>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HC PARDUBICE U20 - ZLIN U20 1  1.15   
HC PARDUBICE U20 - ZLIN U20 over 5,5 1.33   
HC PARDUBICE U20 - ZLIN U20 1 tercja over 1,5 1.51   

HC RODOS DVUR KRALOVE - NOVA PAKA 1 tercja over 1,5 1.50   

Taki Hokeik wymyśliłem za drobne 1 tercja 1,5 ,grubiej wygrana Pardubic ,a over 5,5 słabiej

Bet City

U 0

Gość
cytat z dnia 22 lutego 2020 16:42 przez successfulPół doby czekałeś ale się opłaciło ????
Dziękuję prawie całą dobe ,tenisa żadko gram ,bo wtapiam nanim ,lubie floorbal ,Bandy ,Hokej ,od czasu piłkę na gole ,wszystko próbuje sobie ,co mi sie wyda w miare pewne
Pozdrawiam

U 0

Gość
Przepraszam już nic nie zagram dzisiaj ,bo czuje lekkie obawy co do siebie ,a niechcem w takim stanie typować ,bo to się odbije na typach ,a jestem troszkę nie w sosie po Dzisiejszym handelku ,słabo poszło i sporo strace na Pekińskiej ,bo zostało ponad 70 sztuk ,drobna jest i nikt nichce kupywać ,Nawet 3 sztuki po 1 zł ,Jutro idę jak będzie pogoda i sprzedam po 25gr za sztukę,żeby nie wywalić kasy tylko mieć te ponad 15zł ,część odzyskać 
Pozdrawiam i Przepraszam jak będe miał typki to zapodam w dziale na żywo 
A u siebie przerwa ,bo cieńko zemną ,jestem zmęczony i troszkę tym handelkiem zawiedziny 
Czosnek ładnie poszedł ,pora też pięknie 
Dziekuje i Przepraszam że tak napisałm ,ale chciałem z siebie wywalić wszystko 
Pozdrawiam!!!!

U 0

Gość
Miłego dnia życzę wszystkim ,niewiem kiedy zatypuje ,poprostu mam dołka i myślę jak pokazywać swoje rzeczy inne ,rozmyślam . Poprostu mam dosyć już kilka stron w tym feysa ,za dużo ludzi się nabiją tylko , kasuję i będzie spokój ,a nie że potem ja się dołuje ,tu też sporo osób zagląda i się nabiją na innych forach , już sam się przekonałem , widziałem co piszą nie tu tylko gdzie indziej .Tu nikt mnie nie wnerwil ,tylko pomógł za dobre rady i zatok Dziękuję Bardzo Pozdrawiam i Przepraszam za Wszystko . Miłej Niedzieli życzę ????????????

U 0

Gość
VEU FELDKIRCH - EHC LIWEST LINZ LL 1 tercja over 1,5 1.43   
KLOTEN FLYERS - GCK LIONS over 4,5 1.37   
KLOTEN FLYERS - GCK LIONS over 5,5 1.74   

Bet City

U 0

Gość
FC BARCELONA LASSA - CORDOBA CF FUTSAL 1  1.10   

Bet City

Niewiem czy za wszystko dać bo mam dołka ,ale wale ostro ,co mi tam ,co będzie to będzie 
Pozdrawiam

U 0

Gość
Ice Hockey. USA. ECHL. Regular Season

SOUTH CAROLINA STINGRAYS - WORCESTER 1  1.14   
SOUTH CAROLINA STINGRAYS - WORCESTER 1 tercja over 1,5 1.73   

Bet City

U 0

Gość
Opłaciło się Barcelone zagrać jest pięknie ,nie ma co narzekać ,bo nie jestem mega skuteczny ,ale jestem zadowolony z tego co robie ,tylko nie idzie w życiu wogóle ,trudno niewiem jak dalej pociągne wszystko ,bo nieraz mam kryzysy samopoczucia ,ale nieraz tak musi być ,za bardzo się przejmóje wszystkim a potem cierpie 
Pozdrawiam gorąco Wszystkich i życzę miłego wieczorku i Tygodnia
Dziękuję 
Niewiem czy wejdzie ostatni typ pograłem sobie tak średnio ,bo nie miałem natchnienia a jakoś mnie uwiera dołek ,to na ryzyko ten over 1 tercja 1,5 a wygrana też za koncówke nie szaleje jak z Futsalem ,ż eza wszystko walne ,Poczekam na lepsze dni 
I tak dzisiaj ładny zysk Floorbal dał 

U 0

Gość
1 tercja pięknie siadła ,a wygrana jeszcze mają 2 tercje ,na wyciągniecie wyniku jak nie trudno ,te ligi są zawsze ciezkie ,faworyt mega zawodzi ,nie wyczuje tego ,Staty co innego pokazują ,a wynik inny
Ważne z e1 tercja weszła po dużym kursie wynik 2-1 3 gole w 1 tercji 
Miłego wieczorku ja już uciekam bo normalnie mi plecy explodują z bólu i głowa też zmeczona i łezki lecą ,nie przez mecze ,bo akurat ładnie poszło ,było troszke wpadek jak wiadomo ,nie ma nic żeby wszystko wchodziło
Dziękuje za Uwagę i zdrówka życzę 
Ja nie wiem kiedy będe jak bede to bedą typki ,zobaczycie mój temat ,czy coś sie pojawi
Pozdrawiam  i przepraszam
Dziekuje za Reputacje w dziale na żywo i tutaj wmoim temaciku
Powodzenia Przyjaciele w wygrywaniu i zdówko najwazniejsze

U 0

Gość
THEEBS - SCORPIONS 1  1.17   
SLOVAN BR U20 - HK DUKLA TRENCIN U20 over 3.5 1.14   
SLOVAN BR U20 - HK DUKLA TRENCIN U20 over 4,5 1.36   

FERENCVAROS - FEHERVARI TITANOK 1  1.17   
FERENCVAROS - FEHERVARI TITANOK 1 tercja over 1,5 1.60   
FERENCVAROS - FEHERVARI TITANOK over 4,5 1.19   
FERENCVAROS - over 2,5 1.11   
FERENCVAROS - over 3,5 1.34   

Jedziemy za sporo te hokeje wszystko wywalone w te opcje 
Na wygrane sporo poszło ,na overki mniej 
Jak wejdzie będzie ładny zysk 
Wróciłem z roboty to czułem sie na siłach żeby zagrać ,jest git 

U 0

Gość
Bandy Szwecja-19:00

AIK BANDY - VILLA-LIDKOPING BK over 7,5 1.41   
VETLANDA BK - EDSBYNS IF over 7,5 1.41   
BOLLNAS GOIF/BF - VASTERAS SK/BK over 7,5 1.37   
ako-2.72

AIK BANDY - VILLA-LIDKOPING BK  połowa over 2,5 1.21   
VETLANDA BK - EDSBYNS IF połowa over 2,5 1.21   
ako-1.46

Jedziemy za drobne
Single za sporo te co w ako 
Pojedyńcze mecze za sporą stawkę 
Rozliczyli mi HOKEJA Słovackiego na gole i moge zagrać ,jak rozliczą pozostałe to dołoże na jakiś overek

U 0

Gość
Szwecja ręczna-19:00

HK MALMO - ESKILSTUNA GUIF 1  1.05   
HK MALMO - ESKILSTUNA GUIF połowa 1  1.18   

To na tyle walnełem za sporo to co zostało z kasiorki
1 mocno poszła a połowa lżej 
Jeszcze mam kase w Hokeju i BANDACH 

U 0

Gość
Nigdy więcej Wegierskiego Hokeja to są jaja co oni wyrabiają ,tak musiało sie skończyć ,po dobrej passie ,trudno niech tylko wygrają ,to będzie mniejsza strata ,tak to jest z tym hokejem nie przemyślałem tylko dałem patrzac na drabinke ,trudno kiedyś musiało nastapić słabszy dzień ,zawsze tak mam po kilka dni dobrych przychodzi kryzys 
Pozdrawiam i życzę miłej nocki ,ja już nadzisiaj odpuszczam ,nie chcę wtopić wszystkiego , a na siłę niema co odzyskiwać bo jak nie idzie to nie idzie i trzeba  wiedzieć kiedy stop ,a niejak to kiedyś robiłem ,szybko trzeba było odrobić ,a  to jest mylne bo się szybko straci jak człowiek zorientowany i chce szybko odrobić ,a tak niema ,robimy przerwe nie odrabiamy ,uspokajamy się i czekamy na lepsze oferty i dni ,a nie w tym samym dniu się pogrążać bardziej
Pozdrawiam taka rada moja dla samego siebie 

U 0

Gość
FENIX (RES) - MONTEVIDEO CITY TORQUE (RES) gol 1 polowa tak 1.28   

Wkurzyłem się strasznie i złamałem zasade swoją jak nie wejdzie trudno ryzykuje za wszystko
Już mnie Malmo przekręciło z połową remis a prowadzili 2 na początku 
Trudno jak nie wejdzie nie będe płakał bo poco ,co ma być okaże się w praniu 
Poprostu miałem odpuścić ale wale ,bo jeszcze spać nie idę ,bo się będe w nocy budził ,a tak przespie nocke i rano sobie pójde do pracy jak pogoda pozwoli
Może jestem zwarjowanym głupkiem tak się dzieje oby Malmo wygrało jak nie to znaczy dzisiaj ie mój dzień był i szybko sięę wtopiło wszystko przez pare godzin
Ale jestem dobrej myśli ż ewejdzie za 45 min się przekonamy ,jak wejdzie to będzie super ,mała strata bedzie po dzisiejszym dniu ,a jak nie to trudno nie będziemy ryczeć przecież ,bo wiadomo raz gorzej raz lepiej jak w życiu
Pozdrawiam Wszystkich i życzę milej nocki

U 0

Gość
Dziękuje Bardzo natym koniec 
Wiedziałem że tak będzie trudno ,było mineło ,nie ma co ,oby zemną było lepiej bo znowu bóle się nasilają i łezki lecą 
Pozdrawiam Wszystkich i Życzę spokojnych typów i miłej nocki
Zostało tylko z Ręcznej Malmo zysk ,a tak reszta poszła w siną dal 
Trzymajcie sie wszyscy na tym kończe już i lece spać ,musze się przespać ,może ból minie
Sen dobrze mi zrobi mam nadzieję ,musze zapomnieć ten tragiczny dzień ,nawet w robocie była lipa ,a od jutra cały tydzień deszczowo ????????Już mam dosyc tej pogody ,towar tylko sie zmarnuje bo nikt nie będzie chodził i kupował jak będzie lało ,a musiałem wziaść bo miałem zamówiony i odłożony był dlamnie ,a ja musze dotrzymywać słowa bo drugi raz dostane kopa jak będe leciał w kulki ,zamawiał i nie odbierał ,nie taki jestem ,jak się umawiam o odbieram
Dziękuje za UWAGĘ I PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO
Dzisiaj bardzo źle było ogólnie umnie padaczka we wszystkim nawet w robocie

U 0

Gość
OLIMPIJA LJUBLJANA - TRIGLAV 1 połowa gol tak 1.18    
TONDELA U19 - UNIAO LEIRIA U19 gol 1 połowa tak 1.10   

OTTAWA 67'S - KINGSTON FRONTENACS 1 tercja over 1,5 1.39   

Bet City

I natyle starczy jeszcze kasy zostało na przegranie 
Pozdrawiam

Ostro poszła Tondela gol a tamte 2 opcje za mniej i wszystko wywalone
olimpia poszła za tysiaka ,ottawa też a za 3 tysiaki Tondela 
Wczoraj ponad połowe wtopiłem ,dzień miałem beznadziejny ,dzisiaj gram mało ale skutecznie 

U 0

Gość
ORG JUNIOR - MHC DYNAMO ST. PETERSBURG 1 tercja over 1,5 1.33   
ORG JUNIOR - MHC DYNAMO ST. PETERSBURG over 4,5 1.05   

Jedziemy ostro 4,5 a za końcówkę 1 tercja 1,5

Piłeczka troszkę odbiła 
Jest dobrze chce ugrać jeszcze raz tyle dzisiaj ,ale nie dam rady ,wystarczy mi tysiak i będe zadowolony 

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom