bmw14.5
Użytkownik
kliknij to zabaczysza z ciekawości co jest w tym linku? Nie klikalem
kliknij to zabaczysza z ciekawości co jest w tym linku? Nie klikalem
klikasz w zakłady bukmacherskie i na prawo masz takim innym druczkiem napisane - kupon numer i pod tym jaki to był zakład, ze stawką i z kursem i na kogo.Panowie, a mam jeszcze jedno pytanko. GDy puściłem zakład, moge jakoś link do tego zakładu zdobyć ? tak jak jest np na fortunie ?
Jeśli mają 6 dni, to i ich nie wykorzystasz, to przepadają aczkolwiek da się z obsługą pogadać żeby nie...Niektóre mają ważność 6 dni inne nawet dłużej. Czy wartość takiego biletu wpływa po minięciu czasu na konto czy poprostu przepada? Dzięki za odpowiedź.
Jak masz takie po prawej stronie małe krzyżyki naciskasz je pp czym możesz mieć na większy ekran jest znacząca poprawa w tym. Niektórzy chyba tego nie widzą, że coś takiego jest to piszę.Widzę, że jeszcze bardziej zmniejszyli okno transmisji, że już prawie nic nie widać, niech się w d... pocałują z czymś takim.
Używaj wersji mobilnej Unibet( w ustawieniach przeglądarki zmieniasz na tryb wyświetlania-->Android,czy jakoś tak) --takie uroki androida ;PCzy ktos mi pomoze? Pisalem o tym juz wczesniej, dalej mam z tym problem. Unibet nie chce mi sie zaladowac, wchodzena strone chce sie zalogowac i po dojsciu do 1/4 paska przestaje sie wczytywac i mam czarna strone. Od kilku miesiecy probuje zainstalowac tego flash playera na telefonie ale sciagalem juz mnostwo roznych instalek, ktore powinny dzialac na moim androidzie, ale caly czas mam komunikaty "aplikacja nie zostala zainstalowana" albo "blad pakietu".
Mam telefon Samsung Galaxy GT-S5360 i Android 2.3.6, w ustawieniach Dolphin Browser mam wlaczona obsluge flash player.
Gralbym z PC ale od mieaiaca nke mam neta w dmu, tylko na fonie.
—--------
Poszlo na Operze Mobile, za pierwszym razem sie wyswietlilo info, ze przegladarka nie jest obslugiwana, cofnalem i poszlo za drugim razem ... Nic nie rozumiem, to sa potrzebne te flash playery czy nie? Natomiast dalej jest to samo z zakladami, nie chca sie wczytac (laduje sie do ok. 1/4 moze 1/5 paska i staje) - np. teraz
mi sie pokazalo przy ok. 80% X i pasek jest szary, czyli cos nie tak jest.