>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

US Open 2016 - turniej główny

Status
Zamknięty.
comendador 428

comendador

Użytkownik
No i rozumiesz teraz co miałem na myśli pisząc, że dla mnie półfinały to jak rzut monetą 50/50? I tak w ogóle to nie powinieneś nikogo wyśmiewać, bo w tym temacie jest wielu znawców, tylko nie Ty. Twoje typy i przewidywania właśnie zmieściły się w moim 50/50, tylko w tej &quot;gorszej&quot; połówce, a ja jak pisałem, nie gram nic na siłę, bo 50/50 to ryzyko nie do zaakceptowania. Tak, że kursy to nie wszystko.

Co do finału Kerber - Pliskova, dla mnie to też mecz bez faworytki. Nie ważne jakie są kursy. I jedna i druga może wygrać. Obie w tym turnieju grają rewelacyjny tenis. Zadecydują szczegóły na korcie, dyspozycja dnia, jedna zepsuta ważna piłka. Trudno powiedzieć, ale z góry gratuluję wszystkim, którzy trafią.
Po pierwsze nikogo nie wyśmiałem.
Po drugiego nie uważam się za znawce, ani tutaj w tenisie, ani w piłce nożnej, ani w żadnej innej dyscyplinie sportowej ;). Co najwyżej interesuję się tymi sportami trochę.
To jedna sprawa.

Druga to, że ty (nie zrozum mnie źle), nie wiesz co to jest value moim zdaniem.

50/50 : 1,20/5,00 - Oceniasz spotkanie na 50/50, to jest tenis czyli ktoś musi wygrać, ktoś przegrać, niema remisów jak np. w piłce nożnej.
Jak jest 50/50 w tenisie, gdzie buki nie mają faworyta to są kursy około 1.85/1.85 ewentualnie 1.80/1.90 ze wskazaniem minimalnego faworyta. Tutaj jest 1.20/5.00 czyli buki się mylą według ciebie. I tutaj jest value, tak samo było w drugim półfinale 3.00/1.40 czy coś takiego. Oczywiście oba spotkania mogły by się zakończyć klapą, ale w długim okresie czasu grając takie kursy gdzie jest 50/50 i kurs na podobnej wysokości będziesz na plus.

baba 134

baba

Użytkownik
Po pierwsze nikogo nie wyśmiałem.
zaczekam na opinie jakiegoś &quot;znawcy&quot;:grin: .
Czy to nie jest wyśmiewanie? znawcy w cudzysłowie i emotikon?
Druga to, że ty (nie zrozum mnie źle), nie wiesz co to jest value moim zdaniem. 50/50 : 1,20/5,00 - Oceniasz spotkanie na 50/50, to jest tenis czyli ktoś musi wygrać, ktoś przegrać, niema remisów jak np. w piłce nożnej. Jak jest 50/50 w tenisie, gdzie buki nie mają faworyta to są kursy około 1.85/1.85 ewentualnie 1.80/1.90 ze wskazaniem minimalnego faworyta. Tutaj jest 1.20/5.00 czyli buki się mylą według ciebie. I tutaj jest value, tak samo było w drugim półfinale 3.00/1.40 czy coś takiego. Oczywiście oba spotkania mogły by się zakończyć klapą, ale w długim okresie czasu grając takie kursy gdzie jest 50/50 i kurs na podobnej wysokości będziesz na plus.
Proponuję ci czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że 50/50 to jest moje odczucie na podstawie tego co dane zawodniczki obecnie prezentują, a nie typowanie buków. Nigdy w obstawianiu nie kieruję się kursami. To chyba robią tylko desperaci. Kurs jaki daje bukmacher interesuje mnie tylko - jaki zysk mogę osiągnąć, a nie kogo i jak bardzo faworyzują.
Masz w sygnaturze - &quot;Porażka to nic innego jak możliwość by zacząć jeszcze raz, ale tym razem mądrzej&quot;. I tego się trzymaj.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Pliskova 2.35 STS
Zawsze &quot;coś&quot;, co dzieję się pierwsze raz jest magiczne i unikalne! Właśnie Czeszka jest w takiej sytuacji. Dla mnie to wielka przewaga mentalna. Niemka już posmakowała zwycięstwa Szlemowego. Od pon. będzie &quot; numero un&quot;.
Czeszka gra jeden level wyżej od Angi. Lepsze podanie, return i te &quot;sierpy&quot; pod linie. Przypomina mi to trochę &quot;ciosy&quot; Seles ale to inna epoka tenisa. Po ciężkim spotkaniu stawiam na Pliskovą. Ma więcej do zaoferowania. Wzorem Puig, która zaprosiła na wczasy do siebie, zrobi to także Karolina.
Notabene cała Czeska Republika w ekstazie...przecież to ich sport narodowy!
@ Radwańska...szanse na wygranie Szlema zmalały...jej tenis to lata 80-te, w Azji poszaleje, by w styczniu w Melbern znowu dostać lanie od &quot;napakowanej&quot; Ostatnio samoloty nawaliły, był dach teraz, zobaczymy co następnym razem?

@ Dziękuję moderatorowi za prawidłową reakcje i prowadzenie działu! Gratuluje konsekwencji i wytrwałości !

Otrzymane punkty reputacji: +52
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Oglądałem wlaśnie skrót meczu Williams z Pliskovey na youtubie i zauważyłem w komentarzarz że podobnie jak ja większość ludzi jej nie lubi za jej arogancję.Te okrzyki w trakcie meczu i spojrzenia w kierunku rywalek podczas tych okrzyków,to jest takie żałosne.Najlepsze jest to że po raz kolejny po ważnej poraże nie doceniła klasy rywalki tylko zwaliła wszystko na kontuzję,który to już raz? Karolina ją stłamsiła serwisem i w ogóle jej dawała piłki na wyniszczenie. W finale spotkają się dwie tenisistki które absolutnie zasłużyły na ten finał.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Pliskova vs Kerber Pliskova wygra seta 1.5 Sportingbet
Pliskova ma szanse wielkie na tytul .. Ograla Kerber w Cincinatti bodaj i tam niemke zniszczyla.. Kerber wieksze doswiadczenie w szlemach, jednakze Karolina nie dala ciala w polfinale i ograla grozna Serene a to juz cos.. Jednak to jest final i wszystko moze sie zdarzyc .. Pliskova faworytka, jednak nie ladujmy kasy na marne.. Pliskova wygra seta , mniejszy kurs ale pewniejszy, poniewaz to pierwszy final szlema Pliskovej i mimo, ze wg mnie zgarnie ten tytul mozna sie zaasekurowac i wziac ze wygra seta ..

H 1K

horosz

Użytkownik
Pliskova wygra, BET 365, @ 2.50 Było blisko po takim kursie nie żałuje. Było blisko
Konjuh, Serena na rozkładzie po pewnym 2:0. Wcześnie bój z Venus (2:1), w którym moim zdaniem pokazała największy charakter, zimna krew i to był jej dzień i mecz. Teraz napędzona niesamowicie. Czemu ma przegrać z Kerber ? jeżeli podtrzyma dyspozycję to ma wielkie, wielkie szanse osiągnąć życiowy sukces. Dużo osób piszę o tremie czy spinie - ale Karolina wydaje się nad tym całkowicie panować. W tym meczu ponownie wyjdzie na maxa zmotywowana i nawet jeżeli będzie potrzeba gry 3 seta - jest na to przygotowana (również fizycznie). Przez moment nawet kusiło mnie pogranie na 2:0 (@5.50) ale zagram czysty win.
W tym turnieju już 3-krotnie grałem Pliskovą i mam nadzieję, że ponownie będę zadowolony. Powodzenia ! ????

columbia 347

columbia

Użytkownik
Tenis: WTA US Open
10.10.2016 godz: 20:00
Pliskova - Kerber WYNIK 1:2 (3:6 6:4 4:6)
Typ: 2-0 w setach Pliskova
Kurs: 4.50
Pinnacle
Stawka: 3j
Strata: 3j ⛔ ⛔ ⛔

Analiza:

Finał US Open 2016 Szanownych Panius !
Myśląc o tym finale widzę finał z przed kilku tygodni WTA Cincinnati ktory wyglądał identycznie. Jednak kurs na Pliskova był dużo wyższy. Typowalem tam zwycięstwo jak i 2-0 w setach na wysoką Czeszke i się nie zawiodłem. Już w tedy było widać duży progres formy i pewności siebie u Pliskovej , a obniżkę dyspozycji czy nawet głodu tenisowego na kolejne zwycięstwa u Kerber. Niby chce ale to wygląda że musi bo to jej zawód a nie że pragnie. Mi już także znudziła się ta Kerber tj mistrzyni wyciągania piłek wzdłuż końcowej lini i zabójczych kontr. Ja już mam jej osobiście &quot;dosyć&quot;. Wracając do tematu i kontynuując wątek to moim zdaniem Pliskova gra obecnie 1000% swoich możliwości, a Kerber max 30-50. Kerber ograła tu same kelnerki z Woźniacka na czele, która może jedynie średnio mocno przebijać i nie potrafić postawić kropki nad kiedy potrzeba, a gra jeszcze w jednym rytmie, żeby Kerber było &quot;łatwiej&quot;. Woźniacka inaczej grać nie potrafi i jest mega przewidywalna a siłowej gry to ona nie ma aby stlamsic Kerber. U Angeliki Kerber zawodzi serwis i regularność w tedy jak trzeba tj serwis ma słaby i bardzo balonowy jest to raczej wprowadzenie piłki do gry a pod presja jest tu bardzo słabo i zawodzi w trakcie wymiany jak trzeba zaryzykować czy przpieszyc w ważnym momencie to ona za dużo myśli i ma przez to za mało czasu. To wracamy do Pliskovej. Czeszka ma to co opisałem wyżej. Te cechy które sa potrzebne do ogrania szwabki, przepraszam Niemki. Ma męski serwis grany w punkt który daje bezpośrednie winersy, bądź duża przewagę pozycyjna. Co najważniejsze Czeszka szybko wygrywa punkty. Ona nie szuka wymian a gra naturalnie a nie z przymusu tj. szybko i bardzo mocno. Atakuje bardzo płasko i bezwzględnie spycha rywalkę do głębokiej defensywy. Bije piłkę płasko i katowo i robi to tak swobodnie że głowa malutka ! Przypominam że Kerber słabo serwuje i będzie miała ona ogromne kłopoty i przegra masę punktów i wiele gemow na własnym serwisie. Czeszka gra na równym poziomie całe spotkania, tu nie ma odpuszczania i zapominania sie gdzie się obecnie jest. Pliskova nie pozwoli się rozkręcić Niemce i grać z kontry. Piłki będą szybko gaszone. To będzie walenie głową w mur dla Niemki. To będzie powtórka z rozrywki (Finał Cincinnati) i nie zagrożone zwycięstw Czeszki Pliskovej. To młoda Pliskova ma ta siłę która jest potrzebna to &quot;zniszczenia&quot; Kerber ! Tu jest możliwy tylko jeden scenariusz. Reprezentantka Czeskiej Republiki wzniesie Puchar US Open&#39;16 na kortach Flushing Meadows ku Niebiosom !!!

Otrzymane punkty reputacji: +1
columbia 347

columbia

Użytkownik
Jaka to fajterka jest Pliskova. 90% zawodniczek WTA bedzie mialo na szlemie turniej zycia i teraz slepy los wskazal na nia.
Wyniki to loteria slepy los pozwolil jej zajsc do finalu, jak nie ta to inna, kolejny szlem odpadnie w pierwszej rundzie
Kerber chociaz wygrywa te turnieje seryjnie albo trzyma poziom. Jak nie odpusci jakiegos turnieju to jest wysoko. Pliskova to zawodniczka z lapanki raczej nie ma szans. Nastepny turniej znowu jkas kometa wystrzeli na ktora nikt nie stawia po czym bedzie topic jak Mguruza.
A media beda trobic o narodzinach nowej gwiazdy coz tym i z tego zyja
Kerber gra mała zenade od jakiegoś czasu. Zrozum dobrze zwrot &quot;mała zenade&#39;&quot; Zresztą co Ci tłumaczyć, jakbyś oglądał ten sezon hard court albo samo US Open byś zrozumiał to i dominujący styl Czeszki !
Muguruza z niczym kolego nie wystrzeliła ! Od lat gra na poziomie top5. Ten sezon niesamowity na cegle tak samo jak Kiki Bertens i obie nie złapały nawet rytmu gry na hardzie. Więc nie wygaduj głupot !
Turniej życia to zagrała Cibulkova (przegrany Finał AO z Na Li) i Vinci w US Open finał razem z Penetta. Należy dodać jeszcze Schiavone na RG wygrała Finał że Stosur. I Jeszcze Hradecka niegdyś turniej życia na cegle w Madrycie (grany na hali) i zapomniana, nieznana dla większości forumowiczów Rezai (bodajże Francuzka pochodząca z dalekiego wschodu) Niesamowita fighterka co sensacyjne lata temu wygrała też Madryt grany na otwartych kortach (ale to był turniej !) i zniknęła (ojciec trener ja katował).Rumunia Dulgheru wygrała w Warszawie 2x (oglądałem na kortach Legii) czy Pironkova i Zheng co zagrały na Wimbledonie w dalekiej fazie. Także sezonowa Lisicki wygrała Wimbledon i pseudo nr 1 rankingi, na szczęście byla, Wozniacka mistrzyni &quot;challengerow&quot;. W jej przypadku to trochę inaczej ale ona to miała farta ;)
To były i są tylko albo i aż sredniaczki i to one miały turniej życia. A Pliskova i Muguruza to ścisły top na kolejne lata ! Wymieniałem to co w głowie na gorąco w tej chwili a zapewne jest tego więcej ! Oglądam to juz regularnie naście i więcej lat !

Otrzymane punkty reputacji: +12
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Pliskova 2,40 Betsson⛔
Pliskova zamiecie Kerberową która żenująco serwuje i tylko przebija po crossie, Pliskova nie pojechała na Igrzyska aby się skupić na tym turnieju, Kerber na Igrzyskach zagrała żenade z Puig skompromitowała się w finale z Portorykanką tutaj drabinka samych pazdzierzyc Vinci i te jej slajsy dobry żart, Kvitova porażenie mózgowe wywalanie po 3 metrowych autach, Wozniacki kolejna kpina bieganie jak sarna i przebijanie, Pliskova to wygra lepiej serwuje dużo kończy na strzał w wymianach nie będzie odbiegała od Kerberowej, powinna być łatwa wygrana i szybka wygrana czeszki jest w mega gazie i jeśli to przegra to się mocno zdziwie, pokonała Serene i Venus to o czymś świadczy do tego zmiotła Niemke 3 tygodnie temu w finale w Cinncinati i teraz będzie podobnie ????

grzybu 193

grzybu

Użytkownik
Kerber @1.57 bet365 ✅✅ Pliskova w trzecim secie pokazała swoją &quot;silną&quot; psychikę...

A ja jestem odmiennego zdania niż większość osób wypowiadających się w tym temacie, moim zdaniem dzisiaj wygra Niemka.
Dalej trzymam się tego, że Pliskova to nowicjusz na takim etapie rozgrywek, ok wygrała z Sereną, chwała jej za to, ale powiedzmy sobie szczerze, co grała Amerykanka? Ile psuła? Kerber to zupełnie inna zawodniczka, bardzo regularna, która będzie bronić bardzo dużo piłek i w końcu Czeszka może zacząć popełniać błędy.
Grały ze sobą ostatnio w finale turnieju w Cincinnati i wtedy zdecydowanie wygrała Czeszka, ale dzisiaj to będzie inny mecz, finał wielkiego szlema, wielka presja, Kerber wie już, co to grać w takim meczu i jak wygrywać.
A tak poza tym, ile razy już się zdarzało tak, że zawodnik po pokonaniu faworyta turnieju, odpada w następnej rundzie grając dużo słabiej? Daleko nie trzeba szukać wystarczy popatrzeć na turniej mężczyzn..

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Mam Czeszkę na dwóch kuponach i mam nadzieję że to ogarnie bo dosyć sporo pieniążków do wygrania, poszedłem all in (może błąd bo jestem po kilku piwach) na naszą sąsiadkę zza południowej granicy. Trzymajcie kciuki pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +2
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Cóż, zacznę od tego, że namówiliście mnie ????
Pliskovej na tym turnieju nie widziałem, ogólnie stronię od oglądania, a co dopiero stawiania WTA, ale miałem niestety nieprzyjemność widzieć Kerber i ten festival przełamań w meczu z Vinci...to bolało moje oczy.
Tak jak nie lubię Murraya za styl, to Kerber gra jeszcze bardziej irytujący tenis, dla widzów, dla przeciwniczek rzadziej.
Błędy, błędy i jeszcze raz błędy, tym stoi kobiecy tenis. Głupie auty, smecze w siatkę(kiedy ja tam smecza widziałem :/) i te idiotyczne baloniki z kara serwisowego(Lorenzi też tak gra ???? )
Jeżeli mówicie, że Czeszka potrafi uderzyć, to już mam gotowy typ:
2:0 Pliskova, ktoś nadmienił, że Angelica potrafi bronić i wyciągać, ale to nadal baloniki ; )
Co do motywacji i możliwego spalenia, to przecież jak już zostało wspomniane, Kerber ma wymarzoną jedynkę, a Karolina weźmie szlema i każdy będzie zadowolony.

columbia 347

columbia

Użytkownik
Cóż, zacznę od tego, że namówiliście mnie ????
Pliskovej na tym turnieju nie widziałem, ogólnie stronię od oglądania, a co dopiero stawiania WTA, ale miałem niestety nieprzyjemność widzieć Kerber i ten festival przełamań w meczu z Vinci...to bolało moje oczy.
Tak jak nie lubię Murraya za styl, to Kerber gra jeszcze bardziej irytujący tenis, dla widzów, dla przeciwniczek rzadziej.
Błędy, błędy i jeszcze raz błędy, tym stoi kobiecy tenis. Głupie auty, smecze w siatkę(kiedy ja tam smecza widziałem :/) i te idiotyczne baloniki z kara serwisowego(Lorenzi też tak gra ???? )
Jeżeli mówicie, że Czeszka potrafi uderzyć, to już mam gotowy typ:
2:0 Pliskova, ktoś nadmienił, że Angelica potrafi bronić i wyciągać, ale to nadal baloniki ; )
Co do motywacji i możliwego spalenia, to przecież jak już zostało wspomniane, Kerber ma wymarzoną jedynkę, a Karolina weźmie szlema i każdy będzie zadowolony.
Zadowoleni to będą ale inwestorzy ???? . A nie tam zawodniczki ! One będą jeszcze grać 5 lat minimum i po drodze swoje zarobią (już dawno sa milionerkami)

columbia 347

columbia

Użytkownik
Kerber @1.57 bet365
A ja jestem odmiennego zdania niż większość osób wypowiadających się w tym temacie, moim zdaniem dzisiaj wygra Niemka.
Dalej trzymam się tego, że Pliskova to nowicjusz na takim etapie rozgrywek, ok wygrała z Sereną, chwała jej za to, ale powiedzmy sobie szczerze, co grała Amerykanka? Ile psuła? Kerber to zupełnie inna zawodniczka, bardzo regularna, która będzie bronić bardzo dużo piłek i w końcu Czeszka może zacząć popełniać błędy.
Grały ze sobą ostatnio w finale turnieju w Cincinnati i wtedy zdecydowanie wygrała Czeszka, ale dzisiaj to będzie inny mecz, finał wielkiego szlema, wielka presja, Kerber wie już, co to grać w takim meczu i jak wygrywać.
A tak poza tym, ile razy już się zdarzało tak, że zawodnik po pokonaniu faworyta turnieju, odpada w następnej rundzie grając dużo słabiej? Daleko nie trzeba szukać wystarczy popatrzeć na turniej mężczyzn..
Zasada że pokonał faworyta a odstawał w kolejnym spotkaniu sprawdza się dość często w tym roku. Jednak to nie dotyczy tego spotkania. Faworytem przedmeczowych przeciwko Serenie była Pliskova dla wielu i także jest dziś. Tu daleko do takich teorii itp ! Tenis Czeszki idzie w górę, a Niemka obniza loty

louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Tenis WTA
Pliskova - Kerber
Kerber -1.5 seta

Hm dzisiaj idzie masówka na Pliskovą (podobnie jak jutro na Wawrinkę) i trudno się dziwić bo Pliskova gra w US open fantastycznie choć była blisko od porażki z Venus Williams , resztę rywalek dosłownie roznosiła w pyl.
Angie Kerber ostatnimi czasy w równej świetnej formie i zalicza kolejny wielki finał już trzeci z rzędu na Wimbledonie uległa Serenie , na igrzyskach Puig ale ta w Rio zaskoczyła wszystkich , więc moim zdaniem do trzech razy sztuka.
Niby ostatnio w Cincinnatti Karolina wygrała gładko 2:0 i dziś może być podobnie , z drugiej strony lepsza konia druga raza :)
Po Kerber raczej trudno oczekiwać słabego meczu raczej tego do czego nas przyzwyczaiła , Pliskova explodowała ostatnio formą i jest w finale wielkiego szlema do tego całe czechy przed telewizorem i może dzisiaj być pod małą presją.
Powinien być fajny mecz i liczę dzisij na rewanż ze strony NASZEJ Andżeliki choć pod niemieckim paszportem.Fajnie że jest znowu w finale.Jeśli wygra Karolina również bedę się cieszył bo darzę ją dużą sympatią i w przeszłości wielokrotnie sprawdzała się w roli doga :)) zwłaszcza w tych meczach przeciw Ivanovic pamiętam że stawiałem grubo:)
powodzenia wszystkim typerom.

bodizo 350

bodizo

Użytkownik
Tenis WTA
Pliskova - Kerber
Pliskova 2,35 Otobet
Witam wszystkich ????
Juz za niedlugo rusza finał kobiet.Ja również postawiłem na Pliskova bo już wole Czeszke niz &#39;&#39;polską niemke&#39;&#39;.Tak jak wiekszosc uwazam ze Pliskova gra mecze zycia.Pokonac siostry Wiliams i jako niewielu albo samotni zagralem ze wygra co najmniej seta z Sirinka wielu w to nie wierzylo ???? Mecz moze byc rozny uwazam ze moze byc final 3 setowy i bedzie wynik 2:1 dla Pliskovej.Zobaczymy czy Kerber uniesie ta presje zwiazana z jedynka od poniedzialku uwazam ze nie ;)
Spokojnego ogladania ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Chyba co nie którzy powinni sobie, nie posypać głowę popiołem, ale schować w niego głowy.
Pliskova była bardzo blisko zwycięstwa. Oglądałem mecz jednym okiem, nie wiem co tam się stało w końcówce. Zmęczenie, jakiś uraz? Wszystko leciało w out. Szkoda, bo do pewnego momentu mecz był na niezłym poziomie, bywały gorsze finały;)

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Ogolnie bardzo mnie ucieszylo zwyciestwo Kerber, poniewaz stawialem w jej kierunku i w sumie to bylo dla mnie najwazniejsze. Tak zaznaczam, poniewaz zaraz padna hasla &quot;bo postawil na Pliskova&quot; itd...
Bardzo malo sie udzielam ostatnio, ale czasem sprawy zyciowowe bywaja wazniejsze. Co wiecej, nawet nie zobaczylem finalu, ale czytajac ze zawodnik/zawodniczka zagrala w finale szlema dzieki slepemu losowi (pokonujac po drodze najlepsza zawodniczke wszechczasow) to takie stwierdzenie nie jest niczym innym jak prowokacja i proba wywolania burzy po deszczu. Szkoda komentarza w ogole. Nie wiem czy jakakolwiek publiczna osoba zajmujaca sie tenisem powiedzialaby, ze ktokolwiek mogl dzieki slepemu losowi zagrac nawet w 4 rundzie szlema, a final szlema to rzecz, ktora spotyka nielicznych w swojej karierze. Szkoda komentowac naprawde, ale takie prowokacje to tylko na forach internetowych, jak to mowia.
Niektorzy sa na etapie, ze maja radoche, ze udalo sie wbic przyslowiowa szpilke jednej czy drugiej osobie. A ja od zawsze powtarzam, ze Ci co na sile probuja jeszcze pokazywac swoja &quot;wielkosc&quot; w swiecie interentu po zakonczonych wydarzeniach to wlasnie im najbardziej brakuje dowartosciowania. I czy to nie kolejny taki przyklad? Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +40
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom