U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
stan początkowy -1000j
po 24 kuponach -7244.70 j
na plusie -6244.70 j
Mogło być lepiej ,gdyby nie tenisy stołowe ,trudno ,też ,mogłem stracić wszystko jak bym grał al in ,ale sie powstrzymywałem i waliłem za 1000j i tak za dużo ,ale trudno było mineło ,jest dobrze jak widać ,narazie z tego co widze z ponumerowanych kuponów to nie weszło 3 kupony ,1 kupon z piłki ako na połowy gole i 2 kupony z tenisami
Ale trzeba przyznać ,że nie zawsze opłaca się al in ,bo wiadomo dużo zyskujesz i dużo tracisz ,ale jest pięknie od wczoraj ,przez 2 dni ,ładny zarobek ,a jak by weszło wszystko to było by koło 10000 j a i tak niema co marudzić ,jak zauważyliście mam troche szcześcia jednak
Od urodzenia mam szczeście bo mogłem umrzeć po urodzeniu a przeżyłem ,a szans nikt nie dawał na przeżycie z lekarzy .Potem jak już byłem starszy troszkę wpadłem do kanału i sie zamkną kanał ,dobrze że nie namnie bo bym już nieżył ,a jak była by woda to też
Nie pisze wiecej wspomnień bo już łezki lecą z tych wspomnień smutnych prawdziwych
Dziękuje i Zdrowia życzę i dobrych typów przyjaciele
Coś jutro postaram się zapodać jak dojde do siebie ,nie pije wogóle sporo lat i nie ciągnie mnie
Dziękuje za oglądanie tematu i Reputki
Serdeczne dzięki Wszystkim !!!!
Pozdrawiam
po 24 kuponach -7244.70 j
na plusie -6244.70 j
Mogło być lepiej ,gdyby nie tenisy stołowe ,trudno ,też ,mogłem stracić wszystko jak bym grał al in ,ale sie powstrzymywałem i waliłem za 1000j i tak za dużo ,ale trudno było mineło ,jest dobrze jak widać ,narazie z tego co widze z ponumerowanych kuponów to nie weszło 3 kupony ,1 kupon z piłki ako na połowy gole i 2 kupony z tenisami
Ale trzeba przyznać ,że nie zawsze opłaca się al in ,bo wiadomo dużo zyskujesz i dużo tracisz ,ale jest pięknie od wczoraj ,przez 2 dni ,ładny zarobek ,a jak by weszło wszystko to było by koło 10000 j a i tak niema co marudzić ,jak zauważyliście mam troche szcześcia jednak
Od urodzenia mam szczeście bo mogłem umrzeć po urodzeniu a przeżyłem ,a szans nikt nie dawał na przeżycie z lekarzy .Potem jak już byłem starszy troszkę wpadłem do kanału i sie zamkną kanał ,dobrze że nie namnie bo bym już nieżył ,a jak była by woda to też
Nie pisze wiecej wspomnień bo już łezki lecą z tych wspomnień smutnych prawdziwych
Dziękuje i Zdrowia życzę i dobrych typów przyjaciele
Coś jutro postaram się zapodać jak dojde do siebie ,nie pije wogóle sporo lat i nie ciągnie mnie
Dziękuje za oglądanie tematu i Reputki
Serdeczne dzięki Wszystkim !!!!
Post automatycznie złączony:
wszystko weszło jak pisałem nawe 7 goli po 2 ,jak ktoś skożystał to gratulacje ,ja nie chciałem dużego kursa tylko małego bo poszedłem al in i nie chciałem przesadzić ,a tak weszło pięknie i kto się skusił to Dziękuje z emogłem pomóc w typach na żywo podałem over 6,5 tylko ,a tu w temacie swoim opiałem różne opcje24 kupon
CHETIRE RONINA - BOEVYE LISY over 4,5 1.40
stawka-5174.79j
e.w-7244.70
Daje po najniższej lini ,ale powinni zrobić overka 6,5 po 1.60
Albo 5,5 jak kto woli ,ja daje najniższą linie
nawet jak ktoś ryzykuje to 7,5 po 2 ale to na ryyzko
5,5 powinni śmiało zrobić ,ale wiadomo jak to bywa ,nie jestem expertem ,tylko zwykłym człowiekiem i mogę się mylić
Sami decydujcie jaką linie gracie ,możecie zagrać
Na tym zakończe dzisiejsze typowanie
Szło bardzo dobrze ,a potem była tragedja ,ale przezto że mam doła ,ale to nic
Dlatego więcej nie gram już ,bo czuje wszystko wtopie ,dlatego już nie zagrałem tenisa ,a sam hokej
Tenis mnie przekręcił dzisiaj kilka razy ,ale większe kursiki weszły
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez nieznany: