Może jutro nie będzie padać i lepiej pójdzie Handel jest nieprzewidywalny i bardzo podatny na różne czynniki zewnętrzne.
Jutro ma nie padać ,ale w Piątek tak i Niedzielę ,ale się zobaczycytat z dnia 19 lutego 2020 17:43 przez successfulMoże jutro nie będzie padać i lepiej pójdzie Handel jest nieprzewidywalny i bardzo podatny na różne czynniki zewnętrzne.
to huch do klijenta masz niezly po takiej dawce czosnku????????cytat z dnia 19 lutego 2020 18:12 przez tomcioomen666
Jutro ma nie padać ,ale w Piątek tak i Niedzielę ,ale się zobaczy
Dziękuję jakoś dam rade ,zjem czosnek i będe zdrowy ,zawsze jem po kilka ząbkow jak stoje na surowo bez niczego i mnie trzyma ,narazie jestem zdrowy
Ale zdrowy i naturalny ,a nie żeby śmierdziało z gęby jakimiś odorami jak u innychcytat z dnia 19 lutego 2020 19:35 przez zloty5o
to huch do klijenta masz niezly po takiej dawce czosnku????????
To są jaja 1 i 2 tercja po 2 gole a w 3 nic ,ale mnie załatwili ,trudno ,nie spodziewałem sie takiego obrotu ,Było mineło trza walczyć dalej póki kasa jest ,jak się wszystko przegra to będziemy innaczej myśleć co w tedy ,Tak bywa nieraz nie ma co rozpaczać i tak dobrze poszło dzisiaj ,Troche potracone przez ten typ ,ale jak widać nie da sie wszystkiego przewidzieć zwłaszcza w hokejucytat z dnia 19 lutego 2020 18:11 przez tomcioomen666HK LIEPAJA - DAUGAVPILS 1 1.13
Jedziemy ostro
LEKSANDS IF W - HV71 W 1 tercja over 1,5 1.70
to delikatnie
LINKOPINGS HC W - LULEA HF W 1 tercja over 1,5 1.77
Delikatnie
FORSHAGA IF - SURAHAMMARS IF over 4,5 1.16
Ostro
Bet city
Jeszcze kasy zostało trochę dlatego zagrałem te mecze Hokejowe i starczy już ,bo jestem zmeczony ,a rano do roboty jak pogoda pozwoli
Lepsze to niż jak by cały dzień jechało od niego alkoholem co niestety czasami się zdarza na targowiskach... I gratuluję Ci tomcio, że dajesz radę jeść 3 ząbki dziennie na surowo i na czczo... Nie każdy taj umie...cytat z dnia 19 lutego 2020 19:35 przez zloty5o
to huch do klijenta masz niezly po takiej dawce czosnku????????
Jeśli też lubisz "babington" to grajcytat z dnia 20 lutego 2020 17:13 przez successfulPrzepraszam jeśli pytanie będzie zbyt osobiste - ale piszesz: "Jedziemy za sporo" czy "Wszystko wywalone". Jakiego rzędu wielkości są to stawki? I co jeśli - nie życzę! - to nie wejdzie?