Możliwe że nabrałeś się na phishing.Mial ktos taka sytuacje w ? Wchodze dzis na konto a tu czysto. Patrze w zaklady historie a o 6 rano postawiony zakladn (przegrany) Rana S-Plipuech 2 , Plipuech- Thamchaiwat! O co qrwa chodzi? Ktos wlamal mi sie na konto! Radze wyplacac z tamtad kase i czmychac bo jakies dupne zabezpieczenia maja! Ciekawe co unibet na to !!?
Kolego regulamin mówi, że w przypadku kreczu buk nie robi zwrotów w przypadku, gdy został rozegrany 1 pełny set. Rejestrując się zaakceptowałeś ten regulamin...Ja od siebie dodam jedynie że przed chwilą zagrałem na mecz Keys - Shvedova, wygrana Keys ładny kurs był (2.55), mecz trwał wczoraj i dzisiaj miał być dokończony, od zawarcia kuponu do statusu przegrany nie minęło 10 minut, co się okazuje ? Że Keys nie wyszła na kort bo złapała kontuzje. Każdy normalny buk traktuje taką sytuacje jako zrządzenie losu ale nie Unibet... Strach grać piłkę, bo być może jacyś fanatycy odpalą race zaczną mordobicie (patrz: Legia - Jagiellonia) i nasz zakład również będzie przegrany z powodów trzecich. Nie polecam tego buka.
Kolego regulamin mówi, że w przypadku kreczu buk nie robi zwrotów w przypadku, gdy został rozegrany 1 pełny set. Rejestrując się zaakceptowałeś ten regulamin...
Po drugie ten temat jest od tego żeby każdy mógł powiedzieć co mu się podoba w tym buku, a co nie i ja to właśnie zrobiłem. Nie mówię że to złodzieje bez zasad, ja tylko stwierdzam że ich regulaminy są absurdalne.
Tak samo jak Unibet rozliczają krecz po 1. secie także Betsson, betsafe, betfair, Marathonbet, OddsRing, PinnacleSports, Sportingbet itd.Każdy normalny buk traktuje taką sytuacje jako zrządzenie losu ale nie Unibet...
dziś mam to samo,mam konto u nich od 10 lat ,i jak się skończyła sprawa?Miał ktoś kiedyś wstrzymaną wypłatę? Gram na unibecie od 4 lat i nagle coś wstrzymana wypłata... Żałosne.
Twoja wina że się włamali. Chciałbyś żeby na słowo Ci uwierzyli że to Twoje konto? Pomyśl pierwsze...Ktos włamał mi się na konto, zgłosiłem i zablokowali. Kazali przeslac foto dowodu os., strone ze skrila i konta bankowego. Teraz chca jeszcze: wyciag bankowy ,(dwie ostatnie wplaty), dokument potwierdzajacy miejsce zamieszkania (przeciez wyslalem foto dowodu!). Mam ich w d.... zamykam konto i koncze z amatorami!!!
Gdy Już włamią się na konto i to zgłosisz oni mają swoje procedury które muszę zrobić tzw Weryfikacją kluczową trwa ona trochę i dodatkowo gracz musi przesłać masę dokumentów tak to wygląda w ich regulaminach...Twoja wina że się włamali. Chciałbyś żeby na słowo Ci uwierzyli że to Twoje konto? Pomyśl pierwsze...
Hej.I jak się twoja sprawa potoczyła?Mam dokładnie taką samą sytuację proszę o kontakt priv!!albo tutaj PILNEMial ktos taka sytuacje w ? Wchodze dzis na konto a tu czysto. Patrze w zaklady historie a o 6 rano postawiony zakladn (przegrany) Rana S-Plipuech 2 , Plipuech- Thamchaiwat! O co qrwa chodzi? Ktos wlamal mi sie na konto! Radze wyplacac z tamtad kase i czmychac bo jakies dupne zabezpieczenia maja! Ciekawe co unibet na to !!?
Ktos włamał mi się na konto, zgłosiłem i zablokowali. Kazali przeslac foto dowodu os., strone ze skrila i konta bankowego. Teraz chca jeszcze: wyciag bankowy ,(dwie ostatnie wplaty), dokument potwierdzajacy miejsce zamieszkania (przeciez wyslalem foto dowodu!). Mam ich w d.... zamykam konto i koncze z amatorami!!!
Witam wszystkich!Ktos włamał mi się na konto, zgłosiłem i zablokowali. Kazali przeslac foto dowodu os., strone ze skrila i konta bankowego. Teraz chca jeszcze: wyciag bankowy ,(dwie ostatnie wplaty), dokument potwierdzajacy miejsce zamieszkania (przeciez wyslalem foto dowodu!). Mam ich w d.... zamykam konto i koncze z amatorami!!!
niestety tak od 1,5h jużPRZEPRASZAMY…
…nasza strona jest chwilowo niedostępna. Jeśli ma to wpływ na Twoją grę, dodaj swoją nazwę użytkownika poniżej (wielkość liter ma znaczenie). Powinniśmy niedługo powrócić.Jeśli masz dodatkowe pytania, nasza Obsługa Klienta jest dostępna pod adresem
macie w tej chwili również taki problem?