>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US OPEN 2014 - turniej główny

Status
Zamknięty.
jelinek 126

jelinek

Użytkownik
widzę, ze pomalu robi sie masówczka na Cilica, w to mi graj, licze ze japoniec przegra 1 seta i ladny kurs będzie na live. Szczególnie, mnie dziwi ze tutaj głownym argumentem jest zmeczenie japonczyka, ten zmeczony japonczyk mial juz odpasc z Wawrinka, a potem z Djokovicem. Jeszcze tylko dodam, że Kei sam przyznal ze lubi grac pieciosetowki i w piatym secie czuje się bardzo dobrze. Licze na to, że Kei pokaze tenis, ktorego jeszcze na tym turnieju nie widzielismy, zagra dwa razy lepiej niż z Novakiem i zgarnie w końcu szlema.

Rozumiem, że Nishikori nie wygladal na zmeczonego i gral na 100% swoich możliwości? Opinie takie jakby Djoko zagral dno, a Kei mecz zycia. Obaj mieli takie same warunki, Kei wygladal na trupa juz w 2 secie, natomiast Djoko opadl z sił gdzies w polowie 3, po prostu wygrał lepszy zawodnik ????
Nie Kei też był zmęczony na pewno. Mówię oglądałem mecz i Novak jak rzadko tak głęboko oddychał że było widać, że nie czuł się tego dnia najlepiej. Obaj mieli rakiety w rękach tak jak piszesz i od nich zależało. Ja tutaj nie stawiam się po stronie żadnego z nich. Po pierwszych gemach będzie już coś widać bo tak jak mecz Kei i Djok pokazał jak bardzo liczy się dyspozycja dnia tego konkretnego.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
tak na prawdę Japończyk powinien odpaść już z Wawrinką według mnie ale Stan grał beznadziejnie masa niewymuszonych błędów z Nowakiem to samo Serb grał beznadziejnie momentami a to co zrobił w Tie breaku w trzecim secie?? no śmiech na sali ;) Sześć na siedem punktów po prostu oddał ????

D 0

drado48

Użytkownik
Nishikori - Cilić 1 @1.90 Sportingbet

Dzisiaj finał US Open. Często da się słyszeć, że finałów się nie gra. Dzisiaj jest to typowy mecz 50 na 50. Skłaniam się dzisiaj ku Japończykowi. Wielu mówiło, że nie dojdzie do finału, że jest po kontuzji i nie w pełni formy. A on zadziwił wszystkich i wyrzucił z turnieju takich graczy jak Djoković czy Wawrinka. Teraz znów da się zauważyć grę przeciwko Keiowi. Większość stawia na Cilicia. Można zauwazyć delikatną masówkę, a wiemy jak się to często kończy:razz: Nic nie ujmuję z klasy Chorwata, ale dzisiaj wydaje mi się, że przegra. Co będzie to zobaczymy, wystarczy trochę poczekać.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Nishikori - Cilic 1 @1.909 Pinnacle

To co mnie zastanawia, to fakt, że do meczu z Keiem pisało się jak to fenomenalnie nie gra Novak i w jakiej jest świetnej formie. A jak przegrał, to tylko dlatego, że był słaby itp.
Wawrinka też przegrał z Japońcem bo sam spartolił i jak zwykle włączyła mu się &quot;kontuzja mózgu&quot;. O Raoniciu nie warto wspominać, bo to tylko drewno. Więc wszyscy się kładli i to oni raczej przegrywali z Keiem niż on z nimi wygrywał.

W drugą stronę nikt nie pisze, że Simon też mógł Cilicia wyrzucić dwie rundy wcześniej, Berdych zagrał większy piach niż Nole z Nishikorim, a jak zagrał Federer też chyba wszyscy widzieli... Dużo błędów własnych i wyrzuconych piłek i kompletny brak recepty na serwis Marina i jego zabójcze returny. Oczywiście tylko na tyle mu Cilic pozwolił.
Ale umniejszanie Keiowi sukcesu to dla mnie kpina ???? Mimo, iż Chorwat serwuje kapitalnie i świetnie returnuje to jednak mam nadzieję, że dzisiaj już tak bardzo regularny nie będzie ;)

Mam też nadzieję, że Kei będzie w stanie go trochę rozgonić po korcie i że zmusi go do biegania w większym stopniu niż robił to Szwajcar. Zgadzam się, że mecz 50/50, ale liczę, że inteligencja i spryt w grze Japończyka przechyli szalę nad siłą i regularnością Chorwata. Idę w kierunku Nishikoriego.

pozdro i zielonych kuponów ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Nishikori - Cilić 2 @ 2,00
Bet365

Nikt takiego finału na pewno się nie spodziewał. Faworyci odpadli i to jest pierwszy od bardzo dawna finał bez Djoko, Nadala lub Feda. Czyżby to zmiana warty? Nie wiem, ale możliwy schyłek wielkiej trójcy...Przechodząc jednak do samego finału to dla mnie zwycięzcą okaże się Chorwat.
Bardzo dobry serwis Chorwata i niezły return, moim zdaniem, pomogą mu wygrać w tym meczu. Nishikori słabiej serwuje i będzie mu ciężej, choć pokazał, że jest genialny w defensywie. W trakcie turnieju martwiłem się o Chorwata, co z jego kondycją. Pokazywał jednak, że nawet w 5 setach jest skoncentrowany i nie popełnia seryjnie błędów.
Nishikori bardziej w nogach może odczuwać trudy turnieju, grał cięższe mecze od Marina. Mecz 45/55 moim zdaniem, jest value, więc gram. Liczę, że serwis po raz kolejny da zwycięstwo Chorwatowi i wygra swój pierwszy turniej wielkoszlemowy.

Otrzymane punkty reputacji: +14
rafikko 0

rafikko

Użytkownik
Nishikori - Cilic 1 @1.95 bet-at-home
Jestem w szoku, że tak dużo osób umniejsza zasługi Japończyka po zwycięstwach z Raoniciem, Wawrinką oraz Djokoviciem. Każdy z nich miał takie same szanse na zwycięstwo jak on a nawet większe. Jego trzej ostatni oponenci byli podobno w wybornej formie, ale to Kei jest w finale i to nie przypadek. Samuraj prezentuje bardzo mądry tenis i dobrze rozkłada siły w całym pojedynku. Aż nie chce sie słuchać jak od kilku spotkań komentatorzy mówią o jego &quot;zejściu&quot; na korcie kiedy on sam mówi w wywiadach, że po prostu rdzewieje w niektórych gemach, ale zmęczony nie jest.
Kluczem do zwycięstwa z Chorwatem powinien być spryt Nishikoriego, który jak bomba czai się żeby odpalić w najmniej niespodziewanym momencie. Duże nadzieje pokładam też w rozrzucaniu po korcie Cilicia.
Chorwat w meczu z Rogerem grał bardzo pewnie, ale wydaje mi się dlatego, że nie czuł zagrożenia. Nic nie zmąciło jego planu na ten pojedynek. Tak to widział w głowie i tak o dziwo wyszło. Z każdym serwisem nabierał tylko pewności, że to jest jego mecz. I udowodnił to w ostatnim gemie meczu, kiedy zaserwował pare asów Szwajcarowi, uśmiechając się. Luz, luz i jeszcze raz luz. Jednak mimo wszystko nie moge go wyobrazić sobie jako triumfatora US Open. Oprócz dobrego serwisu, zabójcze mogą być returny Chorwata, ale tak jak pisałem wyżej cała ta sielanka może sie skończyć kiedy coś nie będzie szło po jego myśli.
Stawiałem na Nishikoriego w meczu z Wawrinką i z Djokoviciem. Zagram i dzisiaj. W każdym z meczów pokazał chłodną głowe gromiąc czołowych tenistów. Da się zauważyć, że dojrzał na korcie.
Tylko jakaś mocna kontuzja może go wyelminować z gry.
Dalej Samuraju, zapisz się na kartach historii.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Cilić 1.85✅✅✅

Chorwat i jego cały tenisowy całokształt mi się ogromnie podoba. Dojrzał emocjonalnie, jego tenis jest fantastyczny. Serwis-return-atak-trzymanie piłki w korcie wyśmienite. Od dłuższego czasu Chorwat gra doskonale. Japończyka cenię za defensywę i determinację. Czasami wydaje się, że traci kontrolę w meczu i nagle potrafi się pozbierać...

Mój haczyk w tym spotkaniu tkwi w tym, że Chorwat porozrywa grę Japończyka. Tam nie będzie długich wymian, w których Kei się lubuje. Myslę, że Chorwat swoimi atutami pozamiata Kei. Defensywa Japończyka to jednak zamało.

Cilic...kosmiczny tenis!!! Podanie a`la Ivanisevic rozerwało Keja...fajnie, że towarzystwo wzajemnej adoracji w końcu pękło...

---

Otrzymane punkty reputacji: +26
dx2 263,4K

dx2

Użytkownik
Reasumujac &quot;za&quot; i &quot;przeciw&quot;, tez bym dal na Cilica, muszac wybierac, aczkolwiek nie chce sie bawic w typowanie meczu. Moze to zle, a moze dobrze. Fakt faktem, ze bedzie drugi zawodnik z debiutanckim zwyciestwie w odslonie szlema w tym roku. Enjoy.
Poza tym wydaje mi sie to ciekawe ze wzgledu na osoby Michaela Changa i Gorana Ivanisevica przy jednym i drugim zawodniku. Wolalbym teroetycznie triumf Japonczyka ze wzgledu na styl gry, ale Cilic gra wybornie ostatnio, jest byc moze w formie zycia i raczej wybieralbym triumf Chorwata.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dla mnie ten mecz to no-bet. W kursach na obu panów nie ma żadnego value.
Ot, taki wyrównany mecz, w którym każdy wynik nie będzie żadną niespodzianką. Można sobie rzucić monetę i obstawić. Nic bardziej konstruktywnego nie wymyślicie w jedną, czy drugą stronę.
Finał w odróżnieniu od poprzednich meczów rządzi się swoimi prawami i tu już nie ma znaczenia kto kogo pokonał po drodze i ile.
Mnie zastanawia ile energii posiada w sobie ten niezniszczalny Japończyk, który w meczu z Djoko zostawił sporo zdrowia w 35-stopniowym upale. I tak prywatnie będę trzymał kciuki właśnie za Nishikori&#39;ego
Głos rozsądku na forum, brawo za ten post, aż dam Ci reputację.
Moim zdaniem Cilic swój najlepszy mecz miał ten z Federerem (choć sytuacja dość podobna rok temu gdzie Roger po raz pierwszy w karierze przegrał 3:0 z Tommym Robredo gdzie wcześnie miał z nim bilans bodajże H2H 10:0, z Cilicem było na poziomie H2H 5:0), to tylko takie przybliżenie dość bliźniaczej sytuacji. Teraz kolejna analogia jest taka, że Djokovic swój najlepszy mecz miał z Philipem, a później zagrał na o wiele gorszym poziomie z właśnie Japończykiem (wcześniej stracił set z Murrayem i kilka razy stracił swoje podanie właśnie w tym ćwierćfinale). Tak samo Cilic może mieć dzisiaj ten słabszy mecz i na to liczę. Chorwat jest lepszy od Japończyka zdecydowanie w statystyce pierwszego podania, drugie jest niemal identyczne jak u Keia. 3 raz spotkają się na US Open, w 2010 po 5 setach wygrał Japończyk, dwa lata później Cilic w 4 setach. Nishikori już pokazał w meczu z Raonicem, że potrafi przeciwstawić się zawodnikom o bardzo mocnym serwisie. Cilic pokazał w meczu z Simonem Gillesem, że długie wymiany nie będą mu obce.

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Poziom merytoryczności wypowiedzi u niektórych jest porażający...
Że niby finał jest jak rzut monetą? LOL, to jaki jest sens grać Japońca po kursach ~1,8 ? Skoro buki płacą ponad 1/1 za wynik rzutu monetą to grajcie Mariana, bo to walju!

Można zauwazyć delikatną masówkę, a wiemy jak się to często kończy:razz:

No, mocny argument. Jak wiemy masówki często się kończą masowymi przegranymi. Z wyjątkiem tych częstych sytuacji, kiedy kończą się wygranymi.
Nie będę się znów odnosił do powtarzania tych bzdur o niegraniu meczów finałowych. Gra się finały, gra. Są świetne do obstawiania.
Prawdziwe walju to będzie pewnie do obstawiania na żywo w trakcie meczu. Przed tym finałem buki zgłupiały i nie wiedzą kogo forować, więc i obstawiający czują się pogubieni.

Pierwszy zawodnik, który wygra gema do 0: Marian @ 1,83 (Ladbrokes) ✅ szybka wygrana: 3. gem do zera dla Mariana
Bo bardziej bezkompromisowy serwis należy do dwumetrowca z Medżugorie.

Otrzymane punkty reputacji: +28
psotnick 958,9K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Nishikori, Kei - Cilic, Marin
Typ: Ponad 170.5 Minut @ 1.88 unibet ⛔ 114 (3-6 3-6 3-6) jednak ciężko się gra ze stolcem w gaciach..
Finał zapowiada się na bardzo wyrównany i wątpię, żeby się skończyło w 3 setach, a patrząc na potencjały obu graczy to i pięciosetówka wydaje się całkiem prawdopodobna. Dlatego abstrahując od tego kto wygra, warto chyba pograć na over minutowy, bo linia moim zdaniem wystawiona całkiem korzystnie, żeby nie powiedzieć, że zaniżona. Niecałe 3 godzinki można spokojnie obskoczyć w 3 setach i to wcale nie przedłużonych, nie mówiąc już o pełnym dystansie. Zresztą pokazali to sami finaliści już w tym turnieju, Cilic ograł Andersona 3-1(6-3 3-6 6-3 6-4), mecz trwał 183 minuty, a przecież nie było żadnego przedłużonego seta, a obaj gracze raczej nie prowadzą wymian w nieskończoność. Podobnie Nishikori ogrywając w półfinale Djokovicia 3-1 (6-4 1-6 6-7 3-6) spędził na korcie 176 min i to mimo 2 dość krótkich setów. Oczywiście każdy przedłużony set, najlepiej kończony tiebreakiem tylko działa na nasza korzyść, a jest na to spora szansa, bo zarówno Chorwat jak i Japończyk należą do najlepszych w tegorocznym US Open jeśli chodzi o wykorzystanie swoich gemów serwisowych. Podsumowując, jeśli nie będzie szybkiej trzysetówki, to jest spora szansa na przekroczenie założonej linii minutowej (4 sety), i pewność w przypadku 5 setów. Nie wiem po co stawiać na zwycięstwo któregoś z takiej pary finalistów (przecież to czysta loteria), kiedy łatwo można znaleźć dużo ciekawsze typy na ten nieoczekiwany finał.

Otrzymane punkty reputacji: +17
P 267

pan-darek

Użytkownik
Kei Nishikori - Marin Cilic
Typ: Kei Nishikori
Kurs: 1.89 Betsson
Stawka: 1400 zl
Ostatni typ na US OPEN. Ogladalem mecze obu panow i lepsze wrazenie sprawil na mnie Japonczyk. Podoba mi sie stwierdzenie, ze ktos, kto pokonal Raonica, Wawrinke i Djokovica powinien odprawic rowniez Cilica. Szczerze w poprzednich meczach zagralem 2x przeciwko Japonczykowi liczac na to, ze kontuzja da o sobie znac. Nic z tego, te jego medicale to byla czysta taktyka, skuteczna taktyka. Dla mnie scenariusz na ten mecz jest prosty. Jezeli Cilicowi nie bedzie siedzial serwis (tak jak z Rogerem) to Nishikori posklada go w wymianach. Czuje, ze to bedzie dobry final, wydaje mi sie, ze bedzie to kwestia psychiki. W przeszlosci pamietam kilka meczow Cilica, gdzie zwyczajnie brakowalo zimnej glowy. Japonczyk nigdy nie mial z tym problemow. Stawiam calkiem sporo na zwyciestwo Keia ????

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Kei Nishikori - Martin Cilic @2,55 -1,5 seta U nibet
Jak dla mnie w tym meczu pewne jest wyłącznie jedno, lepsze widowisko od wczorajszego meczu Caroliny, która zawiodła wszystkich na całej linii.
Cilic ma zdecydowaną przewagę w polu serwisowym, ale taka przewaga będzie widoczna jeśli będzie miał dzień serwisowy,co jeśli zje go trema ? Tutaj upatrywałbym przewagi Keia, w jego doświadczeniu,dobrych wymianach, kątowych zagraniach, które z trudem odgrywał sam Djoko.
Kei już pokonał tutaj jednego SerwisMana, Raonica (już nie takie drewno, jak niektórzy twierdzą ale pewnie zatrzymali się sezon wcześniej na śledzeniu jego rozwoju). Kei zniweluje tą najgroźniejszą broń Chorwata. Martin ograł Federera,który grał morderczy jak na swój wiek mecz z Monfilsem,broniąc 2 piłki meczowe. Cilic tylko i wyłącznie dokończył dzieło Francuza.
Skreślałem Japońca od początku USO ze względu na jego niby problemy ale po wygranej nad Raoniciem zacząłem na niego stawiać i nie zawiodłem się. Kei najbardziej zasługuje na wygranie tego Szlema, prezentuje przestoje w grze ale również kosmiczne zagrania.
Liczę na 3:1 dla Keia, bo jeden set będzie musiał odpocząć,podobnie jak drugi z Novakiem, a jeśli Cilica zje trema i nie będzie pierwszego serwisu to być może Kei pokusi się o szybki mecz ?
Ostatni ich mecz to miazga Cilica 6:1, 6:3. Co prawda mecz na mączce ale coś nam mówi
Dodam jeszcze skrót meczu, najlepszego w tym sezonie, radzę się przyjrzeć (bo niektórzy chyba nie kojarzą gry Japońca i wypominają słabszy dzień Novaka w półfinale) bo takie właśnie zagrania i obrony Kei prezentuje również tutaj, na USO 2014.
http://www.youtube.com/watch?v=PEhebpt2ZPs

Otrzymane punkty reputacji: +1
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Nishikori Kei-Cilic Marin 2 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 6.14

3:6, 3:6, 3:6 ✅✅✅ :grin:

VS.

Przed nami ostatni finał wielkiego szlema w tym roku. Kolejny finał,a co za tym idzie następny wysyp nowych tenisowych znawców oraz bardzo podzielone zdanie na ten temat. Ten finał to jest jeden wielki no bet,ale jak tutaj czegoś nie wytypować &quot;dla smaczku&quot;. Jeszcze klika dni temu w finale większość widziało Djokovica czy też Federera,a Serb w ogóle miał zgarnąć kolejny tytuł. Suma summarum mamy w finale Nishikoriego oraz Cilica, czyli parę totalnie niespodziewaną. Tutaj nie ma co się wiele rozpisywać ponieważ jeden jak i drugi pokonali tenisowych gigantów. Japończyk już miał brzydko pisząc zdychać na korcie z Wawrinką, a z Novakiem tym bardziej,a okazało się, że on ich pokonał w cudownym oraz dramaturgicznym stylu momentami. Chorwat natomiast pokonał bez straty seta Federera oraz Berdycha. Argument,że Kei padnie kondycyjnie w finale? Nawet nie ma tego co brać do głowy jeśli on jest zdrowy. Ogólnie stawiam,że tegoroczny US OPEN wygra Cilic!!! Chorwat już od kilku lat pokazywał się światu w wszelakich turniejach, a Azjata na dobrą sprawę zrobił swoją karierą BUM znacznie później. Tych tenisistów różni tylko jeden rok,ale jak widać ich kariera potoczyła się inaczej. Więcej doświadczenia na pewno złapał Marin,a Nishikori natomiast posiada większy talent do tego sportu. Lecz nie można jednemu jak i drugiemu odmówić tego, że są kompletnymi graczami. Japończyk przewyższa Cilica na pewno poruszaniem się na korcie oraz gibkością, a Cilic ma lepszy serwis od przeciwnika. Niby w bezpośrednich pojedynkach prowadzi Japończyk 5:2, a ostatnie ich dwa mecze rozgrywane były w tym roku, gdzie dwa razy wygrywał Kei tj. 6:1, 6:3 na clayu oraz 6:4, 5:7, 6:2 na hardzie. Typ na wariata...ale jeśli Cilic potrafił pokonać Federera oraz Berdycha 3:0 i dodatkowo ma dziesiątki więcej meczów na swoim koncie z ATP więcej to dlaczego nie mógłby pokonać w takim samym stosunku Nishikoriego? Finały rządzą się swoimi prawami i większość oczekuje przepięknego, długiego meczu,a może się okazać nudnym jednostronnym widowiskiem. Mam nadzieję,że nudne nie będzie ale jednostronne owszem.

Tie Break tak typuje US OPEN 2014:
1. Llodra Michael-Gimeno-Traver Daniel 1, Bet365 2.37. Wynik? 6:4, 6:3, 7:5 ✅
2. Ramos-Vinolas Albert-Groth Samuel 2 handicap +1.5 gemów, Pinnacle Sports 1.97. Wynik? 3:6, 6:7, 3:6 ✅
3. Thiem Dominic-Lacko Lukas 1, Pinnacle Sports 1.64. Wynik? 6:3, 6:3, 6:2 ✅
4. Kyrgios Nick-Seppi Andreas 1 handicap -2.5 gemów, Bet365 1.80. Wynik? 6:4, 7:6, 6:4 ✅
5. Tomic Bernard-Ferrer David over 3.5 setów, Bet365 1.80. Wynik? Tomic walkower, zwrot
6. Groth Samuel-Federer Roger Over 12.5 gemów w I secie, Bet365 5.00. Wynik?4:6, 4:6, 4:6 ⛔
7. Wawrinka Stan-Kavcic Blaz 1 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 2.00. Wynik? Kavcic walkower, zwrot
8. Granollers-Pujol Marcel-Federer Roger 2 handicap -8.5 gemów, Pinnacle Sports 1.92. Wynik? 6:4, 1:6, 1:6, 1:6 ✅
9. Tsonga Jo-Wilfried-Murray Andy 2 handicap -1.5 gemów, Bet365 1.80. Wynik? 5:7, 5:7, 4:6 ✅
10. Thiem Dominic-Berdych Tomas Over 157.5 minut w meczu, Unibet 1.88. Wynik 6:1, 6:2, 6:4, 1:39⛔
11. Wawrinka Stan-Nishikori Kei 1 handicap -3.0 gemy, Pinnacle Sports 1.83. Wynik? 6:3, 5:7, 6:7, 7:6, 4:6 ⛔
12. Djokovic Novak-Murray Andy 2 , Pinnacle Sports 4.14. Wynik? 7:6, 6:7, 6:2, 6:4⛔
13. Monfils Gael-Federer Roger 1, Pinnacle Sports 4.14. Wynik? 6:4, 6:3, 4:6, 5:7, 2:6 ⛔
14. Nishikori Kei-Cilic Marin 2 handicap -2.5 setów, Pinnacle Sports 6.14. Wynik? 3:6, 3:6, 3:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +23
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Nishikori - Cilic
TYP : -1,5 SETS Cilic +++++ ( poszło nadzwyczaj gładko ... )
2,70

Zaraz mecz więc napiszę bardzo krótko.
Ja dzisiaj widzę 3:0 dla Chorwata.
Myślę, że Japoniec w ostatnich meczach bardzo podupadł na kondycji.
Oglądałem wszystkie !!! mecze w tym turnieju Cilicia i jestem pod jego ogromnym wrażeniem. Uważam, że będzie dziś łatwe 3:0, ale dla bezpieczeństwa gram, że może stracić 1 seta.
Dla mnie jest obecnie lepszy znacznie od Japończyka. Po prostu. On wygra ten szlem.

Otrzymane punkty reputacji: +6
D 510

dsnq123

Użytkownik
Nishikori Kei-Cilic Marin
typ: over 3.5 seta
kurs: 1.35
buk: rivlaro , stawka 10/10
Nie oszukujmy się , obaj panowie grają bardzo dobry tennis, nikt tutaj nie będzie odpuszczał i każdy punkt będzie ważny , cillic wspaniały serwies , mocna głowa, japończyk też silna psychika oraz waleczność i świetny &quot;bekhend&quot; z końca kortu , ja biorę over 3.5 seta z pocałowaniem dłoni

jrb 21

jrb

Użytkownik
Nishikori K.-Cilic M.

Nishikori win 3-0 4,50 Paddy Power
Juz za chfile rozpocznie się finałowa batalia o mnóstwo kasy i punktów do rankingu.wiele zostało napisane o tym meczu więc dodam troszke od siebie, w ostatnich dniach dowiedzieliśmy się nieco więcej o tych zawodnikach i to co zobaczyłem ze strony gry Japończyka wystarczy mi w zupełności do tak śmiałego rozwiązania na ten mecz. Oboje spędzili wiele godzin na korcie ale wiecej spędził Nishikori i po tylu godzin grania i wspaniałago sukcesu jakim jest wyeliminowanie Djoka wierze że to on wygra bo napewno zasłużył sobie na ten sukces. jest walczakiem i ma wspaniałe umiejętności cudownie uzdrowiony w Chinach dziś pokarze gre na najwyższym poziomie .Powodzenia

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
kei 1.80 bet365

Powiedziane zostalo wszystko, nic madrzejszego nie dodam, mialem nie ruszac, ale przegralem na tym szlemie przez keia 2x duze pieniadze, wiec teraz za chiny nie zagram przeciw niemu i może pomoze mi sie odbic, mam nadzieje, ze przegra pierwszego seta to dogram live ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Sam nie wiem jak oceniać ten finał. Szkoda że mecz trwa dopiero lekko ponad godzinę a tu nie widać u Japońca z jego strony jak na razie żadnej determinacji. Cilić, kapitalnie serwuje i bardzo dobrze uderza forehandem. Jeśli Kei w trzecim secie nie przełamię chociaż raz i nie będzie pilnował swojego podania to raczej po ptokach. Bo jeśli byłby Tiebreak to nie wierzę aby Japoniec się postawił na tyle aby pokonać Chorwata, choć wiadome że Marin wcale nie musi grać cały czas tak solidnie. Powyżej 170 minut... zagrane, cóż zobaczymy co mecz zweryfikuje.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Prawda jest taka, że Cilic gra w tym turnieju na 110% swoich możliwości, a Nishikori w dzisiejszej dyspozycji dostałby srogie baty od każdego ze swoich 3 poprzednich przeciwników. Nikt mi nie wmówi, że jego partactwo z 1 seta, gdzie połowa zagrań szła w pół siatki albo metr za linię to zmęczenie. Zwyczajnie obsrał się na wstępie, a później już zabrakło pary, żeby to odrobić i mamy mecz jaki mamy. Szkoda, bo zapowiadało się świetnie, a wyszedł jeden z najnudniejszych finałów, jakie oglądałem w życiu.

P. S. Frajerstwo Japończyka przy niektórych BP po prostu porażające

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom