Na Unibecie kiedyś bardzo dawno grałem w pokera. Ale teraz korzystam ze wszelkich możliwych opcji przypomnień i nic. Czy jest możliwe, że buk kasuje konto długo nieaktywne?
Rano mieli jakąś aktualizację, a teraz nie mam w zakładce "oczekujące" zdarzeń które zagrałem wczoraj, a które odbędą się dzisiaj. Nie mogę nic zagrać, bo kiedy zatwierdzam kupon, wyskakuje komunikat: "wystąpił jakiś błąd". Macie tak samo ?
witam .Gram w unibecie jakieś 10 lat i jest wszystko ok.Problem polega na tym że za 4 tygodnie kończy mi się ważność dowodu osobistego a w nowym dowodzie nie mam aktualnie miejsca zamieszkania bo sprzedałem chate. Jakby cos więcej ugrał i poprosiliby mnie o aktualny dowód i dostarczyłbym skan bez miejsca zamieszkania to miałbym problemy??? ( mogą nigdy nie poprosić ,ale wole dmuchać na zimne )
witam .Gram w unibecie jakieś 10 lat i jest wszystko ok.Problem polega na tym że za 4 tygodnie kończy mi się ważność dowodu osobistego a w nowym dowodzie nie mam aktualnie miejsca zamieszkania bo sprzedałem chate. Jakby cos więcej ugrał i poprosiliby mnie o aktualny dowód i dostarczyłbym skan bez miejsca zamieszkania to miałbym problemy??? ( mogą nigdy nie poprosić ,ale wole dmuchać na zimne )