>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy

Status
Zamknięty.
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Może jutro nie będzie padać i lepiej pójdzie :) Handel jest nieprzewidywalny i bardzo podatny na różne czynniki zewnętrzne.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HK LIEPAJA - DAUGAVPILS 1  1.13   
Jedziemy ostro 

LEKSANDS IF W - HV71 W 1 tercja over 1,5 1.70   
to delikatnie 

LINKOPINGS HC W - LULEA HF W 1 tercja over 1,5 1.77   
Delikatnie

FORSHAGA IF - SURAHAMMARS IF over 4,5 1.16   
Ostro

Bet city

Jeszcze kasy zostało trochę dlatego zagrałem te mecze Hokejowe i starczy już ,bo jestem zmeczony ,a rano do roboty jak pogoda pozwoli

U 0

Gość
cytat z dnia 19 lutego 2020 17:43 przez successfulMoże jutro nie będzie padać i lepiej pójdzie :) Handel jest nieprzewidywalny i bardzo podatny na różne czynniki zewnętrzne.
Jutro ma nie padać ,ale w Piątek tak i Niedzielę ,ale się zobaczy 
Dziękuję jakoś dam rade ,zjem czosnek i będe zdrowy ,zawsze jem po kilka ząbkow jak stoje na surowo bez niczego i mnie trzyma ,narazie jestem zdrowy 

U 0

Gość

CSKA MOSCOW - FC CARTAGENA over 1,5 1.16   

Ostatnia piłka na overek ,ale nie za wszystko ,tak 50% trza zostawić sobie na weekend na hokeje i floorbale ,w których mi dobrze idzie ,nie jestem expert ,ale udaje mi sie trafiać 

Bet City

Dziękuję to mi się podoba taka sytuacja ,jest pięknie 

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
cytat z dnia 19 lutego 2020 18:12 przez tomcioomen666

Jutro ma nie padać ,ale w Piątek tak i Niedzielę ,ale się zobaczy 
Dziękuję jakoś dam rade ,zjem czosnek i będe zdrowy ,zawsze jem po kilka ząbkow jak stoje na surowo bez niczego i mnie trzyma ,narazie jestem zdrowy 
to huch do klijenta masz niezly po takiej dawce czosnku????????

U 0

Gość
LINFIELD (RES) - BALLYMENA (RES) 1 połowa gol tak 1.07   
grubas straszny 

Bet City 

Szybciutko to mi się podoba mały zysk bo mały kursik ,ale jest częsc odrobione hokeja over 4,5 ,to mi się podoba 

U 0

Gość
cytat z dnia 19 lutego 2020 19:35 przez zloty5o

Ale zdrowy i naturalny ,a nie żeby śmierdziało z gęby jakimiś odorami  jak u innych 
Czosnek zdrowy jest bo Polski 
Gruby sprzedany został sam mały ,drobny za 3 zł pęczek 10 sztuk ,albo 20 sztuk za 5 zł już taniej nie mogę dać
Pozdrawiam i Dziękuję !!!!

U 0

Gość
cytat z dnia 19 lutego 2020 18:11 przez tomcioomen666HK LIEPAJA - DAUGAVPILS 1  1.13   
Jedziemy ostro 

LEKSANDS IF W - HV71 W 1 tercja over 1,5 1.70   
to delikatnie 

LINKOPINGS HC W - LULEA HF W 1 tercja over 1,5 1.77   
Delikatnie

FORSHAGA IF - SURAHAMMARS IF over 4,5 1.16   
Ostro

Bet city

Jeszcze kasy zostało trochę dlatego zagrałem te mecze Hokejowe i starczy już ,bo jestem zmeczony ,a rano do roboty jak pogoda pozwoli

To są jaja 1 i 2 tercja po 2 gole a w 3 nic ,ale mnie załatwili ,trudno ,nie spodziewałem sie takiego obrotu ,Było mineło trza walczyć dalej póki kasa jest ,jak się wszystko przegra to będziemy innaczej myśleć co w tedy ,Tak bywa nieraz nie ma co rozpaczać i tak dobrze poszło dzisiaj ,Troche potracone przez ten typ ,ale jak widać nie da sie wszystkiego przewidzieć zwłaszcza w hokeju
Pozdrawiam

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
cytat z dnia 19 lutego 2020 19:35 przez zloty5o

Lepsze to niż jak by cały dzień jechało od niego alkoholem co niestety czasami się zdarza na targowiskach... I gratuluję Ci tomcio, że dajesz radę jeść 3 ząbki dziennie na surowo i na czczo... Nie każdy taj umie...

Widzisz zmieniłeś podejście do zakładów, że jak przegrasz to przegrasz i już zacząłeś odnosić sukcesy... Jak zawsze powtarzam - przeznaczajcie na bety tyle kasy co byście przeznaczyli na używki lub panienki to jak stracicie nie będzie wam żal, a z takim podejściem gra się zupełnie inaczej - nie ma grania na siłę, odgrywania się po czarnej serii. Człowiek sobie mówi - czy bym wypił 0,5 czy stracił 50zł to o tak to samo... Mnie osobiście takie podejście bardzo, bardzo pomogło w bukmacherce...

Pozdrawiam

U 0

Gość
HK POPRAD U20 - HKM ZVOLEN U20 1 tercja over 1,5 1.43   

AXELSEN VICTOR - LEVERDEZ BRICE 1  1.07   
ostro idzie prawie za wszystko
YANG LEE/WANG CHI-LIN - LANE B./VENDY S. 1  1.13   
to troszkę mniej

YANG LEE/WANG CHI-LIN - LANE B./VENDY S.1 1.13   
AXELSEN VICTOR - LEVERDEZ BRICE 1  1.07   
ako-1.20
Jedziemy za sporo

Wszystko wywalone w hokej i Babington

Bet City

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Przepraszam jeśli pytanie będzie zbyt osobiste - ale piszesz: "Jedziemy za sporo" czy "Wszystko wywalone". Jakiego rzędu wielkości są to stawki? I co jeśli - nie życzę! - to nie wejdzie?

Otrzymane punkty reputacji: +18
_black_horse_ 6,7K

_black_horse_

Użytkownik
cytat z dnia 20 lutego 2020 17:13 przez successfulPrzepraszam jeśli pytanie będzie zbyt osobiste - ale piszesz: "Jedziemy za sporo" czy "Wszystko wywalone". Jakiego rzędu wielkości są to stawki? I co jeśli - nie życzę! - to nie wejdzie?
Jeśli też lubisz "babington" to graj :D

U 0

Gość
SLOVAKIA - LUXEMBOURG połowa 1  1.22   
SLOVAKIA - LUXEMBOURG 1  1.10   

bet city

Jedziemy ostro wygraną ,połowa tak za 50% i na tyle starczy Dzisiaj bo jestem padnięty ,a niechcem na chama grać bo może sie to odbić jak człowiek nie wyspany i zmęczony
Nic na siłę nie ma co grać ,pomału skutecznie
Dziękuję 

U 0

Gość
Ale męczarnia Słowacji a sie udało połowe trafić i kaska jest ,kosza szczerze nie lubie grać ,ale zaryzykowałem i na farcie weszło ,a tak by było sporo w tyłeczek ,a tak jest pięknie 
Pozdrawiam i każdy gra co lubi 
Ryzykuje się umnie za groszowe sprawy zysku ,a straty są poważne 
Zobaczymy ile ujade na farcie ,ale chyba już nic nie będe grał ,bo ,ostatnio nie mam formy i nawalam troszkę ,było już lepiej ,a dzisiaj normalnie podłupadło mi zdrowie ,Zimno mi i głowa exploduje jak bym wypił sporo , anie pije nic i nie biorę 
Ale chyba już wiem czemu tak się dzieje za dużo napoji zimnych energetycznych i kawy ,bo pije jedno po drugim 
Trza się ustawkować z tymi napojami 
Pozdrawiam 
Adamo Dzięki za wpis ,jakoś pomału leci ,już się nie przejmuje jak kiedyś ż enie wejdzie ,nie ma co ,zdrowie ważne jest ,a jego mam coraz mniej ,po całym dniu ,nieraz jestem zmarzniety ,przemoczony ,a nanoc mnie trzęsie z zimna i muszę brać aspirynę i do wyrka 
Pozdrawiam Gorąco wszystkich 

Kto sie o coś pyta odpisuje na wiadomosć pocztową ,nie ma ż enie odpisuje nikomu ,zawsze odpisze jak jestem czy tu czy na poczte 
Pozdrawiam i Dziękuję 
Sporo wygranych życzę Przyjaciele z fORUM !!!!
dZIĘKUJĘ ZA WPISY Wszystkim 

U 0

Gość
ASTERIX AVO BEVEREN W - SCHWERINER SC W 1 set 2 1.16   

MACCABI WIEN - MANNSWORTH 1 połowa gol tak 1.12    

Bet City

I koniec na tyle bo kasy brak i nie ma co szaleć ,już bo to się źle skończy czuje to ,bo widzę ż esię pcham strasznie teraz 
Co innego pisze a robie innaczej 
Ale to naprawdę już natym zakończe 
Przepraszam 

U 0

Gość
Dobranoc troszke wtopiłem ,ale niema tragedji piłka siadła i jest dobrze ,a już się wkurzałem ż esporo stracę 
Jednak Siatka jest zła dlamnie ,w niej zawsze umaczam przewaznie 
Trzymajcie się i życze miłego wieczorku
Dzisiaj już koniec ,bo czuje że wtopie wszystko ,tak mnie głowa nawala strasznie ,zaraz biore leki i do łóżka wyspać sie na jutrzejszy dzień 
Pozdrawiam i Dziękuję za Uwagę
Miłe wpisy widziane

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Z tymi energetykami to dobrze Ci radzę, odstaw je jak najszybciej, to samo zło. Rozumiem jeden na tydzień po nieprzespanej nocy. Ale tak jeden za drugim przemieszany z kawą. Mi by pikawa wysiadła ???? Zdrowie najważniejsze! Praca ciężka jak widzę. Nie masz horyzontów by poszukać czegoś spokojniejszego?

U 0

Gość
SANCHEZ-IZQUIERDO N. - BILJESKO D. 1  1.12   

Bet City

U 0

Gość
Trza czekać do jutra na tenisa ,pisali dzisiaj o 8 a tu lipa ,trudno poczeka się 
Będe w robocie z rana ,bo dzisiaj nic nie poszło ,przez pogodę
Pozdrawiam
Miłej nocki i Weekendu Życzę 

U 0

Gość
Troszkę czekałem na rozliczenie ,ale się udało ,tenis wszedł ,postaram się znowu coś dzisiaj ugrać ,bo wróciłem z roboty ,teraz czas po objadku przejsć na zrelaksowanko przy meczykach 
Oby skutecznie do przodu
Pozdrawiam Wszystkich Zaglądających do mojego tematu !!!!
Dziękuje wam bardzo 

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom