromituje z gemu na gem nie wiem jakim cudem ona jest wideliderka za duzo milionow na koncie.Czolowka i zadna nie jest w stanie utrzymac podania!?.W kobiecym tenisie serwis nie jest przewaga tylko przeszkoda.Jak ja to moglem kiedys obstawiac to nie weim.Od poczatku turnieju zadne spotkanie WTA nie rzucilo na kolana dno i tona mulu.Czarna spaceruje sobie z rundy na runde wszytkie maja kisiel w gaciach na sama mysl o graniu z nia.Halep pewnie z 3 gemy ugra bo wypadaloby a o wygranej nawet nie marzy ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Tak obserwuję wyczyny Radwańskiej w tym roku, na Szlemie po raz kolejny odpadła w 1/8,
na Igrzyskach odpadła na samym początku. Brak samokrytyki, a to zamknięto dach a to coś innego,
zamiast chodzić po sklepach szukając torebek powinna lepiej potrenować.

P 2,4K

promark

Użytkownik
Tak obserwuję wyczyny Radwańskiej w tym roku, na Szlemie po raz kolejny odpadła w 1/8,
na Igrzyskach odpadła na samym początku. Brak samokrytyki, a to zamknięto dach a to coś innego,
zamiast chodzić po sklepach szukając torebek powinna lepiej potrenować.
Masz na pewno dużo racji. Radwańska gra to samo juz dłuższy czas, brakuje jej kończącego uderzenia, konkretnego winnera brakuje siły, nabija punkty na słabo obsadzonych turniejach i dlatego jest tak wysoko w rankingu. O serwisie już nie wspomnę bo to element tragiczny w jej wykonaniu. Tym bardziej że Ona krytyki nie lubi, bo jak miała za trenerke tą Czeszkę która ją krytykowała to ją zwolniła ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom