czlowiekzbuszu
Użytkownik
Tych nadgorliwców utrzymują już tylko emeryci i ludzie mający kredyty hipoteczne a od stycznia wprowadzili najwięcej podwyżek (tzw.zmiany w regulaminie) ze wszystkich banków.
Dzięki za info, brzmi to niewiarygodnie, słyszałem o kłopotach ludzi , którzy zlecali wpłatę na swoje konto wprost od buka, spodziewałem się , że Skrill jest " nietykalny ". Ostatnią wpłatę " do Skrilla " r obiłem chyba pół roku temu , no cóż wobec tego trzeba otworzyć drugie "zapasowe " konto w normalnym banku , żyjemy w chorym kraju.Niestety tak to wygląda ale jest wiele lepszych banków niż PKO.
Dokładnie tym sugerowałem, w dodatku kilka osób pisało już tutaj o problemach z tym bankiem pewnie były to drobne kłopoty techniczne. ???? a nie blokowanie. Dzięki za potwierdzenie że jest ok.Zrobiłem przelew na SKRILL dzisiaj i bez problemów z KONTA PKO BP dla młodych. Więc nic nie zablokowali. Jeżeli Doberman sugerował się wpisami banku na ich głównej stronie to nie ma co na zapas się przejmować ???? http://e-play.pl/bukmacherzy-maja-problem-banki-strasza-blokowaniem-przelewow/
Zrobiliście przelew na Skrill czy na Przelewy24.pl-->Skrill? Dla tych co wolniej myślą czy użyliście opcji natychmiastowej wpłaty co idzie przez Przelewy24.pl czyli nie jest to wpłatą na Skrill.
Tak jak było wszędzie pisane, najlepiej korzystać z portfelu internetowego, a monopol praktycznie teraz ma Skrill. Wszystkie szczegóły znajdziesz u nas na forum w specjalnym wątku do tego stworzonym.To jak najlepiej wypłacić, żeby nie mieć problemów? Raz wypłaciłem na konto normalnie, jakieś kilka stówek. W PKO jestem i do teraz cisza. Gram na bahu.
Brzmi to dokładnie ''Tata a Marcin powiedział''. Liczą się konkrety a nie to co ktoś mówi i sieje propagandę.Ostatnio słyszałem od znajomego z reala, że jego znajomy wygrał 12 tysia. Przelał na konto (nie wiem w jakim banku) i dostał pismo albo od US albo od UC, że musi zwrócić jakiś procent wygranej. I to poszło szybko, wygrał, kilka tygodni później sprawa tak się potoczyła.