BARCELONA (CATALONIA FC) - WOLFSBURG (ROYAL BEARS) over 1,5 1.30
Coś tragedja jest normalnie ,nic nie idzie ,chyba trzeba dać sobie spokój ,bo jeszcze tak nie miałem nigdy ,a szkoda gadać ,już niemam sił nanic wszystko się posypało ,oby ostatni typ wszedł i można isć spać ,na długi odpoczynek ,będe spał całą niedziele i cały tydzień ,kit z tą robotą moją ,niema sensu już nanic
Pozdrawiam
Szybko strzelili 2 gole ,chociaż to weszło ostatni typek ,ale i tak jest bardzo źle
Trzymajcie się coś mnie dopadło łezki i smutek ,niewiem tak samo przyszło nagle ,może sen mi dobrze zrobi
Z robotą dałem sobie spokój ,koniec umnie wszystkiego ,bo niema sensu ,tracić kasy w towar jak i tak nikt nie kupuje i tylko sie wywala ciągle i tracić sporo kasy ,bo sprzedajesz po kosztach ,albo wywalam towar a transport kosztuje i tak ostatnio potraciłem koło 200zł a gdzie mój zysk nigdzie ,niema sensu już nanic .Dzisiaj sporo wywalilem do śmieci bo nie dosyć z ezmarzłem to jeszcze mało ludzi było
Było mineło ,trza w domu siedzieć i być zamkniety w swoim pokoju ,albo spać ciagl to bedzie najlepiej i nie będzie żadnych szkód ,a jeszcze ludzie dogadują głupio ,to jak im odpowiesz to zaraz jest źle ,tyllko umią dogadywać głupio ,bo w sklepie nie powie tego coś na towar a umnie dogadują ,ż enormalnie mnie krew zalewa i musze takich okrzaniać i wyzwać
Trzymajcie się uciekam bo mi łezki lecą ,tak bedzie najlepiej odejść w spokoju ,tylko to mnie uratuje ,spokój i spanie ciagłe ,jakoś odechciało mi się już wszystkiego przez to wszystko
Powodzenia Wszystkim Życzę i Dziękuję !!!!