>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
BARCELONA (CATALONIA FC) - AJAX (GAMBIT ESPORTS) over 1,5 1.30
stawka-100j

e.w-130j

NORWAY (AM) - FRANCE (AM) over 3,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

BARCELONA (CATALONIA FC) - ATLETICO M (EZ1D 11 over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

AJAX (GAMBIT ESPORTS) - ROMA (FC DIMONCHELLO) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

bet city

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Zarobione 180j na ostatnich typach grane wszystkie typy po 100j ,pięknie poszło ,jednak wrócilo szczęście ,a juz się poddawałem ,po ostatnich wtopach ,ale dużo mi piał znajomy na poczte ,żeby się nie poddawać i posłuchałem i podaje typki dalej ,bo miałem skończyć już ,jak mma czas wolny to sobie zatypuje coś Fife szczególnie na overki i narazie jest dobrze
Pozdrawiam i uciekam spac rano pobótka po towar jade ,bo dzisiaj słabo było ,wymarzłem się jak wczoraj ,jutro ma być lepsza pogoda ,to może zarobie pare zł ,zależy po ile się kupi ,oby tanio
Pozdrawiam i do Soboty do popołudnia ,albo Niedzieli
Dziekuję

U 0

Gość
CHETIRE RONINA - ROCKETY over 3,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

BAYERN MUNICH (VEGA SQUADRON) - PSG (SHEMYAKIN ONZE) over 1,5 1.40
stawka-100j
e.w-140j

Bet City

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Gratulacje ! Coraz lepiej ci idzie tomcio...

Kierujesz się w tym roku jedną z moich zasad i to już przynosi profity... Grasz za tyle ile możesz stracić... Jak zawsze pisałem - w momencie zagrania betu uznajmy, że ta kasa jest stracona jak byśmy wypili piwo albo zjedli loda... :) I tedy nie towarzyszy nam chęć odgrywania się... Właściwie w ogóle nie specjalnie myślimy o pieniądzach, a raczej o prawidłowym obstawianiu...

Natomiast mam też dla ciebie ostrzeżenie bo zauważyłem, że jak masz jakieś problemy życiowe - piszesz - "zagram za wszystko i najwyżej przegram" bo i tak wszystko jest w d. więc się jeszcze bardziej zdołuję... To właściwie problem psychologiczny i nie jestem ekspertem aby radzić.... Natomiast na własnej skórze wielokrotnie przekonałem się żeby jak się ma jakiekolwiek problemy życiowe, a szczególnie finansowe absolutnie wstrzymać się od gry i wrócić jak minie zły nastrój...

Wystarczy właściwie trzymanie się tylko tych 2 zasad aby nie być na minusie...

Bukmacherka z jednej strony jest bardzo skomplikowana, a z drugiej strony strasznie prosta... :) Najważniejsze nawet nie tyle mieć zasady ile ich się trzymać...

Życzę Ci dużo wygranych i pokazujesz jak można się uczyć na własnych błędach, a to ogromny wkład w rozwój forum ! Powodzenia !

U 0

Gość
Dziękuję bardzo ,masz rację ,teraz niegram jak kiedyś , mało czasu mam ,praca ważniejsza od buka ,jak mogę to gram ,ale nigdy na stresowo ,tylko na spokojnie . Pozdrawiam

U 0

Gość
BARCELONA (CATALONIA FC) - CHELSEA (NYANCAT FC) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j
LIVERPOOL (KAZAN) - MANCHESTER UTD (PELE WARRIORS) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

BRONEBOYCI - SERP I MOLOT over 3,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

Bet City

U 0

Gość
Zysk -90 j dzisiaj na 3 typach ,jest dobrze
Teraz mało gram ,bo od rana robie .Rano wstaje i po południu jestem ,dopiero ,to idę się myć ,jeść i spać i tak w dzień w dzień,dzisiaj wcześnie sie zwinełem bo p popołudniu miało lać i lało ,zdążyłem przed deszczem ,troszkę mnie zmoczyło przed domem jak wracałem
Pozdrawiam i miłego wieczorku
Dziekuję

U 0

Gość
LIVERPOOL (KAZAN) - MANCHESTER UTD (PELE WARRIORS) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

EVERTON (MADMAH) - WEST HAM (SUPERNOVA) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

GORYACHIYE GOLOVY - over 3,5 1.60
stawka-100j
e.w-160j

Bet City

U 0

Gość
Dzisiaj zarobek na 3 typach 120 j ,i to po południu ,gdzie byłem zmęczony i miałem iść spać ,ale coś sobie pykłem i się udało ,widzę ,jest nieźle ,jestem zadowolony ,niema co dziennie walić po 20 typów i się potem odkuwać ,jak nie wejdzie typ ,teraz mam zajecie handelek i mało co myślę o graniu .Myślę jak towar przywieść i sprzedać i czy pogoda nie zrypie dnia, teraz się oziębiło strasznie ponad 20 stopni nie całe ochłodzenia ,a to wszystko przez Zośkę ,ale w Sobote ma być ciepło
Pozdrawiam i Dziękuje za odwiedzinki :);):cool:(y)

U 0

Gość
CSKA TEAM - SKA TEAM 1 tercja over 1,5 1.20
stawka-100j
e.w-120j

Bet City

U 0

Gość
ABRAMOV K. - PETROV V. 1 1.30
stawka-100j
e.w-130j

Bet City

Nie obiecuje że wejdzie ,taki 1 typ na szybkiego podany ,ostatnio brak czasu bo praca goni od rana do nocki

Tak jak przepuszczałem ,typ na szybkiego i ze zmęczeniem ,trudno niema tragedji ,jutro rano do pracy i tak cały tydzień
Pozdrawiam i dobrej nocki i całego tygodnia
Dziękuję

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Prosta zależność - im lepsza i dłuższa analiza/brak zmęczenia = lepszy bet... Lepiej grać przemyślane typy po głębszej analizie niż na szybko... Powodzenia w dalszej grze ! Powoli zaczynam myśleć, że nawet typer z różną, ale długą historią na tym forum, mający nawet okresowo duży minus jest bardziej wartościowy od "gwiazdek" z super - hiper systemami matematycznymi i szukający wszędzie "value" co pojawia się i gaśnie jak super-nova ;).... Po miesiącu lub kilku taki "typer - "zawodowiec" " kiedy mimo szumnych zapowiedzi co to on nie pokaże - pokazuje jednak w twardych danych jak yield i skuteczność - słaby wynik; po prostu znika z forum i pojawia się ktoś nowy i tak w kółko, w kółko, w kółko... więc gratulacje tomcio, że jesteś z nami tak długo i mimo wielu problemów, wielu momentów kiedy chciałeś odejść i faktu, że w innych miejscach internetu wskazywali ten wątek jako okazję do wyśmiewania się; wciąż się nie poddajesz i walczysz, a najważniejsze, że zacząłeś uczyć się na własnych błędach co pokazuje ten 2020 r. Mimo pandemii i ograniczonego rynku radzisz sobie całkiem dobrze ! A śmiać to się wszyscy powinni z tych gwiazdek co pojawiają się i znikają z celami jak w kamerkach od 10zł do miliona, albo pseudo zawodowcy z szukaniem "value", albo jeszcze inni pełni dobrych rad, którzy nawet przez moment w sensie pół roku, roku nie pokazali w swoim temacie jak sami grają...

Ostatnia edycja:
U 0

Gość
ZORKA-BDU W - BELARUS W U19 over 1,5 1.10
stawka-100j
e.w-110j
IF FUGLAFJORDUR - KLAKSVIK over 1,5 1.10
stawka--100j
e.w-110j
MANCHESTER UTD (PELE WARRIORS) - BORUSSIA DORTMUND (WESTCOASTUNT) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j
PSV EINDHOVEN (INACTIVETV) - LIVERPOOL (KAZAN) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

Bet City

U 0

Gość
Prosta zależność - im lepsza i dłuższa analiza/brak zmęczenia = lepszy bet... Lepiej grać przemyślane typy po głębszej analizie niż na szybko... Powodzenia w dalszej grze ! Powoli zaczynam myśleć, że nawet typer z różną, ale długą historią na tym forum, mający nawet okresowo duży minus jest bardziej wartościowy od "gwiazdek" z super - hiper systemami matematycznymi i szukający wszędzie "value" co pojawia się i gaśnie jak super-nova ;).... Po miesiącu lub kilku taki "typer - "zawodowiec" " kiedy mimo szumnych zapowiedzi co to on nie pokaże - pokazuje jednak w twardych danych jak yield i skuteczność - słaby wynik; po prostu znika z forum i pojawia się ktoś nowy i tak w kółko, w kółko, w kółko... więc gratulacje tomcio, że jesteś z nami tak długo i mimo wielu problemów, wielu momentów kiedy chciałeś odejść i faktu, że w innych miejscach internetu wskazywali ten wątek jako okazję do wyśmiewania się; wciąż się nie poddajesz i walczysz, a najważniejsze, że zacząłeś uczyć się na własnych błędach co pokazuje ten 2020 r. Mimo pandemii i ograniczonego rynku radzisz sobie całkiem dobrze ! A śmiać to się wszyscy powinni z tych gwiazdek co pojawiają się i znikają z celami jak w kamerkach od 10zł do miliona, albo pseudo zawodowcy z szukaniem "value", albo jeszcze inni pełni dobrych rad, którzy nawet przez moment w sensie pół roku, roku nie pokazali w swoim temacie jak sami grają...
Już się przyzwyczaiłem do takich sytuacji ,co każdy się śmiał ,ale robiłem swoje bo szkoda było nerwów ,nie raz pisałem że znikam ,ale to tak wychodziło ż emi nic nieszło i zdrowie się psuło ,teraz jest lepiej i jestem zadowolony z tego co robie nie patrze na innych co sobie myślą ,już mi wszystko obojętne co kto gada i czy się śmieje ,poprostu jak coś będzie nie tak jak się załamie to nic nie będe pisał ,tylko przestane pisać wogóle i niema co pisać ,ż esię odchodzi bo co to kogoś interesuje ,odejsć bez niczego bez pisania ,tak będzie najlepiej ,zresztą teraz jest dużo roboty ,ale też cieńko idzie ,nie chcem się rozpisywać ,bo niema sensu ,żeby znowu nie było śmiechu,jest jak jest trza żyć dalej w tych ciezkich czasach
Pozdrawiam i Dziękuje i życzę zdróweczka i wwszystkiego najlepszego
Dzięki za wpis !!!!

U 0

Gość
Miłego wieczorku życzę i Niedzieli
Idę spać bo dzisiaj przemokłem strasznie i mi zimno ,chociaż zrobiłem sobie ciepły prysznic i zjadłem ciepłe ,ale dalej mi zimno i głowa nawala
Pozdrawiam i Dziękuje Wszystkim za odwiedziny
Powodzenia i dużo zdróweczka życzę
Dziękuję

U 0

Gość
MEDEK JOSEF - KRAMES J. 1 1.50
stawka-100j
e.w-150j

Bet City

U 0

Gość
TORPEDO-BELAZ (RES) - FC SMOLEVICHI (RES) gol połowa tak 1.20
stawka-100j
e.w-120j

URAL (ZHURAVLEV D.) - FC KRASNODAR (POLYAKOV O.) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

ARSENAL (TUNDRA) - REAL MADRID (FORZE) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

LOKOMOTIV MOSCOW (SEMESHKO A.) - FC ROSTOV (OCHEREDKO A.) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

Bet City

U 0

Gość
YDOD ILYA - SINICA A. 1 1.40
stawka-100j
e.w-140j
BROZIK K. - GUK M. 1 1.40
stawka-100j
e.w-140j

BROZIK K. - GUK M. 1 1.40
YDOD ILYA - SINICA A. 1 1.40
ako-1.96
stawka-100j
e.w-196j

Bet City

U 0

Gość
Miłego weekendu życzę
Dzisiaj udana nocka po pracy ,wczoraj tragedja tylko 2 na 2 weszło ,a dzisiaj rewelacja tenis stołowy
Pozdrawiam i dużo wygranych ,niewiem kidy coś zapodam ,teraz mało czasu mam ,praca od rana do wieczorku
Trzymajcie się wszyscy ciepło i dużo wygranych

U 0

Gość
TAINAN CITY - TATUNG gol połowa tak 1.30
stawka-100j
e.w-130j
SWEDEN (SHAPIK) - FINLAND (NAZAR4IK99) over 1,5 1.30
stawka-100j
e.w-130j

COMLINE WARRIORS - AVENTUS MINSK 1 1.10
stawka-100j