Ja właśnie wysłałem,ale już dawno około 1 rok temu dokumenty włącznie ze screenem konta MB.Potwierdzenia nie dostałem,ale z wypłatami nie mam żadnych problemów.Ostatnio nawet kasa dochodzi rano 8-9.00,nawet te wypłaty,które zlecam w nocy.Jak poproszą to wysyłasz im na maila, a robią to bardzo rzadko. Ale oczywiście możesz wysłać z własnej inicjatywy i nie będziesz na pewno musiał tego robić w przyszłości.
tak, zapisałem sięA wpisałem swój login w odpowiednim miejscu w kalendarzu?? Jeśli nie, to nie zapisałeś się do promocji dlatego nie dostałeś zwrotu.
24 h, tak jak u 90% bukmacherów.CHyba tylko Ty masz taki problem. Ile można czekać na rozliczenie meczu Indiana Pacers - Chicago Bulls, który się nie odbył? Minęło już grubo ponad 15h... DRAMAT
Tak, to dziwne, bo mają napisane 12h. Poza tym pytałem się i zakład zostanie rozliczony 30.12 bo wtedy rozegra się ten mecz. Czyli przez 4 dni mam zamrożone pieniądze.24 h, tak jak u 90% bukmacherów.
Ogarnij się w chłopie i zajrzyj w regulamin.
Rozumiem jeden czy dwa dni, ale tydzień?Jeśli data wydarzenia, które jeszcze się nie rozpoczęło, zostanie przesunięta o 7 pełnych dni po pierwotnej dacie, lub przed nią, ogłoszonej przez odpowiedni związek sportowy, wszystkie zakłady zachowają ważność, nawet jeśli czas rozpoczęcia nowego meczu został przesunięty o więcej niż 36 godzin w którąkolwiek stronę. W przypadku, gdy wydarzenie, które jeszcze się nie rozpoczęło, zostanie przesunięte o więcej niż pełen tydzień, lub jeśli wydarzenie to się rozpoczęło, ale jego oficjalny rezultat nie został ogłoszony w ciągu 36 godzin, zakłady zostaną unieważnione.
Pewnie nie ma to żadnego związku z ilością wygranych, ale... trzeci dzień z rzędu unibet ok 6 rano pada. SORRY...Witam, czy ktoś jeszcze ma problem z zalogowaniem się do swojego konta czy tylko ja ponieważ wygrałem sporo pieniędzy?
Na pewno limit mnie dzis zlimitowali po miesiącu, średnio aktywnego grania, po stawkach między 20 - 60 zyli na zakład. Teraz mogę położyć max 10 zł na bet, śmiechu wartestanowczo nie polecam unbiet. Wplacam 100zł a moge zagrac za 22zł bo dali kurs 13 a teraz sie boja ze cos wygram.