>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Unibet - opinie

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Napisz co bedziesz gral to ci powiem czy .. bedziesz wygrywal i czy cie zlimituja
taki ekspert z Ciebie to sam coś zapodaj ????
chłopak zadał proste pytanie, po co wprowadzasz zbędną polemikę, za dużo umoczyłeś i gul skacze?

blum 70

blum

Użytkownik
Na Unibecie kiedyś bardzo dawno grałem w pokera. Ale teraz korzystam ze wszelkich możliwych opcji przypomnień i nic. Czy jest możliwe, że buk kasuje konto długo nieaktywne?

S 0

szumek13

Użytkownik
Rano mieli jakąś aktualizację, a teraz nie mam w zakładce &quot;oczekujące&quot; zdarzeń które zagrałem wczoraj, a które odbędą się dzisiaj. Nie mogę nic zagrać, bo kiedy zatwierdzam kupon, wyskakuje komunikat: &quot;wystąpił jakiś błąd&quot;. Macie tak samo ?

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
witam .Gram w unibecie jakieś 10 lat i jest wszystko ok.Problem polega na tym że za 4 tygodnie kończy mi się ważność dowodu osobistego a w nowym dowodzie nie mam aktualnie miejsca zamieszkania bo sprzedałem chate. Jakby cos więcej ugrał i poprosiliby mnie o aktualny dowód i dostarczyłbym skan bez miejsca zamieszkania to miałbym problemy??? ( mogą nigdy nie poprosić ,ale wole dmuchać na zimne )

marasspec 22,6K

marasspec

Użytkownik
witam .Gram w unibecie jakieś 10 lat i jest wszystko ok.Problem polega na tym że za 4 tygodnie kończy mi się ważność dowodu osobistego a w nowym dowodzie nie mam aktualnie miejsca zamieszkania bo sprzedałem chate. Jakby cos więcej ugrał i poprosiliby mnie o aktualny dowód i dostarczyłbym skan bez miejsca zamieszkania to miałbym problemy??? ( mogą nigdy nie poprosić ,ale wole dmuchać na zimne )

Do góry Bottom