wonderkido
Użytkownik
U mnie jakoś wszystko śmiga poprawnie...
ostatnie dni to same jakieś problemy techniczne z ich strony. Dziś nie mogę się zalogować od ponad 2godzin.Wy też macie tak, że strona się nie ładuje, np. teraz? Wczoraj też miałem problemy na główną stronę, mobilna działa ok, ale muszę zrobić depozyt
Mam to samo. Czekam i czekam. We wtorek pisalem to podobno dzial marketingu mial w poniedz. wolne bo jakieś święto w Anglii. W czwartek, ze juz blisko i 24h i bonus będzie. Dziś, ze oni na czacie nic nie mogą i trzeba cierpliwie czekać...Mnie wkurza Unibet z tym zwrotem za zaklad na sobotnia Lige Mistrzow, codziennie cos wymyslaja i juz prawie tydzien minal, Bet365 ogarnal sie w dwie godziny heh
na stronie ja tez akceptowalem, bez obaw to akurat bylo od nichA to tylko na meila wysylaja ? Ja ostatnio akceptowalem jakis nowy regulamin ale to normalnie na stronie unibetu logowałem sie i mi wyskoczyl, na meila nie wchodziłem. Co o tym myslicie ?
Znowu Ci złodzieje działają. Nie sprawdziłem tego i znów mnie okradli na szczęście zdążyli przegrać 100 zł zablokowałem konto i zmieniam wszędzie hasła.Uważajcie, bo ktoś chce wyłudzić dane i rozesłał mail z informacją o rzekomej zmianie regulaminu w Unibet i niby trzeba kliknąć żeby go zaakceptować, bo zablokują konto.
Tak wygląda treść tej wiadomości:
" Z dniem 31 maja 2014 roku w życie wchodzi nowy regulamin korzystania z konta Unibet. Akceptacja nowego regulaminu jest warunkiem koniecznym do dalszego korzystania z konta Unibet.
Aby zaakceptować nowy regulamin zaloguj się na https://www.unibet.com/ a następnie zapoznaj się z nowym regulaminem firmy.
Brak akceptacji nowego regulaminu w przeciągu 72 godzin oznaczać będzie zablokowanie konta gracza.
Pozdrawiam. Zespół Unibet. "
Mail jest wysłany z adresu: [email protected] , a prawidłowy adres supportu Unibet to: [email protected]
Pozdrawiam
mozesz mi powiedziec jakie korzysci z tego masz? z czystej ciekawosci bo do glowy mi nie przychodzi, wyplat na swoje konto nie zrobisz przeciez, a ryzykujesz sporoa tak ogolnie nie wincie krzysia za tego posta poprostu szukalem usera ktory ma takie samo haslo na unibecie i na forum w sumie szybko znalazlem