angelus
Użytkownik
Podpisuję się pod przedmówcami. Wczoraj wieczorem chciałem postawić kupon na mecze NHL, jednak moim oczom ukazała się informacja o powinności ręcznego zatwierdzenia kuponu przez konsultanta, lub ... zmianie stawki na 2,50 zł.
Pomyślałem - limit? może nie, ale dziś postanowiłem porozmawiać z konsultantem na czacie, a ten napisał mi ...
Pomyślałem - limit? może nie, ale dziś postanowiłem porozmawiać z konsultantem na czacie, a ten napisał mi ...
W związku z tym, w dniu dzisiejszym kończę moją przygodę z Unibetem, jeśli interesuje was granie taśm po 2 zł, to jest to idealny bukmacher w każdym innym wypadku szkoda waszego czasu.Prosze przeczytac w regulaminie punkt odnośnie limitów na kontach graczy - punkt 6.32 regulaminu Unibet
https://pl.unibet.com/terms#section-1
Zgodnie z posiadanymi przez nas informacjami limity na pana koncie w Unibecie są ustalone prawidłowo. W chwili obecnej Unibet zachowuje dużą ostrożność w stosunku do tzw. "pewniaków" czyli zakładów w których wygrana (lub brak ryzyka) jest prawie pewna.
Limity klientów są ustawicznie analizowane i w przypadku potrzeby obstawienia za wyższą stawkę od maksymalnej stawki na którą zezwala system, zawsze jest możliwość przesłania stawki do późniejszego zaakceptowania przez jednego z naszych specjalistów.