cytat z dnia 26 lutego 2020 18:32 przez successfulDobre bety dzisiaj! Grunt to typować ze świeżą głową. Ma się wypogadzać z początkiem marca.
Dziękuje ,ale troszkę mam towaru który nie polezy długo jak szczypior,rzodkiewka ,czy pekińska ,bo pore można zawsze poobierać i zrobić świeżą .Wiadomo czosnek poleży a mam sporo dzisiaj miałem zamówione 1000sztuk i musiałem wziąść ,najwyzej w Niedzielę wymucą jak będzie pogoda
Kobietki mi strzeliły pod koniec i ako weszło ładne
Martwie się troche o towar bo kasy jest w nim sporo ,a ostatnio wydaje za dużo ,a zarobku bardzo mało
Pozdrawiam i Dziękuję bardzo
Przepraszam ale nie ogladam piłki bo chodzę spać tak po 21 a nieraz wczesniej ,bo rano wstaje ,a wiadomo kłade się bo nie wytrzymuje z plecami ,Dzisiaj zmokłem strasznie byłem wdomu po 13 mało poszło bo zaczeło padać po 12 i sie zwinołem ,ale przez 2 godziny poszło troszkę ,a ja zmokniety cały wziołem prysznic ciepły i zjadłem objadek i do wyrka poszłem poleżałem z pól godziny i potem usiadłem na lapku ,i typowałem ,a pisałem o przerwie ,ale mi sie nudziło to grałem coś
Pozdrawiam za niedługo tez sie kłade bo plecki bolą od siedzenia ,a troszke mnie głowa boli i zimno mi było ,ale jadłem czosnek na surowo na targu ,mało zjadłem
Musi być jutro bez deszczu żeby sprzedać rzodkiewke i tak połowa poszła dzisiaj ,jakby nie deszcz to bym wszystką sprzedał ,a szczypioru też mam sporo i pekina 50 kg ,jutro zrobie cene tańszą ,żeby sprzedać i nie biore już pekina tylko rzodkiewkę ,Pekin wogóle niema zarobku widze ,sprzedać po tyle ile się kupiło to szkoda przywozić ,a nie każdy chce grubego ,a on jest gruby ,miałem malutką to wywaliłem sporo nie kupowali ,ostatnio miałem fajnego i taniego to brali ,a dzisiaj jst za gruby nie które ważą ponad 1kg
Szczypior też opuszczam cene ,jedynie trzymam rzodkiewke ,czosnek też opuszczam z 3 zł na 2,50 za pęczek ,bo jest sporo ,Pora idzie za złotówkę i nie opuszczam ,bo niema sensu ,jest ładna to biorą