Dzisiaj dzień udany popołudnie ,tylko Niemiecka nie weszła Dzisiaj ale i tak ładny zysk przytulił ostatni typ z singlami i ako na 1 tercje i Szwajcarski
Hokej na over 3,5
Pomału dochodzę to co wczesniej wtopiłem ,był taki dzień z epołowe ponad sumy wrypałem ,bo szalałem nie potrzebnie ,chciałem jak najszybciej sie odegrać i jeszcze bardziej wtapiałem ,a jak na spokojnie daje to sa efekty i juz nie ciagne dalej nic ,bo mnie kusi za wszystko dać na jakiś over w hokeju albo na piłkę gol połowa
Nie ma co trzeba mieć chłodną głowe ,nie idziemy za ciosem ,dość Panie !!!! Na dzisiaj
Pozdrawiam
Niewiem kiedy będe ,ale zobaczycie jak uruchomie swój temat wpisem
Jutro lekarz z rana ,potem po towar i tak zleci dzień ,a wieczorem niewiem czy bede wstanie coś znależć do typowania
Szczerze Wam Powiem ,że normalnie mi zaczyna iść typowanie w tym Roku ,a było kiepsko na początku
Ale dochodze do siebie ,tylko handel nieraz słabo ,bo narzekają na czosnek ,bo mięki i rośnie
Jutro będą mieć twardy z chłodni i droższy ,będą 2 ceny 3 zł za pęczek i 1.50 za sztukę
Co byście wybrali 2 sztuki za 3 zł ,czy 10 sztuk za 3zł ,to jest pytanie ,za ładny towar się płaci ,ten wyrośniety też jest dobry jem codziennie i żyje
Pozdrawiam Przyjaciele i Dziękuje za spędzony czas razem !!!!
Miłej Nocki życzę