>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open 2016 - turniej główny

Status
Zamknięty.
rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Spotkanie: M. Matkowski/J. Melzer - A. Dolgopolov/S. Stakhovsky
Typ: 2
Kurs: 3,4
Bukmacher: Bwin

Myślę,że warto spróbować. Ukraincy mogą lepiej kondycyjnie znieść trudy meczu.Oglądałem Matkowskiego w akcji w RIO i niestety przydało by się więcej ruchu i motoryki. Jurgen też 35 lat,wiadomo,że są bardziej doświadczorymi deblistami i są faworytami,ale kurs zachęca.

A 531

albuquerque

Użytkownik
Spotkanie: M. Matkowski/J. Melzer - A. Dolgopolov/S. Stakhovsky
Typ: 2
Kurs: 3,4
Bukmacher: Bwin

Myślę,że warto spróbować. Ukraincy mogą lepiej kondycyjnie znieść trudy meczu.Oglądałem Matkowskiego w akcji w RIO i niestety przydało by się więcej ruchu i motoryki. Jurgen też 35 lat,wiadomo,że są bardziej doświadczorymi deblistami i są faworytami,ale kurs zachęca.
Nie odstrasza Cie, ze Dolgopolov ma problemy zdrowotne?

W 0

wodzowski

Użytkownik
Mecze przesunięte, pewnie deszcz pada ? Czy zanosi się na dłuższe opady ? Czy jest szansa na jakieś mecze w dniu dzisiejszym ? Wie ktoś coś ?
Niedawno znów się mocno rozpadało i może być dzisiaj problem z meczami. Na pewno zagra V.Williams z J.Goerges, S.Williams z V.King i S.Johnson z J.M. del Potro. Plus dokończy Murray z Granollersem. Wszystko pod dachem.

toper86 32

toper86

Użytkownik
Ale się wje....lem w tego Souse. Ktoś ma info dlaczego tak kurs poszedł ? Szukam na zagranicznych stronach i nikt nic nie wie oficjalnie. Jedyne logiczne moje wytłumaczenie to &quot;azjatyccy hazardziści robią sobie surebeta&quot; nie wiem o co kaman. Może będzie grał paletką do pingla no nie wiem naprawde

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Ale się wje....lem w tego Souse. Ktoś ma info dlaczego tak kurs poszedł ? Szukam na zagranicznych stronach i nikt nic nie wie oficjalnie. Jedyne logiczne moje wytłumaczenie to &quot;azjatyccy hazardziści robią sobie surebeta&quot; nie wiem o co kaman. Może będzie grał paletką do pingla no nie wiem naprawde
Cos jest na rzeczy.. ale Sousa jak nie bedzie mial Dnia Konia to poleci.. ile razy Sousa i ten jego FH dziko grany nie trafialy kort.. technicznie i wgle Lopez lepszy.. uratowac moze Souse tylko tzw dobry dzien

Jesli chodzi o mecze .. Jak myslicie Kyle Edmund jest w stanie wygrac z Isnerem?? Isner kondycyjnie fatalnie sie prezentowal w ostatnich tygodniach i wygladal jakby zaraz mial zemdlec.. final z Kyrgiosem to byly braki kondycyjne.. teraz meczrnie z jakims murzynkiem a Kyle gra swoje i narazie mu jako tako idzie..Stawiam chyba na Kyle 3.0 Sportingbet ✅✅✅

Co do zwyciezcy US OPEN: ogolnie licze na to ze Serb sie podniesie i wygra US OPEN.. WIec to jest moj faworyt numer 1 pomimo jego slabszej formy.. Drugim jest Murray.. Szkot gra fenomenalnie ale np w finale z Djoko jak serb wytrwa wszystko sie moze zdarzyc .. Pamietacie Wimbledon 2015 ? Roger szedl jak burza, Nole srednio a w finale Nole go zmiazdzyl.. Licze na powtorke: Murray jak burza, Serb z lekkimi trudnosciami ale final Murray vs Djoker i wygrana Nole 3:1 lub 3:2 ;)

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Donaldson @ 2,04 ✅✅
unibet

Swietny sezon na Amerykanskim hardzie Donaldsona. Widac , ze jeszcze troche zostalo paliwa i jest w gazie. Nowojorskie korty sa bardzo wymagajace , pogoda jest bardzo wymagajaca , tutaj slaba kosc peka pierwsza. Swietny mecz z Goffenem , Belg mocno i plasko , Jared jeszcze mocniej i jeszcze bardziej otwarta rakieta. Typowy USA tenisista , serwis fh , tylko ze to jest robione dobrze. Bedzie Jared wygladal dobrze fizycznie to wygra z Serbem. Chyba wszyscy nie lubimy Troickiego , cos tam bedzie probowal mieszac , zwalniac....czas na niego do domu.
Win Donaldson.

Otrzymane punkty reputacji: +8
C 581

czajnol

Użytkownik
Kursy na zwyciestwo Novaka siegaja juz ok 2.80 ktos mi wyjasni czy gra Novaka jest slaba czy zmaga sie z czyms , czym ten kurs jest spowodowany? Niestety przegapilem 1 faze turnieju wiec nic nie wiem :/

A 531

albuquerque

Użytkownik
Kursy na zwyciestwo Novaka siegaja juz ok 2.80 ktos mi wyjasni czy gra Novaka jest slaba czy zmaga sie z czyms , czym ten kurs jest spowodowany? Niestety przegapilem 1 faze turnieju wiec nic nie wiem :/
Brakuje mu spotkan tego lata, wiec nie wiadomo, jak z jego kondycją będzie później. Ponadto z Janowiczem brał medicale, w których majstrowali mu przy łokciu i przedramieniu prawej ręki, a ogólnie zmagał się z problemami z nadgarstkiem.

H 902

hank

Użytkownik
Wiec to jest moj faworyt numer 1 pomimo jego slabszej formy.. Drugim jest Murray..
Nie mów głośno, bo Ci kursy zbiją.

Nie wiem czym Edmund ma ograć Isnera, Brytyjczyk to sobie może odbijać z jakimś Cecchinato, a nie z kimś kto go siłą całkowicie zdominuje. Nawet na mączce w Paryżu go John komfortowo ogolił 3:0 na jedno przełamanie. Na returnie nie zrobi nic, może dostanie jednego bpointa, który pewnie zostanie skasowany asem. Drugie podanie Brytyjczyka woła o pomstę do nieba, i Duży spokojnie swoje szanse będzie miał. Biorąc pod uwagę że John jednak obniżył loty, nie jest też tak skuteczny w ważnych momentach, to jakiś TB może mu się wymknąć, jak to miało miejsce z Darcisem. Ten murzynek o którym wspominałeś, gra w tenisa zdecydowanie lepiej niż Kyle i nie odstawał przede wszystkim fizycznie, tak mocno jak będzie odstawał jutro Anglik.
A argument o fatalnej kondycji Isnera, to już w ogóle jakieś jaja. Widziałeś kiedyś Edmunda, jak przyszło mu grać dużej niż 3 sety? Jego twarz ma wtedy kolor purpury, a on biega do co 3 piłki. Jak ktoś tu pęknie fizycznie to będzie to Anglik.

-3,5 gema.1,9 bet 365

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Carreno Busta - Tipsarevic
Stan meczu 1-2 w 4 secie przy 5-4 i 0-30 co tam sie stało ze tipsa nie mial break pointow?? tylko widzialem nie slyszalem, ale to wypatrzylo wynik 4 seta.
Post do usuniecia po wyjasnieciu.
Tez sie nad tym glowkuje
Ogladam teraz ta akcje 24 raz i nie mam pojecia
Pierwszy raz widze takie cos
Byc moze ten okrzyk Tipsy przed odbiciem Hiszpana?
Moze jest tu ktos kumaty?
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f

sasuke-uchiha 263

sasuke-uchiha

Użytkownik
Tez sie nad tym glowkuje
Ogladam teraz ta akcje 24 raz i nie mam pojecia
Pierwszy raz widze takie cos
Byc moze ten okrzyk Tipsy przed odbiciem Hiszpana?
Moze jest tu ktos kumaty?
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f

Obejrzalem teraz powtorke z glosem, przeciez to jest przekret roku. Na okraglo ktos jeczy i jest dobrze. Widzialem wiele meczy w tenisa ale to jest jakims nieporozumieniem stulecia.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Obejrzalem teraz powtorke z glosem, przeciez to jest przekret roku. Na okraglo ktos jeczy i jest dobrze. Widzialem wiele meczy w tenisa ale to jest jakims nieporozumieniem stulecia.
A doszedles dlaczego dali punkt Hiszpanowi za przegrana pilke?
Nie zasne jak sie nie dowiem.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Siedzac w nocy mozna sie lekko zabawic dla emocji

Gianessi HA + 9,5 @ 1,80 ✅
unibet

Gianessi w 2 rundzie US OPEN.Super wynik. Tak , wiemy ze to jest zaden grajek .
Tylko w tym przypadku to moze byc jego duuuuzy atut.
Czy Wawrinka jest w stanie sie skoncentrowac w wiekszej czesci spotkania?
NIE. Jesli sie Wloch nie wystraszy i nie peknie to ten handi pokryje.

Uwazalbym tez na Kyrgiosa.
Ten Zeballos to maly cwaniaczek. Te wymagajace korty moga mu lezec. Pilki odbijaja sie wysoko , a Horacio potrafi zaserwowac kickiem , i puszczac topspiny z duza rotacja.Potrafi tez pobiec do siatki.
Jesli wytrzyma fizycznie moze byc w miare ciekawy mecz.

Zeballos HA + 7,5 @ 1,68 ✅
unibet

Otrzymane punkty reputacji: +5
midq 677

midq

Użytkownik
Del Potro w gazie wraca po kontuzji, gra bardzo dobrze, co tu więcej mówić, srebro olimpijskie, teraz 2 razy po 3:0 w tym z zawsze groźnym Johnsonem. Ten sezon to wybitnie nie jest sezon Ferrera, gra aktualnie średnio + jest po 5 setówce z Fogninim. Imo jeden z bezpieczniejszych betów.
Del Potro@1,4 1xbet
można grać też -1,5 jak wystawią albo nawet czyste 3:0, kurs 3 warty ryzyka
Do tego zgadzam się z typami na Cilicia, -1,5s@1,73 w marathonie wygląda bdb.

Otrzymane punkty reputacji: +2
maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
A doszedles dlaczego dali punkt Hiszpanowi za przegrana pilke?
Nie zasne jak sie nie dowiem.
Co prawda calego meczu nie ogladalem, ale wydaje mi sie, ze musial miec juz ostrzezenie, a drugie skonczylo sie strata punktu...?

R 50

radeknic

Użytkownik
Wg mnie to był wałek który kosztował go przegrany mecz. Piłka w boisku bez wątpienia. A okrzyk? jakoś wytłumaczyć zaistniałą sytuację. Choćby to było ostrzeżenie to za co? Za zdobyty prawidłowo punkt? Bez sensu, nie takie sytuacje miały miejsce w tenisie np kiedyś Janowicz na pewno pamiętacie, i obyło się bez straty punktu, pomimo że miał wcześniej ostrzeżenie.

A 0

artwizard

Użytkownik
Wg mnie to był wałek który kosztował go przegrany mecz. Piłka w boisku bez wątpienia. A okrzyk? jakoś wytłumaczyć zaistniałą sytuację. Choćby to było ostrzeżenie to za co? Za zdobyty prawidłowo punkt? Bez sensu, nie takie sytuacje miały miejsce w tenisie np kiedyś Janowicz na pewno pamiętacie, i obyło się bez straty punktu, pomimo że miał wcześniej ostrzeżenie.
Tipsa stracił punkt za celebracje punktu zanim piłka wylądowała

J 19

jajo

Użytkownik
ja juz rozwazałem, czy sedzia nie zakwalifikowal tego smecza jako zagrania podwojnego.
celebracja przed? jak grasz smecza, to zanim zejdziesz do swojej pozycji i zaczeniesz cos celebrowac, to punkt sie rozstrzygnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom