Rozumiem. Czyli nie logować się na wifiPoki korzystasz z polskiej sim i roamingu to masz polskie IP, testowane wielokrotnie i nawet przy wiekszych kwotach zero problemow
nawet nie gadaj, masakra :/ idę sprawdzićDzisiaj zniknely wplaty/wyplaty w PLN aplikacja karty mobilnej - np karta wirtualna revoluta.
Niby wrocilo cos podobnego, ale juz wplaty w EUR lub NOK czyli od kazdej wplaty/wyplaty kilka % prowizji
jak nie wroci poprzednia opcja to grubo..
Prawdopodobnie wypłaca się tym co się wpłacało, nawet jak już metoda została zmieniona. Często tak miałem, że korzystałem z karty, chciałem zrobić wypłatę pierwszy raz od paru miesięcy u bukmachera u którego nie grałem a oni mi, że i tak cześć wypłaty musi iść np. na paypallJa przy wypłacie mam dostępna kartę z revoluta , natomiast nie próbowałem dziś wypłacać. Przy ewentualnej wpłacie natomiast tej opcji NIE ma.
Nie działa od kilku dni. Ale z ich limitami to żadna strata. To już bardziej w polskich ziemniakach dają pograć niż tamDziała wam apka?
Ja tam gram stawkami po tysiąc a nawet i po ok 10 k się zdarzało i nie mam żadnych limitów. Za to we wszystkich polskich bukach konta zlimitowaneNie działa od kilku dni. Ale z ich limitami to żadna strata. To już bardziej w polskich ziemniakach dają pograć niż tam
To może jakimś vipem wtapiaczem jesteś. Limit na remis Puszcza - Arka to całe 8 zł. Czekam na Twoje screeny z tymi tysiącami.Ja tam gram stawkami po tysiąc a nawet i po ok 10 k się zdarzało i nie mam żadnych limitów. Za to we wszystkich polskich bukach konta zlimitowane
Nie mam zamiaru nic nikomu udowadniać. Kilka razy już to robiłem na forum i nie widzę powodu by robić to poraz kolejny. Kupony jak mam chęć to wrzucam do działu pochwal się swoim kuponem.To może jakimś vipem wtapiaczem jesteś. Limit na remis Puszcza - Arka to całe 8 zł. Czekam na Twoje screeny z tymi tysiącami.
Więc wytłumacz mi jak to się dzieje, że nie korzystając z żadnych bonusów mam już zlimitowane trzy konta? Nigdy nawet nie grałem stawkami zbliżonymi do tych Twoich. Odpowiedź jest jedna. Jesteś wtapiacz i tyle.Nie mam zamiaru nic nikomu udowadniać. Kilka razy już to robiłem na forum i nie widzę powodu by robić to poraz kolejny. Kupony jak mam chęć to wrzucam do działu pochwal się swoim kuponem.
Pewnie temu że wygrywasz milionyWięc wytłumacz mi jak to się dzieje, że nie korzystając z żadnych bonusów mam już zlimitowane trzy konta? Nigdy nawet nie grałem stawkami zbliżonymi do tych Twoich. Odpowiedź jest jedna. Jesteś wtapiacz i tyle.
Tak sobie myślę, że po części możemy mieć obaj rację. Po Twojej stopce zakładam, że grasz na brytyjskim koncie. Ja grałem na typowo polskich. Stąd pewnie różnica w podejściu do klienta i jego limitowania...Pewnie temu że wygrywasz miliony
Ja wpłacałem ostatnio 200zł z karty bankowej, to pobrało 210zł, a wczoraj wypłacałem na kartę wirtualną Revolut i normalnie przyszła pełna kwota wypłaty.Co Uni odwala??Wypłatę mam tylko muchbetter i konto bankowe. Wypłacałem 1500 na muchbetter i podałem im konto walutowe.Wplynelo po przewalutowaniu 288e.Z muchbetter niemam jeszcze karty (czekam)Chwilę temu próbuje wypłacić 3000 na konto do bank.Pokazuje że wypłaty tylko w euro.Kuzwa znów przewalutowanie i w plecy??Jak u Was z wypłatami??