Witam. Jestem nowy na tym forum, może nie tyle nowy, co nowo zarejestrowany, ponieważ od dłuższego czasu śledzę forum. Głównie czytałem o tym jak bezpiecznie wypłacić większą kasę z buka, żeby nikt się nie przyczepił, temat jest obszerny, dużo postów opinii, ale najlepiej wiedzą pewnie Ci, którzy duże pieniądze wypłacili, czy ktoś się do nich "dobrał" czy nie. W bukmachera można powiedzieć bawię się dobre 10 lat, ale od jakichś 3 lat zacząłem grać w internetowych zakładach, przez te 3 lata byłem na bardzo dużym minusie, ostatnio los się odwrócił i udało mi się odrobić to co straciłem plus trochę zyskać, teraz potrzebuję ja wypłacić tak, aby nie ścigał mnie US. Bo jeśli dobrze rozumiem, to US ścigał by mnie za cała sumę, nie obchodziło by ich to zapewne, że duża część tej sumy to jest odzyskanie wcześniej kasy którą przegrałem. Czytając to forum doszedłem do wniosku, że w miarę bezpiecznie jest wypłacać karta MB, ale problem się pojawia, gdy w ręce ma się już gotówkę, bo nie można za bardzo pozwolić sobie na luksusy, bo skąd człowiek z minimalną krajową kupuje np. luksusowy samochód, czy coś podobnego, czy nawet wpłacić ta kwotę na konto jednorazowo? Podsumowując, dobrym rozwiązaniem jest wypłacanie tej kasy przez kartę MB i później w jakiś sposób zalegalizowanie tej kasy, czyli zdobycie jakiegoś legalnego potwierdzenia, że kasa pochodzi z legalnego źródła?? Czy dobrze mniej więcej myśle? czy ew wpłacanie na konto małych sum co jakiś czas?. Może pomóc ktoś rozsądny, ew ktoś kto miał taki problem.